Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar
İlk tüp bebek taze transfer sonrası hamile kaldım. Şuan 5+3 deyim. Keseyi gördük çok şükür. 2 aralıkta kalp atışını duymaya gidicez inşallah. Ama çok korkuyorum belirtilerim bi geliyor bi gidiyor. Gidince düşük yapıcam kayboldu belirtiler diyorum. Hastaneye koşup beta veriyorum. Psikolojim bozuldu artık. Çok korkuyorum. Bugün yine o günlerden. Zaman geçmiyor ki kalp atışına gideceğim gün gelsin. Siz bu haftalarda ne belirtiler yaşadınız. Bide düşük olması için kesin kanama olması gerekir dimi kızlar. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Teşekkür ederim 30 yaşındayımHayırlı olsun inşallah kaç. Yaşındasınız
İnşallah şöyle ilk 3 ay bi geçseydi hayırlısıylaKıyamam sana. Korkma lütfen.
Bazıları aylarca belirti hissetmiyor.
Tüp bebek karnına düşene kadar.
Hamile kaldıktan sonra diğer bebeklerle aynı şeyler.
İnşallah şöyle ilk 3 ay bi geçseydi hayırlısıyla
Su an aynı durumdayız bende hep o kaygıyı yaşıyorum 3.tup bebek transferim 4 tane düşüğüm var öncesinde belki hareketlerini hissedersek geçerMerhaba kızlar
İlk tüp bebek taze transfer sonrası hamile kaldım. Şuan 5+3 deyim. Keseyi gördük çok şükür. 2 aralıkta kalp atışını duymaya gidicez inşallah. Ama çok korkuyorum belirtilerim bi geliyor bi gidiyor. Gidince düşük yapıcam kayboldu belirtiler diyorum. Hastaneye koşup beta veriyorum. Psikolojim bozuldu artık. Çok korkuyorum. Bugün yine o günlerden. Zaman geçmiyor ki kalp atışına gideceğim gün gelsin. Siz bu haftalarda ne belirtiler yaşadınız. Bide düşük olması için kesin kanama olması gerekir dimi kızlar. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
yok kuzum önce 1500 ü görelimde benim ki yavaş ilerliyorSen daha keseyi görmeye gitmedin mi
istanbulda mısın peki benim doktorum gerçekten çok iyiBende çok istiyorum bebek sahibi olayım ama yaşımdan dolayı tek yumurtam gelişmiş çatlama iğnesi yapıldı testlerin negatif ama adet olmadım halen eşim tüp bebeye yanaşmıyo
Hadi bakalım canım hayırlısı inşallahyok kuzum önce 1500 ü görelimde benim ki yavaş ilerliyor![]()
istanbulda mısın peki benim doktorum gerçekten çok iy
Canım bende senin gibiydim eminim bir çok tüp bebek annesi ya da anne adayı da böyledir emin ol yalnız değilsin. Her gün beta veriyordum her gün hastaneye gidip kalp atışı dinletiyordum sürekli muayeneye gidiyordum (Tüp bebek doktorum psikolojik olarak anlayışlıydı) ay göğüslerim büyümedi ( bu arada göğüslerim 12. Haftaya kadar acımadı bile sıfır hassasiyet) sürekli bir gün midem bulanıyordu diğer gün hiçbir şeyim yoktu bir gün sanki bütün belirtiler kayboluyordu kafayı yiyecek dereceye geliyordum ama bir gün artık kendi iyiliğim için doktorum bana şunu demişti: sen istediğin kadar her gün gel ben her gün seni yine kontrol ederim kalp atımı yine dinleriz ama bu 5 dk sonrasını değiştirmeyecek orası kapalı bir kutu biz sadece 5 dk şahit olabiliyoruz biraz rahatla sen elinden geleni yapıyorsun biraz da Allahın işine karışmamak gerek stres daha kötü yapar durumu demişti ve o gün anladım ki ben istediğimi yapayım her gün doktorun kapısında da yatsam emin ol giden gidiyor kalan kalıyor önceden 4 aylık bebeğini kaybetmiş biri olarak söylüyorum kendini pamuklara da sarsan her gün betalar da versen bazen elinden bir şey gelmeyebiliyor hiçbirimizin 5 dk sonrası net değilken neyin bu kadar kontrol etme çabası? Diye kendime bir gün gerçekten bunu sormuştum neyi kontrol ediyorum ki Allah’a dua etmekten başka ne yapabilirim ki bunun farkına vardığım gün emin ol çok rahatladım sanki üstümden bir ağırlık kalkmıştı ben mutlu olursam bebekler mutlu olacaktı onun bilincine vardım öyle böyle 12. Haftaya geldim o zaman da diyorum ki hareketlerini hissedeyim rahatlarım hareket hissediyorsun ileriki hafta da bugün az mı hareket etti acaba diyorsun yani kaygı hiçbir zaman bitmeyecek bu bir gerçek orada sana sonsuz hak veriyorum ama kendini yıpratma sen elinden geleni yap bebeğini düşün onunla güzel günlerin hayalini kur onun varlığına inan bol bol dua et onu benimse onunla konuş küçük aman falan deme o pozitif enerjini hissettir bu anları bir daha yaşamayacağız o anın keyfini çıkarmaya bak bulantın mı oldu mutluluk duy ağrın mı var şükret ki bu günleri yaşıyorum de ama stresin ne sana ne de bebeğine hiçbir yararı yok ne yazık kiMerhaba kızlar
