ben yakinda tup bebek annesi olcam cok mutluyum ama kafamda bazi soru isaretleri var paylasmak istiyorum ben saglik sektorunde calismis saglikciyim ve tabiki saglik knularina ayri bir ilgim ve merakim var ve tipta 2kere ikinin dort etmedigini cok iyi biliyorum bu gun herderde deva cok az yan etkileri var mucize diye cikan bir ilac on yil sonra yasaklanabiliyo ve bunu sadece uygulayarak ogrenilebiliyo cok iyi denen bir bir ameliyat yontemi on bes yirmi yil sonra yan etkilerinden dolayi kullanilmiyo ve saglik sektoru cok pahali ve inanilmaz rantlari olan bir sektor bazi seler tesbit edilse bile bazilarinin cikarlari icin dev firmalar tarafindan saklanabiliyo ornegin bir profosor cikip herkesin sut pastorize sut tuketmesi gerektigini soylerken yine baska bir profosor alti ay raf omru olan bu sutlerin cok tehlikeli oldugunu soyleyebiliyo ikisinin de arastirma sonuclari ikisinin de kanitlari var ama dev sut firmalari ve rant icin bu soylemler sadece soylem olarak kaliyo baska selerdede durum boyle gelelim bizim meseleye sonucta bu tup bebek olayi otuz yillik bir olay en guvenilir ilac olan herseyi bilinen aspirini tarihi yuz yil oldugu gozonunde bulunduruldugunda klinik sonuclari degerlendirmek ve istatietik yapmak icin bu surenin cok az oldugu asigar bazen tvde bazi drlarin tup bebek ilaclarinin zarali oldugunu soyledigini duyuyoruz ve bu islem yapay olarak insan tarafindan disarda ozel soluyonlarin icinde ve ozel saklama kosullari altinda yapiliyo benim sorum bebeklerimizde bebeklerimizin diger bebeklerden zeka yada saglik yonunden farklari varmi varsa bu saklaniyomu inanilmaz bir pazar ve pasta cok buyuk cunku en buyuk tup bebegin 30yasinda oldugunu biliyoruz boyle bir tespit icin daha cok yillarami ihtiyac var ben bunlari druma sordugumda hepsini reddetti ama ben ikna olmuyorum sadece bazi bebeklerde gorulen 6 parmaklilik gibi kucuk ve zararsiz anomolilerin tup bebeklerde yuzde bes daha fazla goruldugunu soyledi ama bana gore en basit ifadeyle Allah yapisina kulda mudahele ediyo muhakkak bir sorun olacagina inaniyorum ilaclarin bizlere yan etkileri zaten ayri bir muamma tup drlar yok desede ona hic girmiyorum bir taraftanda bu bir hastalik Rabbim herderde bir deva bir care vermis buda bunun caresi diye dusunuyorum sonucda dini olarak caiz deniliyo zeka olarak genetik olarak saglik olarak diger bebeklerden hic farki olmasin istiyorum bebeklerimin sizler ne dusunuyorsunuz etrafinizda gozlemlediginiz buyuk tup bebekler varmi