Ankaradayim ben :)Hangi şehirdesin nerde yaptırdın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankaradayim ben :)Hangi şehirdesin nerde yaptırdın canım
Stres yapmamaniz gerek. Gerekirse terapi alin. Ben de tup bebekle hamile kaldim ki normalde cok tedirgin ve stresli bi insanim. Her seye hazirladim kendimi dedim olmazsa da bi isaret evlat edinirim belki biraz dunyayi gezerim falan dedim. Hic bir belirti de yasamadim….. allaha tevekkul edin her sey olacagina variyor. Olacagi varsa da bu stres bebege zarar verebilir oyle dusunun.Merhaba kızlar
İlk tüp bebek taze transfer sonrası hamile kaldım. Şuan 5+3 deyim. Keseyi gördük çok şükür. 2 aralıkta kalp atışını duymaya gidicez inşallah. Ama çok korkuyorum belirtilerim bi geliyor bi gidiyor. Gidince düşük yapıcam kayboldu belirtiler diyorum. Hastaneye koşup beta veriyorum. Psikolojim bozuldu artık. Çok korkuyorum. Bugün yine o günlerden. Zaman geçmiyor ki kalp atışına gideceğim gün gelsin. Siz bu haftalarda ne belirtiler yaşadınız. Bide düşük olması için kesin kanama olması gerekir dimi kızlar. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Çok haklısınız ama elden bir şey gelmiyor en ufak şeyde acaba bir şey oldu mu korkusu geçmiyor ben heralde 3. Aydan sonra falan biraz rahatlarım diye düşünüyorum. Valla çok zor süreçlerimiz ya hepimiz sağlıkla kavuşalım evlatlarımızaStres yapmamaniz gerek. Gerekirse terapi alin. Ben de tup bebekle hamile kaldim ki normalde cok tedirgin ve stresli bi insanim. Her seye hazirladim kendimi dedim olmazsa da bi isaret evlat edinirim belki biraz dunyayi gezerim falan dedim. Hic bir belirti de yasamadim….. allaha tevekkul edin her sey olacagina variyor. Olacagi varsa da bu stres bebege zarar verebilir oyle dusunun.
Canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Doktor bana iki tane vericekti şans yükselsin diye opuda vazgeçti. Senin psikolojin buna hazır değil bi tane vericem dedi 1 tane verdi. Nasip ne ise o oluyor ben buna çok inanıyorum. Birde Allah kimseye taşımayacağını vermiyor ben ikiz hiç istememiştim zaten. Sadece şansım artsın diye koydurtucaktım. Sonuçta o kadar masraf yapıyoruz. Doktorda bi tane koyucam diyince herkese dedim tamam olucak biliyorum hissediyorum. Çünkü Allahta biliyodu ikizi kaldıramayacağımı :) herşey nasipppp .. Allah ondan gelene bizi, kalbimizi razı kıldırsın aminnnCanim valla 18 kasımda oldu transfer 3 kere yaptırdım beta 1300 küsür çıktı doktor artık yaptırmana gerek yok dedi. Başka yaptırmadım. Ctesi keseye gideceğiz insallah
Valla rahatlamiyorsunuz. Bende de gelisim geriligi var bebiste. Hic bir sorunumÇok haklısınız ama elden bir şey gelmiyor en ufak şeyde acaba bir şey oldu mu korkusu geçmiyor ben heralde 3. Aydan sonra falan biraz rahatlarım diye düşünüyorum. Valla çok zor süreçlerimiz ya hepimiz sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza![]()
Amin canim insallah Allah gönlümüzdekini hayirli olarak versin insallah. Ben de aynı senin gibiyim çok telaş yapma Allah ne derse o olur diyorum ama önüne geçemiyorum maalesef. Aslında biz ne yaparsak yapalım olacak olan oluyor. Bize düşen sadece dua edip beklemek. Allahım umarım çabalarımızı boşuna çıkarmaz sağ Salim sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı. Bu yolda emek veren bütün arkadaşlarım için duam gerçekten buCanım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Doktor bana iki tane vericekti şans yükselsin diye opuda vazgeçti. Senin psikolojin buna hazır değil bi tane vericem dedi 1 tane verdi. Nasip ne ise o oluyor ben buna çok inanıyorum. Birde Allah kimseye taşımayacağını vermiyor ben ikiz hiç istememiştim zaten. Sadece şansım artsın diye koydurtucaktım. Sonuçta o kadar masraf yapıyoruz. Doktorda bi tane koyucam diyince herkese dedim tamam olucak biliyorum hissediyorum. Çünkü Allahta biliyodu ikizi kaldıramayacağımı :) herşey nasipppp .. Allah ondan gelene bizi, kalbimizi razı kıldırsın aminnn![]()
