Bende herkese öyle söylüyorum. Kendimi en iyi hissettiğim zaman sabah yataktan kalktıktan sonra. Sonra hergün öğlen yürüyüşe gitmeye çalışıyorum. Akşama doğru elim kolum tutmuyor sanki o kadar halsiz hissediyorum. Cüzdanımı bile taşımak istemiyorum. Bide son 3 gündür geceleri bende gögüs ağrısı olmaya başladı. Yatakta dönerken bile ağrıyor elimi süremiyorum. Sabaha doğru geçiyor. Sende de var mı?Bendede oluyor sabah uyaniyorum hiç ağrım yok, kesin sorun var diyorum. Akşama doğru başlıyor ağrılar.. bence kanama şart. Yanlista biliyor olabilirim
Ya evetaaaaa ben sanki
zar zor elde ettik o yüzden kaygılarımız çok normal
Sen kaçıncı haftadasın canmBende fıtık var zaten heryerim ağrıyordubı iki kat etti malesef. Kaşık ağrılarım çok, goguslerimde açıyor. Dün birazda ateslendim. Sırt ağrısı çok ama ağrı kesicide icmeyince böyle oluyor.
Ayın kaçında transfer oldun canım?Merhaba kızlar
İlk tüp bebek taze transfer sonrası hamile kaldım. Şuan 5+3 deyim. Keseyi gördük çok şükür. 2 aralıkta kalp atışını duymaya gidicez inşallah. Ama çok korkuyorum belirtilerim bi geliyor bi gidiyor. Gidince düşük yapıcam kayboldu belirtiler diyorum. Hastaneye koşup beta veriyorum. Psikolojim bozuldu artık. Çok korkuyorum. Bugün yine o günlerden. Zaman geçmiyor ki kalp atışına gideceğim gün gelsin. Siz bu haftalarda ne belirtiler yaşadınız. Bide düşük olması için kesin kanama olması gerekir dimi kızlar. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
1 kasımda transfer oldum canım, son adet tarihim 16 ekimAyın kaçında transfer oldun canım?
Geçmiyor günlerrrr30.haftadayim. inanin yaşadığınız kaygılar hiç bir zaman bitmeyecek :) Hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra bir tık daha rahat edeceksiniz. En azından ohh orda tamam yaşıyor diyorsunuz. Ama bu seferde yaa bugun az hareket etti acaba gelişimi mi durdu,geriden mi geliyor diye paranoya yapıyorsunuz :)
Daha belirtiler için çok erken ayrıca dediğiniz gibi bir gün olur iki gün olmaz bazen şiddetlenir,bunları kafaya takmayın,kanamanız yoksa dayanılmayacak bir ağrınız Allah ın izniyle birşey olmaz diye düşünüyrum,tüp bebek hamileleri her aynıyız hep aklımız onlarda kendinizi yanlız hissetmeyinMerhaba kızlar
İlk tüp bebek taze transfer sonrası hamile kaldım. Şuan 5+3 deyim. Keseyi gördük çok şükür. 2 aralıkta kalp atışını duymaya gidicez inşallah. Ama çok korkuyorum belirtilerim bi geliyor bi gidiyor. Gidince düşük yapıcam kayboldu belirtiler diyorum. Hastaneye koşup beta veriyorum. Psikolojim bozuldu artık. Çok korkuyorum. Bugün yine o günlerden. Zaman geçmiyor ki kalp atışına gideceğim gün gelsin. Siz bu haftalarda ne belirtiler yaşadınız. Bide düşük olması için kesin kanama olması gerekir dimi kızlar. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Sen daha keseyi görmeye gitmedin miBen 6 ile başladım sonra 12 oldu sürekli 2 ye katladı daha fazla artış göstermedi 3 kat gibi meselaBazı kadınların böyle olabiliyormuş cumartesi baktırıcam şimdi. 5. haftanın aralığı çok fazla 18den başlıyo 7300 e kadar gidiyor en son 197 gördüm bakalım ne olacak. Dış gebelik riski beni çok korkutuyo
Merhaba kızlar
[/QU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?