• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canımm sın yaa çok benziyoruzz değil mii ben de seni tanıdığım günden beri bir başka kanım ısındı ve çooook seviyorum seni:16::16::16::54::54::29::38::38:...yüreğim yüreğini kardeş bildi (kardeşimden de ayrıyım yaa içlendim herhalde:43::43: bebeğimdi o benimm büyüdü evlendi gitti)...dertler beni biraz deli yaptı artık eskisi kadar aklı başında mıyım bilmiyorumm iyiniyetimi tahammülümü kaybettim..ve eskiden ne kadar sabırla yaklaştığım görmezden geldiğim herşeyin canımı acıtmasına katlanamayıp eşime bilee tavrımı koydum...tüp bebek sürecinde yaşadıklarımla birleşince hayat zaten zorken anlayışsız düşüncesiz insanları görmek bile istemiyorum Saracım..
inan Ramazanı çok seviyorum ama sırf yaşadığım muhitten kurtulmak için gün sayıyorum bitse de gitsek modunda yaşıyorum günlerimi...
beni buraya bağlayan kardeşimin yanımda oluşuydu artık evinde yuvasında içim rahat...
bu ara misafir ağırlayacam yarın ve sonrki gün uğrayamam herhalde öptüm seni kocaman:71::103::103::54:

Allah kardeşini bi ömür boyu mutlu mesut etsin bizim gibi bebek hasreti çekmesin inşallah Rabbim bizlerde evlatlarımızı gönderip bu hasretimizi bu ay bitirsin inşallah

yeni evin sana şans mutluluk huzur ve bebeğini getirsin ikramayacım

anlayışsız insanlardan banada gına geldi ama artık kim ne hak ediyosa o kadar değer verecem kavgaysa kavga güzellikse güzellik çünkü ben alttan aldıkça insanlar üzerime üzerime geliyo Rabbim bizi kötü insanlardan ve tüm kötülüklerden korusun

misafir ağırlayacakmışsın sana kolaylıklar diliyorum eminim çok güzel ve değişik menüler hazırlayıp insanların kalbini bi kez daha fethedeceksin hamarat arkadaşım menim Rabbim yardımcın olsun

herkese günaydın :3::3:

günlerdir süren şişkinliğim dayanılmaz olunca cuma sabah hulusi daktıra gittim... muayene etti, su toplamışım evet :( hemen bhcg istedi, ve 8. günümde değerim 50 çıktı :52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar: hala hamile olduğuma inanamıyorum ben :1::1:

dün şişkinliğim beni mahvetti yine, yine gittim kontrole, tekrar baktı, ultrasondaki sıvıları ben bile gördüm...karaciğer enzimlerine bakmamız lazım dedi, eğer kötü çıksalardı yatıracaktı hastaneye. ama şükür ki iyi çıkmış değerlerim. pazartesi tekrar gideceğim kontrole. inşallah bhcg değerim yükselmiştir :16::16:

başta gülden olmak üzere, şişkinliğimi hamişliğe yoran herkese tebriklerimi ve teşekkürlerimi sunuyorum :16::16::16: bana kalsa hala inanmayacağım, göğüsler yumuşacık, karın-kasık ağrısı yok... ama şükür ki testler öyle demiyor :1::1:

Rabbim bu yolda emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hiç kimseyi evlat hasretiyle ya da evlatlarıyla sınamasın:16:
canimm hayirli olsunnn o sisligin hamilelik oldugunu biliodummm ve soylemistim:))hulusi amcam yine dokturmus:))insallah degerin yukselir canimmm

ballarım kaymaklarım bugün evde yoktum vınn ı kocacım götürdü iş yerinde net yokmuş vınn ımı kullandılar bende annemdeydim akşama kadar sıcakta gezdik :37::37: saat 4 gibi eve geldik sonra iftar vs.. ordan çıktık sevgili eşim waflle yemeye götürdü beni çok severimde:56::56::56: eve geldiğimizde 22.00 olmuştu saat şimdide sahur var...günün özetini geçesim geldi:9::9::9:

tızım yaaa ramazandı yaz sıcağıydı derken seni çok özlüyom men :48::48::48::48::48::48:sende kaçaklığa iyice alıştın topiğin yolunu bilem kaybettin ama olmazki burda seni sevenler yolunu gözler gülden hanım:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

kızlar hamileliğiniz hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin darısı bana ve isteyen herkese olsun

