TÜP BEBEK HAMİLELİĞİ SONRASI KORKU .. yardım lütfen ..

Korkmayın nasibinizdeyse herturlu kavuşurdunuz biraz Allah’a bırakalım sen elinden geleni yap gerisi Allahtan bende tüp bebek sürecine başlayacağım taze transfer diyince merak ettim yaptırma sebebiniz neydi
Doktorlar bi sorun yok dedi ama daha fazla bekleyemedim yaptırdım canm.

Merhaba korkma içini rahat tut benimde taze transfer ben 6+1 keseyi gördükten 2 gün sonra lekelenmem oldu korktum eyvah dedim doktoruma bildirdim sakın panik yapma olabilir dedi sonra kontrole gittim de kalp atısını gördük şükür ve hiçbir belirtim olmadı suanda 8+5 ten bildiriyorum hiç bir belirtim yok midem dahi bulanmıyor ve çok şükür minik tüpüm gayet saglıklı.

Reactions: ztt
Canım biliyosun tüp bebeğin tutsa bile bi sürü ilaç iğne kullanıyosun yinede düşük olsa kanama olur dimi yani. Ya düşük olduysa bu ilaçlar kanamayı engellerdr öğrenemezsem diye korkuyorum. Sizce böyle bir şey olabilir mi?

Canım söyle söyliyim düşük olsa bu ilaçlar bile fayda etmiyor kanama oluyor benim ilk tüp bebegimde oldu ilaç igne kullanıyordum kanama oldu ve düştü. Doktorum hepder kanama olmadığı sürece bir sıkıntı olmaz.
lekelenme olursa normal olabilir diye oyuzden içini rahat tut. Yani düşük olursa Allah korusun muhakkak kanama oluyor ne kullanırsan kullan engellemez ilaçlar. Senin kanamam yoksa için rahat olsun dedim gibi belirti de olmasa telas etme benim halen belirtim yok.

Ay şu saat oldu uyuyamamıştım hala .. içimi çok rahatlattın Allah razı olsun gerçekten. Şimdi uyurum bi güzel :)

5 haftalık gebelikte belirtin olmaması normal ve evet kalp atışı randevusuna kadar zaman geçmiyor saat saydığımı hatırlıyorum.. benim de hiç belirtim yoktu. Ben de tedirgindim taaaa ki 7. Haftaya gelene kadar. 7. Haftada kusmadan hastanelik oldum.. belirtisiz hallerimi aradım neden belirti arandım diye kendime kızdım serumlarla ayakta durdum. Sıkma diyeceğiz ama yine sıkacaksın canını bari şunu bil belirti için erken daha.

Ay şu saat oldu uyuyamamıştım hala .. içimi çok rahatlattın Allah razı olsun gerçekten. Şimdi uyurum bi güzel :)
Nedemek canım bende bi önceki cevabı yazdıktan sonra bayılmışım uyandım aklıma geldi bir bakıyım dedim yazdını görünce hemen cevap yazıyım dedim için rahat olsun şimdi rahat rahat uyu bir güzel dinlen

Sadece çok çok halsizim işe zor gidip geliyorum kimsede bilmiyor şirkette. Sürekli uyumak istiyorum sadece

Canım benim çok teşekkür ederim

Kızlar selam, 2 gün sonra kalp atışını dinlemeye gidicem ama hala bende mide bulantıısı falan başlamadı. Sadece gögüslerim çok dolu ve ağırlık hissediyorum birde beyaz akıntım var. Böyle olup herşey yolunda giden var mı lütfen cevap verin. Yarın 6+3 olucam

Ya merhaba mesajlarınızda kendimi buldum , ben de tüp bebekle hamile kaldım çok şükür henüz keseyi görmeye gitmedik 4+5 sanırım suan ama aşırı telasliyim ya karnım ağrıyor neden ağrıyor diyorum ağrıtmıyor neden ağrımiyor diyorum her tuvalete gidişim acaba leke var mı diye korku bugün yürüyen merdivenden inerken 1 basamak atlamışım biraz esnedim öne doğru belim ağrıdı biraz acaba bir şey oldu mu korkusu kafayı yicem. Ne olacak böyle bilmiyorum. Bu kendimize zararlı farkındayım ama atamıyorum üstümden.

Yaaa ne guzel Yazmışsınız ben de çok kaygılı bir tüp bebek annesi adayı olarak okudum o kaşar haklısınız ki. Ben de çok kaygılıyım bir gün karnım ağrıyor neden ağrıyor diyorum agrimiyor neden agrimiyor diyorum sürekli bu sekildeyim keseleri görmeye gideceğiz insallah acaba bir şey var mı telaşı bugun yürüyen merdivenden inerken bir adım fazla attım gerildim esnedim yani biraz belim ağrıdı şimdi kafayı yiyorum mesela acaba bir şey olmuş mudur diye. Ama tam bir bilinmezlik benim de daha önce kayıplarım oldu hepsi onları. Getirdiği kaygılar aslında. Ama dua edip beklemekten baska yapabilecek bir şeyimiz yok. Allah sağlıkla evlatlarımızı bize bağışlasın insallah. Burda birbirimize destek olmamız bile çok rahatlatıyor. İnsallah güzel haberlerde buluşuruz

Canım ben 7+3 oldum hala regl ağrılarım oluyor şuan gayet sağlıklı. Kalp atışını da duydum inşallah sende duyarsın. Şunu anladım şu süreçte bu korkular hiç bitmiyor. Şimdide acaba 3. Aya kadar iyi gidebilecek miyim diyorum mide bulantılarım ve iştahsızlık başladı. Dua et sende olmasın bunlar daha kötü emin ol. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah benide ayırmasın. Amin.

Amin canim çok sağol ben de bugünkü yaşadığıma takıldım bir şey olmamıştır insallah diye dua ediyorum

Olmamıştır canım merak etme öyle kolay kolau bişi olmazmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…