TÜP BEBEK HAMİLELİĞİ SONRASI KORKU .. yardım lütfen ..

tubikomo

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
322
117
33
32
Merhaba kızlar
İlk tüp bebek taze transfer sonrası hamile kaldım. Şuan 5+3 deyim. Keseyi gördük çok şükür. 2 aralıkta kalp atışını duymaya gidicez inşallah. Ama çok korkuyorum belirtilerim bi geliyor bi gidiyor. Gidince düşük yapıcam kayboldu belirtiler diyorum. Hastaneye koşup beta veriyorum. Psikolojim bozuldu artık. Çok korkuyorum. Bugün yine o günlerden. Zaman geçmiyor ki kalp atışına gideceğim gün gelsin. Siz bu haftalarda ne belirtiler yaşadınız. Bide düşük olması için kesin kanama olması gerekir dimi kızlar. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Bendede oluyor sabah uyaniyorum hiç ağrım yok, kesin sorun var diyorum. Akşama doğru başlıyor ağrılar.. bence kanama şart. Yanlista biliyor olabilirim

Bendede oluyor sabah uyaniyorum hiç ağrım yok, kesin sorun var diyorum. Akşama doğru başlıyor ağrılar.. bence kanama şart. Yanlista biliyor olabilirim
Bende herkese öyle söylüyorum. Kendimi en iyi hissettiğim zaman sabah yataktan kalktıktan sonra. Sonra hergün öğlen yürüyüşe gitmeye çalışıyorum. Akşama doğru elim kolum tutmuyor sanki o kadar halsiz hissediyorum. Cüzdanımı bile taşımak istemiyorum. Bide son 3 gündür geceleri bende gögüs ağrısı olmaya başladı. Yatakta dönerken bile ağrıyor elimi süremiyorum. Sabaha doğru geçiyor. Sende de var mı?

Reactions: ztt
Bende fıtık var zaten heryerim ağrıyordu bı iki kat etti malesef. Kaşık ağrılarım çok, goguslerimde açıyor. Dün birazda ateslendim. Sırt ağrısı çok ama ağrı kesicide icmeyince böyle oluyor.

Ayın kaçında transfer oldun canım?

5+3 te olduğunu doktor mu söyledi merak ettim ben daha kese kontrolüne gitmedim haftaya falan ancak beta düşük gidiyor. Bu arada hiç korkma seni çok iyi anlıyorum ama herşey iyi gidiyor görünüyor akışına bırak vesveseye izin verme

30.haftadayim. inanin yaşadığınız kaygılar hiç bir zaman bitmeyecek :) Hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra bir tık daha rahat edeceksiniz. En azından ohh orda tamam yaşıyor diyorsunuz. Ama bu seferde yaa bugun az hareket etti acaba gelişimi mi durdu,geriden mi geliyor diye paranoya yapıyorsunuz :)

Doktorum 1 ay ile uyumlu dedi canım ben uygulamaya göre söylüyorum. Senin kaçıncı gün transferin ne zmaan oldu betaları karşılaştıralım

Geçmiyor günlerrrr

Daha belirtiler için çok erken ayrıca dediğiniz gibi bir gün olur iki gün olmaz bazen şiddetlenir,bunları kafaya takmayın,kanamanız yoksa dayanılmayacak bir ağrınız Allah ın izniyle birşey olmaz diye düşünüyrum,tüp bebek hamileleri her aynıyız hep aklımız onlarda kendinizi yanlız hissetmeyin

Benim ilk 7 kasımda yaptırdım betayı 26 çıktı. Çok erken yaptırmıştım dayanamadım. Sonrası ise böyle devam etti canım senin nasıl devam etti

Ben 6 ile başladım sonra 12 oldu sürekli 2 ye katladı daha fazla artış göstermedi 3 kat gibi mesela Bazı kadınların böyle olabiliyormuş cumartesi baktırıcam şimdi. 5. haftanın aralığı çok fazla 18den başlıyo 7300 e kadar gidiyor en son 197 gördüm bakalım ne olacak. Dış gebelik riski beni çok korkutuyo

Sen daha keseyi görmeye gitmedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…