• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hamile arkadaşlar tebrik ediyorum Allah sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah.
Guldencim yeni iğne başlamış hadi hayırlısı olsun sonu bebisli olsun inşallah.

merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum , öncelikle ALLAH hepizize hayırlı bebişler nasip etsin. benimde dün yumurta toplama işlemim vardı hayırlısıyla toplandı, arkadaşlar sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim, tııransfer işleminiz kac gün icinde yapıldı? tıransfer işlemi nekadar uzarsa daha cok tutma şansı olabiliyormuş ve ben bugün hastaneyi aradım yarın olabilirmiş dediler duruma göre bakıcaklarmış ama pazartesiyide bulurmuş. GERCİ TUTACAGI VARSADA TUTAR:18:

Fertijin Seval Taşdemir merkezimizden hamile arkadaşlarım var mı bende fertijin le başladım lütfen destek olurmusunuz

Canım hayırlı olsun tedavinn..Topiğimizin ilk sayfasında güncel tuttuğumuz listelerimiz mevcutt..Fertijin varrdı sanıyorum ama zaten seval taşdemirrr çok iyi bir doktorr olarak nam salmış diye biliyorum benn..Yaşın kaçç sebep ve kaçıncı denemen olduğunu yazarsan listemize eklerizzz..Heyecanlı süreci birlikte yaşarızz canımm..

merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum , öncelikle ALLAH hepizize hayırlı bebişler nasip etsin. benimde dün yumurta toplama işlemim vardı hayırlısıyla toplandı, arkadaşlar sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim, tııransfer işleminiz kac gün icinde yapıldı? tıransfer işlemi nekadar uzarsa daha cok tutma şansı olabiliyormuş ve ben bugün hastaneyi aradım yarın olabilirmiş dediler duruma göre bakıcaklarmış ama pazartesiyide bulurmuş. GERCİ TUTACAGI VARSADA TUTAR:18:

Hoşgelldin sefalar getirdinn canımm..Aynenn dediğin gibi artık o raddeye geldikten sonra gerisi nasib işi ..Aramızda 3. gün embriyosu ile hamileliğinin 25. haftasında olanlar da varrr 5. gün yani blast ile hamiş kalamayanlardaaa..O yüzden sen kafanı rahat tut..Bol dua et..İnş 1. kalite güzel embriyoların olsun..Kaç yumurta toplandı,kaçı döllendi canımm??

Son düzenleme:
canım ben orda ^''lar'' ekimi gördümmmmmmmmmmm 2 tanemi trasfer ettiler

evet 2 tane canimm

canım benım sen aksı ıspatlanan kadar annıssın taaammııııı :)))))))))
sende 12 gun sonra hamısım dıycen kuzummmm duarım senınleeee

Sagol canim allah razi olsun :)

Benim ilk denememde 3. gun yapilmisti (yumurta toplama gunu sayilmiyor), dun yapilan transferim 5.gun du. Karari embrio sayisi ve kalitesine gore embriyolog veriyor. Dedigin gibi tutacaksa tutuyor iste 3 u 5 i dinlemiyor :3:

tedavin hayırlı olsun hoşgeldinn..

hayırlıs olsun cnm hosgeldın aramıza oncelıkle
3 gunde 5. gunde oluyor farketmıyor ama hayırlısı once tutarsa dedıgın gıbı 3-5 farketmez canımmm
ama dun bı ark konsutuk doktoru 3. gunu daha ıyı demıs benım dıktorum 5 gun dıyor degısıyor yanı

hayırlıs olsun cnm hosgeldın aramıza oncelıkle
3 gunde 5. gunde oluyor farketmıyor ama hayırlısı once tutarsa dedıgın gıbı 3-5 farketmez canımmm
ama dun bı ark konsutuk doktoru 3. gunu daha ıyı demıs benım dıktorum 5 gun dıyor degısıyor yanı

Benim dr da 5. gun daha iyi diyor, gerci belki 3.gun transfer edilecek embrio da biraksalar 5. gune ulasacak ama sayi acisindan riske etmek istemedikleri icin 3.gun transfer diyolar.
Yabanci websiteleri de blast tranferinin sansinin daha yuksek oldugunu soyluyorlar. Kismet tabii, Allah ol dedikten sonra 2. kalite embriolar bile tutunup piril piril bebek oluyorlar...

