tuana görüntü var ses yok bebem napıyosunnn
napayım sekerım birbirinize sarılmanıza öpmenize bakıyorumm işteee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tuana görüntü var ses yok bebem napıyosunnn
transferdeki arkadaşlarımı için lütfen hadı hep beraber 7 adet tefriciye okuyalım.................................
Fertijin Seval Taşdemir merkezimizden hamile arkadaşlarım var mı bende fertijin le başladım lütfen destek olurmusunuz
merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum , öncelikle ALLAH hepizize hayırlı bebişler nasip etsin. benimde dün yumurta toplama işlemim vardı hayırlısıyla toplandı, arkadaşlar sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim, tııransfer işleminiz kac gün icinde yapıldı? tıransfer işlemi nekadar uzarsa daha cok tutma şansı olabiliyormuş ve ben bugün hastaneyi aradım yarın olabilirmiş dediler duruma göre bakıcaklarmış ama pazartesiyide bulurmuş. GERCİ TUTACAGI VARSADA TUTAR:18:
canım ben orda ^''lar'' ekimi gördümmmmmmmmmmm 2 tanemi trasfer ettiler
canım benım sen aksı ıspatlanan kadar annıssın taaammııııı :)))))))))
sende 12 gun sonra hamısım dıycen kuzummmm duarım senınleeee
Benim ilk denememde 3. gun yapilmisti (yumurta toplama gunu sayilmiyor), dun yapilan transferim 5.gun du. Karari embrio sayisi ve kalitesine gore embriyolog veriyor. Dedigin gibi tutacaksa tutuyor iste 3 u 5 i dinlemiyormerhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum , öncelikle ALLAH hepizize hayırlı bebişler nasip etsin. benimde dün yumurta toplama işlemim vardı hayırlısıyla toplandı, arkadaşlar sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim, tııransfer işleminiz kac gün icinde yapıldı? tıransfer işlemi nekadar uzarsa daha cok tutma şansı olabiliyormuş ve ben bugün hastaneyi aradım yarın olabilirmiş dediler duruma göre bakıcaklarmış ama pazartesiyide bulurmuş. GERCİ TUTACAGI VARSADA TUTAR:18:
merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum , öncelikle ALLAH hepizize hayırlı bebişler nasip etsin. benimde dün yumurta toplama işlemim vardı hayırlısıyla toplandı, arkadaşlar sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim, tııransfer işleminiz kac gün icinde yapıldı? tıransfer işlemi nekadar uzarsa daha cok tutma şansı olabiliyormuş ve ben bugün hastaneyi aradım yarın olabilirmiş dediler duruma göre bakıcaklarmış ama pazartesiyide bulurmuş. GERCİ TUTACAGI VARSADA TUTAR:18:
Fertijin Seval Taşdemir merkezimizden hamile arkadaşlarım var mı bende fertijin le başladım lütfen destek olurmusunuz
hayırlıs olsun cnm hosgeldın aramıza oncelıkle
3 gunde 5. gunde oluyor farketmıyor ama hayırlısı once tutarsa dedıgın gıbı 3-5 farketmez canımmm
ama dun bı ark konsutuk doktoru 3. gunu daha ıyı demıs benım dıktorum 5 gun dıyor degısıyor yanı
Canım hayırlı olsun tedavinn..Topiğimizin ilk sayfasında güncel tuttuğumuz listelerimiz mevcutt..Fertijin varrdı sanıyorum ama zaten seval taşdemirrr çok iyi bir doktorr olarak nam salmış diye biliyorum benn..Yaşın kaçç sebep ve kaçıncı denemen olduğunu yazarsan listemize eklerizzz..Heyecanlı süreci birlikte yaşarızz canımm..
Benim dr da 5. gun daha iyi diyor, gerci belki 3.gun transfer edilecek embrio da biraksalar 5. gune ulasacak ama sayi acisindan riske etmek istemedikleri icin 3.gun transfer diyolar.
Yabanci websiteleri de blast tranferinin sansinin daha yuksek oldugunu soyluyorlar. Kismet tabii, Allah ol dedikten sonra 2. kalite embriolar bile tutunup piril piril bebek oluyorlar...
canımmm benimmm tebrikk ederim..... Allah tamamını erdirsin......
geldınmı bakım esıne haber verdınmı anlat bakımmmm nerdesın sen kayboldun hemennnnnnnn
Kizlar sonucumu aldim soktayim su an nolur bna bisey deign tek transfer oldu bna ve 12. Gun
Sonucum 764 cikti napiyim
Doktorcum muayene etti toplamda herşey güzelmiş.
sağ ve solda 6 şar tane yumoş saydı bu şimdilik olanlar dedi...
Bugün lucrine kardeş geldi menapur kullanacam..
2 toz bir su şeklinde..bu da sanırsam 150 doz demekmiş...
pazartesi doktora gidiciiimmm kontrole...