Canım instagramdan doç dr yasemin çekmezi araştır. Mükemmel bir doktor boş geçtiği hastası yok öyle söyleyeyim tabi Allah nasip edicek önce o ayrı. Özel polikliniği var ama işlemleri Kozyatağı acıbadem de yapıyor. Kesin araştır benim videom bile var sayfasındaEvet istanbul da oturuyorum Beylikdüzü'nde siz ve hastane ismini verebilirmisiniz Dr. İsmini
Ay hergün Allahım beni ve bebeğimi sen koru diyorum işe gitmek için evden çıkarken. Hep dua ediyorumCanım bende senin gibiydim eminim bir çok tüp bebek annesi ya da anne adayı da böyledir emin ol yalnız değilsin. Her gün beta veriyordum her gün hastaneye gidip kalp atışı dinletiyordum sürekli muayeneye gidiyordum (Tüp bebek doktorum psikolojik olarak anlayışlıydı) ay göğüslerim büyümedi ( bu arada göğüslerim 12. Haftaya kadar acımadı bile sıfır hassasiyet) sürekli bir gün midem bulanıyordu diğer gün hiçbir şeyim yoktu bir gün sanki bütün belirtiler kayboluyordu kafayı yiyecek dereceye geliyordum ama bir gün artık kendi iyiliğim için doktorum bana şunu demişti: sen istediğin kadar her gün gel ben her gün seni yine kontrol ederim kalp atımı yine dinleriz ama bu 5 dk sonrasını değiştirmeyecek orası kapalı bir kutu biz sadece 5 dk şahit olabiliyoruz biraz rahatla sen elinden geleni yapıyorsun biraz da Allahın işine karışmamak gerek stres daha kötü yapar durumu demişti ve o gün anladım ki ben istediğimi yapayım her gün doktorun kapısında da yatsam emin ol giden gidiyor kalan kalıyor önceden 4 aylık bebeğini kaybetmiş biri olarak söylüyorum kendini pamuklara da sarsan her gün betalar da versen bazen elinden bir şey gelmeyebiliyor hiçbirimizin 5 dk sonrası net değilken neyin bu kadar kontrol etme çabası? Diye kendime bir gün gerçekten bunu sormuştum neyi kontrol ediyorum ki Allah’a dua etmekten başka ne yapabilirim ki bunun farkına vardığım gün emin ol çok rahatladım sanki üstümden bir ağırlık kalkmıştı ben mutlu olursam bebekler mutlu olacaktı onun bilincine vardım öyle böyle 12. Haftaya geldim o zaman da diyorum ki hareketlerini hissedeyim rahatlarım hareket hissediyorsun ileriki hafta da bugün az mı hareket etti acaba diyorsun yani kaygı hiçbir zaman bitmeyecek bu bir gerçek orada sana sonsuz hak veriyorum ama kendini yıpratma sen elinden geleni yap bebeğini düşün onunla güzel günlerin hayalini kur onun varlığına inan bol bol dua et onu benimse onunla konuş küçük aman falan deme o pozitif enerjini hissettir bu anları bir daha yaşamayacağız o anın keyfini çıkarmaya bak bulantın mı oldu mutluluk duy ağrın mı var şükret ki bu günleri yaşıyorum de ama stresin ne sana ne de bebeğine hiçbir yararı yok ne yazık kiAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah isteyen bekleyen bu yola giren evlat sahibi olmak isteyen hepimizin sağlıkla mutlulukla huzurla kolaylıkla güzellikle vakitlice kucağımıza almayı nasip etsin önemli olan o emin ol
![]()
ay ikimizde 2 aralık kalp atışını duyucaz. İnşallah bir sorun olmaz inşallah yavrularımız bize sıkı sıkıya tutunurMerhaba canım ben de 3 kasımda transfer oldum 7 gün de pozitif aldım dün kese gördüm 5+3 tü 2 Aralıkta benimde kalp atışı için kontrolüm var benimde endişelerim var
Kalp atışını duyarsam inşallah dört gün sonra uçak seyahat edicem endişelerim hiç bitmiyo
Allahım emeklerimizi boşa vermesin![]()
Amin canım benim inşallah bana doktorum bebek var içinde dedi kesenin ama kalp atışını duymadan da sevinemiyorum Allahım yardımcımız olsunL
ay ikimizde 2 aralık kalp atışını duyucaz. İnşallah bir sorun olmaz inşallah yavrularımız bize sıkı sıkıya tutunur
Aynen öyle canım önce bi keseyi görsem rahatlicam diyodum şimdi kalp atışını duysam rahatlicam diyorum;(Amin canım benim inşallah bana doktorum bebek var içinde dedi kesenin ama kalp atışını duymadan da sevinemiyorum Allahım yardımcımız olsun![]()
Korkmayın nasibinizdeyse herturlu kavuşurdunuzMerhaba kızlar