Canım hayırlı olsun tedavinn..Topiğimizin ilk sayfasında güncel tuttuğumuz listelerimiz mevcutt..Fertijin varrdı sanıyorum ama zaten seval taşdemirrr çok iyi bir doktorr olarak nam salmış diye biliyorum benn..Yaşın kaçç sebep ve kaçıncı denemen olduğunu yazarsan listemize eklerizzz..Heyecanlı süreci birlikte yaşarızz canımm..

yaş 42 4.denemem olacak tüpler kapalı miyom çookkkk ama hamileliğe zarar vermeyecek şekilde yaşıma göre yumurtalıklar iyi

Benim dr da 5. gun daha iyi diyor, gerci belki 3.gun transfer edilecek embrio da biraksalar 5. gune ulasacak ama sayi acisindan riske etmek istemedikleri icin 3.gun transfer diyolar.
Yabanci websiteleri de blast tranferinin sansinin daha yuksek oldugunu soyluyorlar. Kismet tabii, Allah ol dedikten sonra 2. kalite embriolar bile tutunup piril piril bebek oluyorlar...

ya kuzum herkes herseyı dıyor valla ...
kıme ney ınancaz bılmıyom...
aynen hayırlısı rabbım ol dedıkten sonra hıc tutmayacak tutuyor mesalornek verım ...

benım gıtııgım hast. 28 yasında ve 40 yaısnda 2 bayan dan aynı gun yumurta fln toplandı transfer aynı gun 40 yaısndakı nın yumurtası yarı saglam yarı curuk doktor bu tutmaz ama yapalım demişler...
tabı otekı kızın super 1 kalıte hersey....neyse test gunu gelmıs ve ıkısıde aynı gun ya kan verıyorlar 40 yasındakı bayan hamıle kısın 0 doktorum ınanmamıs olmaz demıs sekreterlere sonucları karıstırdınız dıye kızmıs...tekrar kan vermısler ve yıne 40 yasındakı hamıle .... rabbım ol dedıkten sonra gerısı bos bence kuzum kalıte evet onemlı ama rabbım ol derseee....

canımmm benimmm tebrikk ederim..... Allah tamamını erdirsin......

leylikooooooooooooooooooo canım bebişin hayırlı olsun tatlım..şimdi saradan öğrendim..uzun süredir giremiyordum topice...inşallah sağlıkla kucaklarsın canım benim..:nazar::38::38::38:

geldınmı bakım esıne haber verdınmı anlat bakımmmm nerdesın sen kayboldun hemennnnnnnn

geldim cnm iğnem vardı ona gittim biraz da yürüyüş yaptık annemle dolaştık kaç gündür evde bunalmıştım şimdi de dinleniyorum. yha sorma aptalaştım baya sabah telefondan girdiğim için fazla kalamadım yoldaydım o yüzden çıkmak zorunda kaldım topikten. eşime de telefonda sölemek zorunda kaldım o ist da çnkü çok sevindi beraber yaşamak isterdim bu heycanı sevinnci olmadı ama Allahıma binlerce şükür bu sefer emeğimizi boşa çıkarmadı. darısı isteyen herkeseee olsun inşşşşşşşş

Güldenciim kan testi sonucu 5 ten yukarıysa pozitif demek değil miydi..neden negatif demişler esiiiinnn e anlayamadım netten baktım bunu buldum

3 hafta
5 - 50
9 - 130

4 hafta
3 - 426
75 - 2,600

değerler bu şekilde diye biliyorum..aklım karıştı :44::44::44:

Doktorcum muayene etti toplamda herşey güzelmiş.
sağ ve solda 6 şar tane yumoş saydı bu şimdilik olanlar dedi...
Bugün lucrine kardeş geldi menapur kullanacam..
2 toz bir su şeklinde..bu da sanırsam 150 doz demekmiş...
pazartesi doktora gidiciiimmm kontrole...

Hayirli olsun canım bebisli mutlu olsun inşallah :))

Back
X