Tüp bebek hakkında yardıma ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?

İlginiz için çok teşekkürler. Aslında oturdugum yere cok yakın aklımdan geçmedi değil medicana ama bahçeci ağır basıyo gibi. Tamamen acemi bir düşünce benimki. Gerçekten çok iyi oldu medicana için olumlu bi görüş. Kesinlikle düşünücem. Peki tüp bebek öncesi tedavi gördüyseniz ordamı gördünüz. Ayrıca ne zaman yaptırdınız sonuç nasıl özele girdiysem kusurabakmayın meraktan sadece
Yok rica ederim ben daha önce başka tedavi görmedim vital hospitalda dalga beyde yumurtlama takibi yaptım başarılı olmadı genel olarak 2 sene bekledim olmayınca başarı yüzdesi yüksek diye tüp bebek seçtik.bu ikinci transfer 2gün önce oldu .çift embriyo denedik uzanıp sonucu bekliyorum ☺️ Sormak istediğiniz bişi olursa yazın lütfen

2 yil evlilik sarti var ama asilama sart degil
Belli kriteelerde onu aramiyorlar
Ben hic asilama yaptirmamistim ama raporu aldim
Ya kadin ya da erkekte ciddi bir sorun olunca suleymaniye hastanesi hemen veriyor z.burnunda hast.
Bende rezerv az ...esimde sperm degerleri sikintili
Doktor eger birinizde bile ciddi peoblem olursa aşılama aramıyoruz dedi
Hadi ya zaten zeyrinburnunda oturuyorum cok iyi haber bu. Peki nasıl başvurmam lazım bu rapor için. 2 yıl dolana kdar öğrenip araştırıyım zaten şuan kilo problemi için spor ve diyetle uğraşıyorum o zamana kdr kilo versem daha saglıklı olcak. Tek sorunumuz pko. Yumurtalarm çok dirençli büyümüyo eşimde sorun yok. Bide kilom var işte

Yok rica ederim ben daha önce başka tedavi görmedim vital hospitalda dalga beyde yumurtlama takibi yaptım başarılı olmadı genel olarak 2 sene bekledim olmayınca başarı yüzdesi yüksek diye tüp bebek seçtik.bu ikinci transfer 2gün önce oldu .çift embriyo denedik uzanıp sonucu bekliyorum ☺️ Sormak istediğiniz bişi olursa yazın lütfen
Benim kendimce tek sorunum kilo :( kilo aldıkça yumurtam oluşmuyo. Bu ay 2 kutu klomen+1 kutu menopur iğne+2 doz gonal f kullandım anca oluştu şuan 2cm büyüklüğünde 2 ymurtam var dün gece çatlatma iğnesi vurdum yarın ilişki. Gerisi kısmet :) rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. İyi haberlerini bekliyorumm

Benim kendimce tek sorunum kilo :KK43: kilo aldıkça yumurtam oluşmuyo. Bu ay 2 kutu klomen+1 kutu menopur iğne+2 doz gonal f kullandım anca oluştu şuan 2cm büyüklüğünde 2 ymurtam var dün gece çatlatma iğnesi vurdum yarın ilişki. Gerisi kısmet :) rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. İyi haberlerini bekliyorumm
Aminn hepimiz için ☺️ Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah miniklerimzii haber veririm

Aminn hepimiz için ☺️ Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah miniklerimzii haber veririm
Aminn. Peki ben bişey merak ediyorum bu tüp bebek hakkında. Tüp sürecinde yapılan tahliller ve sperm verme işlemi hastaneye dahilmi. Hastanedemi yapılıyo yoksa farklı bi merkezde mi tahlil yapılyo yada sperm veriliyo

Aminn. Peki ben bişey merak ediyorum bu tüp bebek hakkında. Tüp sürecinde yapılan tahliller ve sperm verme işlemi hastaneye dahilmi. Hastanedemi yapılıyo yoksa farklı bi merkezde mi tahlil yapılyo yada sperm veriliyo
Tüm tahlilleri yapıyorlar kendi bünyelerinde .ben acıkcası kendi tahlillerimi devlette yaptırdım maliyeti düşürmek için birde ozzamn medicana ile görüşmemiştm .rahim filminide bakırköyde bi görüntüleme merkezinde çektirdim.ama eşimin tahlillerini orda yaptırdık sperm testi için özel odaları var .

Hadi ya zaten zeyrinburnunda oturuyorum cok iyi haber bu. Peki nasıl başvurmam lazım bu rapor için. 2 yıl dolana kdar öğrenip araştırıyım zaten şuan kilo problemi için spor ve diyetle uğraşıyorum o zamana kdr kilo versem daha saglıklı olcak. Tek sorunumuz pko. Yumurtalarm çok dirençli büyümüyo eşimde sorun yok. Bide kilom var işte
Suleymaniye hastanesine tup bebek bilumune git sana bir evrak verecekler o listeyi toparla esin icinde spermiyogram gunu al 35 gun sonraya falan veriyorlar zaten ...ona gore kendini ayarla ...
Gitmisken doktorla gorusmek istiyorum de.. Sener bey var gir odasina sor
Ben pko yum hic asilamam olmadi yumurtamda gelişmiyor asilama yapmadan rapor verirmisiniz diye de sor ...
Ayrica esinde sikinti varsa onu da soyle..
Bankoda ki kizlara sorma direk sener bey in odasina gir sor

Suleymaniye hastanesine tup bebek bilumune git sana bir evrak verecekler o listeyi toparla esin icinde spermiyogram gunu al 35 gun sonraya falan veriyorlar zaten ...ona gore kendini ayarla ...
Gitmisken doktorla gorusmek istiyorum de.. Sener bey var gir odasina sor
Ben pko yum hic asilamam olmadi yumurtamda gelişmiyor asilama yapmadan rapor verirmisiniz diye de sor ...
Ayrica esinde sikinti varsa onu da soyle..
Bankoda ki kizlara sorma direk sener bey in odasina gir sor

teşekkür ederim bu bilgiden ende faydalanabilirim dimi:)..benimilk aşılamam 3 ekimde oldu daha adetime varken cuma adet oldum..tutmadı yani.bidaha denemek yerine tüp bebek yaptırsak daha iyi diye düşünüyorum:???

Tabiki arkadasim bilgi paylaşıyorum sadece herkesin isine yarasin..
Yazdim ozellikle ben asilama yapilmadan aldim rezervim az di esimde sperm durumlari da sikintiliydi diye deneyin sansinizi
teşekkür ederim bu bilgiden ende faydalanabilirim dimi:)..benimilk aşılamam 3 ekimde oldu daha adetime varken cuma adet oldum..tutmadı yani.bidaha denemek yerine tüp bebek yaptırsak daha iyi diye düşünüyorum:???

Tabiki arkadasim bilgi paylaşıyorum sadece herkesin isine yarasin..
Yazdim ozellikle ben asilama yapilmadan aldim rezervim az di esimde sperm durumlari da sikintiliydi diye deneyin sansinizi

çok teşekkür ederim bizde sperm sıkıntılı ileri hareketli ve morfoloji sorunumuz var..hayırlısı olsun hepimiz için...

halit fırat erden e giden yok mu? :)
brüksel yüksel kahraman onuda met ediyorlardı?

6500 tl verdim ama bazi ilaclar muayne ucretleri derken 9000 i buldu bu arada sigortam yok.sigortaliya daha uyguna gelir

Back
X