Yaaa insallah gerçekten çok zor süreç hele bi de daha önceden yaşanmışlıklar varsa benim var maalesef ama kader yapacak bise yok umarım bebis gününü haftasını yakalar ve sağlıkla büyür Allah hepsine sağlık versin insallah bizlere de bol bol sabır ve tevekkülValla rahatlamiyorsunuz. Bende de gelisim geriligi var bebiste. Hic bir sorunum
Yoktu bi anda cikti. Etkilenmedim
Dedim ama aksam eve geldim yataga girdigimde aglama krizine girdim, ruhum daraldi, gece boyu kabuslar gordum. Surekli hareketlerini izledim dinledim. Iste normalde gece girdap gibi donen bebek o gunden sonra az hareket etti dhdjdjd yani bazen diyorum ki gicikligina mi yapiyolar acaba…. Hareket ederken kameraya cekim diyorum duruyor resmen anliyolarkisacasi olene kadar annelik icinizden cikmiyor her halukarda tedirginlik ve acabalar bitmiyor….. doktorunuza guvenin sadece
insallah saglikla kucagimiza alieiz
Aminnn inşallah canım benimAmin canim insallah Allah gönlümüzdekini hayirli olarak versin insallah. Ben de aynı senin gibiyim çok telaş yapma Allah ne derse o olur diyorum ama önüne geçemiyorum maalesef. Aslında biz ne yaparsak yapalım olacak olan oluyor. Bize düşen sadece dua edip beklemek. Allahım umarım çabalarımızı boşuna çıkarmaz sağ Salim sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı. Bu yolda emek veren bütün arkadaşlarım için duam gerçekten bu![]()
14.haftadayım hala aynı korkularMerhaba kızlar
İlk tüp bebek taze transfer sonrası hamile kaldım. Şuan 5+3 deyim. Keseyi gördük çok şükür. 2 aralıkta kalp atışını duymaya gidicez inşallah. Ama çok korkuyorum belirtilerim bi geliyor bi gidiyor. Gidince düşük yapıcam kayboldu belirtiler diyorum. Hastaneye koşup beta veriyorum. Psikolojim bozuldu artık. Çok korkuyorum. Bugün yine o günlerden. Zaman geçmiyor ki kalp atışına gideceğim gün gelsin. Siz bu haftalarda ne belirtiler yaşadınız. Bide düşük olması için kesin kanama olması gerekir dimi kızlar. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
sabah bulantıları geçti ama gün içerisinde ara ara öğürme bulantı kusma oluyor halaBulantıların ne zaman geçtiii![]()
Hayat enerjim kalmadı aslında bulantıdan çok halsizliğim var kolumu kaldırıcak halim yok. Parmaklarıma bile iğne batırıyorlar sanki. Napıcam bilmiyorum daha 8 .haftam c.tesi biticek Allahın izniyle.. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahsabah bulantıları geçti ama gün içerisinde ara ara öğürme bulantı kusma oluyor hala![]()
Ben hiç kullanmadım canım ne işe yarıyor?Günaydın kızlar, dün keseyi gördük çok şükürben crinone jel kullanıyordum hoca bırakabilirsin dedi çok erken değil mi dedim hayır gebelik testinde pozitif gördükten sonra yeterliydi zaten fazla bile kullandın dedi taze transfer senin ovitrelle de kullanmışız bırak dedi. Çok kararsız kaldım ya herkes 10-12. Haftaya kadar kullanıyor hic bırakmak istemiyorum siz ne durumdasınız.
Ben kalçadan bir progestan alıyorum. Göbekten progestan dex vuruluyorum. Doktorum geçen hfta birde fitil olarakta atılan progestan tablet varya ondan verdi. Ama içiceksin dedi. 1 tane içtim dünyam döndü resmen bayıldım böyle bişi yok. Bende kullanmayı bıraktım canım. Benim doktorum biraz garantici. Benim çok şükür düşük riski kanamam vs hiç bişi yok. Allah verdiyse kimse bişi yapamaz diyip o ilacı bıraktım. Bence doktorun bir sorun görmediyse kestirmiştir. Ama keşke kalp atışını vs görüp öyle kesseydi.. bilemedimProgesteron canım onu yazmamışım.