- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 1.123
canımm sın yaa çok benziyoruzz değil mii ben de seni tanıdığım günden beri bir başka kanım ısındı ve çooook seviyorum seni...yüreğim yüreğini kardeş bildi (kardeşimden de ayrıyım yaa içlendim herhalde
bebeğimdi o benimm büyüdü evlendi gitti)...dertler beni biraz deli yaptı artık eskisi kadar aklı başında mıyım bilmiyorumm iyiniyetimi tahammülümü kaybettim..ve eskiden ne kadar sabırla yaklaştığım görmezden geldiğim herşeyin canımı acıtmasına katlanamayıp eşime bilee tavrımı koydum...tüp bebek sürecinde yaşadıklarımla birleşince hayat zaten zorken anlayışsız düşüncesiz insanları görmek bile istemiyorum Saracım..
inan Ramazanı çok seviyorum ama sırf yaşadığım muhitten kurtulmak için gün sayıyorum bitse de gitsek modunda yaşıyorum günlerimi...
beni buraya bağlayan kardeşimin yanımda oluşuydu artık evinde yuvasında içim rahat...
bu ara misafir ağırlayacam yarın ve sonrki gün uğrayamam herhalde öptüm seni kocaman:103::103:
![]()
Allah kardeşini bi ömür boyu mutlu mesut etsin bizim gibi bebek hasreti çekmesin inşallah Rabbim bizlerde evlatlarımızı gönderip bu hasretimizi bu ay bitirsin inşallah
yeni evin sana şans mutluluk huzur ve bebeğini getirsin ikramayacım
anlayışsız insanlardan banada gına geldi ama artık kim ne hak ediyosa o kadar değer verecem kavgaysa kavga güzellikse güzellik çünkü ben alttan aldıkça insanlar üzerime üzerime geliyo Rabbim bizi kötü insanlardan ve tüm kötülüklerden korusun
misafir ağırlayacakmışsın sana kolaylıklar diliyorum eminim çok güzel ve değişik menüler hazırlayıp insanların kalbini bi kez daha fethedeceksin hamarat arkadaşım menim Rabbim yardımcın olsun