Tüp bebek hamileliğinde kanama

• Konu Sahibi Konu Sahibi peler
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amınnn ınsallaahh canım,
baktırmadıgım pek bırsey kalmadı dıyebılırım,
genetık testlerımız yapıldı, kromozom testlerımız yapılmıştı .
sperm testının yanı sıra sperm dnasına baktırdık sorun cıkmadı,
ama tabı bılemıyorum o kadar aşı vs olduk onların etkısı mı nedır ben anlamadım..
doktorlar zaten dıs gebelık oldu gel araştıralım demıyorlar, yapılabilecek şeyleri yaptık sorun gorünmüyor,
hatta burda pgt lı embrıyo transferi olup düşük yapan arkadaşlarım oldu, düşün genetik sorunu olmayan embriyolarda bile düşük vs olabiliyor onlara bile tatmin edici bir cevap veren olmadı maalesef..
Allah herkesın yardımcısı olsun bu iş zor .

Aslında herşey nasip olacak olan her türlü olan nasip de yoksa bi şekilde olmuyor taktiri ilahi Rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah canım benim,herşeye bakıldıysa içim rahatladı valla sen anlattıkça ben doktorlara sinir oldum bakmıyorlar mı aceba diye az değil çünkü 3 kez aynı şeyi yaşamışsın Rabbim gönlüne göre versin inşallah

evet canım kesınlıkle hersey nasıp ,kısmet ya,
amınnn..
yanı bakılması gereken seylere bakıldı hatta çogunuda ben arastırdım baktırdım .
ama doktorlara göre kımyasal,dıs gebelık vs herkes yasayabılır gozuyle bakılıyor, bazı testlerde yapıldı ise şanssızlık diyorlar .
mol gebelik te eger kurtaj sonrası test yaptırmasan muhtemelen boş gebelik olarak görülecekti ,
ıyı kı baktırmışım,
amin canım Rabbim hepımızın gonlune gore versın

Doktor çok önemli iyi seçmek gerekiyor işte canım,nasipte bu varmış demek ki yani sebebini öğrensende giden kayıp geri gelmiyor sadece tedbir almak için öğrenmek istiyoruz Rabbim gönlüne göre versin canım

Transferin 11. Günündeyim ve pembe renkte kanamam oldu kasıklarım ağrıyor yarın test günüm umarım pozitif olur sonucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…