AMİN

günlerdir süren şişkinliğim dayanılmaz olunca cuma sabah hulusi daktıra gittim... muayene etti, su toplamışım evet :( hemen bhcg istedi, ve 8. günümde değerim 50 çıktı :52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar: hala hamile olduğuma inanamıyorum ben :1::1:

dün şişkinliğim beni mahvetti yine, yine gittim kontrole, tekrar baktı, ultrasondaki sıvıları ben bile gördüm...karaciğer enzimlerine bakmamız lazım dedi, eğer kötü çıksalardı yatıracaktı hastaneye. ama şükür ki iyi çıkmış değerlerim. pazartesi tekrar gideceğim kontrole. inşallah bhcg değerim yükselmiştir :16::16:

başta gülden olmak üzere, şişkinliğimi hamişliğe yoran herkese tebriklerimi ve teşekkürlerimi sunuyorum :16::16::16: bana kalsa hala inanmayacağım, göğüsler yumuşacık, karın-kasık ağrısı yok... ama şükür ki testler öyle demiyor :1::1:

Rabbim bu yolda emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hiç kimseyi evlat hasretiyle ya da evlatlarıyla sınamasın:16:

heyy allahımmm bidahaki tüpte sen benide azcık şişirde töbe töbeee:9::9:
hatırlamıyorum bömyle bir belirtii bende anca mide bulandı yandı onca haptan iğneden sonraa...
gebeliğim çıksın anacım kim hulusi hocada şişkinlik yaşasa gebe çıkıyorr..
maaşallah suphanallah değerinee cnaım benimmmmmmm çok güzellll:16::16::16::nazar:
sağlıkla al kucağına inşaallahhhh.....AMİNNNNNN artık sıramız gelsinnn biizimdeeeee:14::16:

filolog hatun senide okudumda yazamadım..
hatta kanamam geldi dedin üzülmüştüm ama yaşadığın çok güzellll..:nazar::49::nazar:
mevlammm tamamına erdirsin sağlıklaaaa:55::55::55:
insan deli olur bee olmadı sanıp olduğunu duyunca....
işte o yüzden mutlaka kan verin diyorlar demekki..
ayyy ebn bile rastgele idrar kitli testimde ki bu hikayemi bilenler bilir yinede bi umut gidip kan vermiştim.
artık negatif deyip pozitif çıksa nolurdum bilmiyorum delüü olurdum sonra da bu ay doğurmuş tabikiii 9 ay geçtiii:9::9::9:

:52::52::52::52::52::52::52::52::46::46::46::46::46::46::46::46::32::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21:
süpperrrr harika mükemmel çok şükür hamilesin işteee gayet belliydi hiç belirtim yok derken bir numaralı belirti şişmiş olman dedim sana ve sonuç ortada..ben test günümü beklerken ohss riskim vardı ve gebe olsam kesin şişecektim hulusi hoca bana nasılsın şişkinlik varmı diye sormuştu yok hocam dediğimde suratı asıldı resmen şişmenin gebelik belirtisi olduğunu onunla yaşadım ben..neyse çok tebrik ediyorum canım maşallah 8.gün için şahane bir değerin var...veee bir kutlama daha :64::64::64::64::62::62::62::62::62::118::118::118:

Eki Görüntüle 766024 Eki Görüntüle 766025 $fireworks02june[1].gif $fireworks09june[1].gif $fisek2.gif Eki Görüntüle 766023 Eki Görüntüle 766030 $18cw0.gif Eki Görüntüle 766024 Eki Görüntüle 766025 $fireworks02june[1].gif $fireworks09june[1].gif $fisek2.gif Eki Görüntüle 766023 Eki Görüntüle 766030 $18cw0.gif Eki Görüntüle 766024 Eki Görüntüle 766025 $fireworks02june[1].gif $fireworks09june[1].gif $fisek2.gif Eki Görüntüle 766023 Eki Görüntüle 766030 $18cw0.gif Eki Görüntüle 766024 Eki Görüntüle 766025 $fireworks02june[1].gif $fireworks09june[1].gif $fisek2.gif Eki Görüntüle 766023 Eki Görüntüle 766030 $18cw0.gif Eki Görüntüle 766024 Eki Görüntüle 766025 $fireworks02june[1].gif $fireworks09june[1].gif $fisek2.gif Eki Görüntüle 766023 Eki Görüntüle 766030 $18cw0.gif

heyy allahımmm bidahaki tüpte sen benide azcık şişirde töbe töbeee:9::9:
hatırlamıyorum bömyle bir belirtii bende anca mide bulandı yandı onca haptan iğneden sonraa...
gebeliğim çıksın anacım kim hulusi hocada şişkinlik yaşasa gebe çıkıyorr..
maaşallah suphanallah değerinee cnaım benimmmmmmm çok güzellll:16::16::16::nazar:
sağlıkla al kucağına inşaallahhhh.....AMİNNNNNN artık sıramız gelsinnn biizimdeeeee:14::16:

emel gibi çok yumi olmamasına rağmen ufak çapta ohss oldu şekerim ondan şişti...
sıvı toplamış..

emel gibi çok yumi olmamasına rağmen ufak çapta ohss oldu şekerim ondan şişti...
sıvı toplamış..

okumuştum evett..
amabende az da olsa olayım şişeyimde ama sonu gebelik olsun beee kuzummm:9:
hayır isteyim tabi mubarek günde daha doğru olurr
..:9:

Son düzenleme:
tızım yaaa ramazandı yaz sıcağıydı derken seni çok özlüyom men :48::48::48::48::48::48:sende kaçaklığa iyice alıştın topiğin yolunu bilem kaybettin ama olmazki burda seni sevenler yolunu gözler gülden hanım:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

bende seni özlüyorum:70:
eşim geç gidiyor işlerini ayarlamış bazen hiç gitmiyor ya da dışarda oluyorum canım ondan yokum...
sevenlerim için daha sık geliciimm:9::9::9:

okumuştum evett..
am abende az da olsa olayım şişeyimde ama sonu gebelik olsun beee kuzummm:9:
hayır isteyim tabi mubarek günde amaa...:9:

şiş tabisi kontrollü olduktan sonra ohss nin çaresi var sonuçta sağlıklı gebelik olsunda azcık ohss nin bir zararı olmaz:27::27:

şiş tabisi kontrollü olduktan sonra ohss nin çaresi var sonuçta sağlıklı gebelik olsunda azcık ohss nin bir zararı olmaz:27::27:
tabii az doz ohhssden bişi olmazz gerekli bişeymiş gibi algıladım bi an...:9::9:
hayırlısıı bakalımm ne umarak başlayıp nelerle karşılaşıyoruz inş. sorunsuz olsunda sonuda güzel olsunnn:13:

tabii az doz ohhssden bişi olmazz gerekli bişeymiş gibi algıladım bi an...:9::9:
hayırlısıı bakalımm ne umarak başlayıp nelerle karşılaşıyoruz inş. sorunsuz olsunda sonuda güzel olsunnn:13:

bende gerekli gebelik habercim ohss olcak büyük ihtimal:9::9::9:

hoca sorsa bana 9 ayda naptın diyeee...:26:
ilk 5 ay 2 kere adet oldum nerdeyse ilaçla diycemm..
hayatımda görmediğim bişeydi bu durum...
son 4 ay düzeldi adetim diycem..
kilo vermeye çalıştım 2 aylık sporla ama sadece 4-5 kilom gitti ..
oda spor bitti geri gelmezz inşaallahhh zor bela verdim zatenn..
bide son aya sınav sıkıştırdım bu başka bişii yokk hocammm:9::9::9::9::9:

Back
X