Tüp bebek hamileliğinde kanama

• Konu Sahibi Konu Sahibi peler
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba öncelikle elinden geldiği kadar bedenini,beynini rahatlatmaya çalış..bende 7. Haftadan itibaren ara ara sürekli pembe ve kahverengi lekelenmeler yaşadım..bugün 10.haftama girdim ilaçlara rağmen dinlenme ragmen bazen çok çok hafif peceteye silince biseyler görüyorum..bende kanama alanı yoktu ama Dr dediği kanamalr olabilir buna hazırlıklı olmamdi..ne kadar hazirliklida olsam her defasında çok stres yaptım bende hala yapiyorum buyutecle inceliyorum peceteleri resmen yalnız degilsin inan..benim tek umudum 12 haftayı tamamlamak,ikili testin iyi sonuçlanması..şu anda bunun stresi daha çok..12 haftadan sonra umarım tehlike olmaz ve hamileliğim tadini çıkartırım senin durumuna gelince kanama alanı zamanla küçülecek..bence hafif kanama,lekelenmelere çok üzülme ama Dr haberdar et mutlaka..dinlendigin sürece zamanla onlarda yok olucaktir..umarım önümüzdeki günlerde daha güzel konularda stres yapıyor oluruz sohbetlerimiz o şekilde ilerler..ama ben,sen ve diğer herkes hamilelikte komplikasyon olabilir yolumuz daha uzun,bunu aklımızın bir kenarinda bulunduralim travma olmasın yaşadığımız negatiflikler...

Karın kasık ağrısı benide endiselendiriyir her zaman ama doğal bir durum olduğunu söylüyor sürekli doktor..bende de oluyor..bazen regl ağrısı gibi,bazen geriyor birşey,bazen kramp giriyor,çok gazım var bu arada oda daha kötü etkiliyor...

Bu gidişle doğumdan sonra biz aynen bu videodaki gibi olucaz (umarım birazcık gulumsetebilmisimdir anne adaylarini)

İnanır mısınız kızlar bende 10. Haftama giriyorum ama aşırı bir gaz sancısı var kramp giriyor karnıma çok tedirgin oluyorum ne yapacağımı bilmiyorum rabbime emanet ettim kafama takarsam gün geçmiyor o yüzden bıraktım gitti

Dua ve sabır Allahın bize emaneti onlar en doğrusu bizimde sahibine yani Allah'a emanet etmemiz..O hayırlısını bilir bizden iyi korur.. biz elimizden geldiğince koruyup kollamaya calisiyoruz her nefesimiz bebek için,her yudum bebek için..çok şükür bize verilen bedene sağlığımıza her içiniz sıkıldığında bunları düşünün içinizi ferah tutun...benim kramp ve sancılar hafifledi bu akşam..ayaklarıma yün çorap ve yün atlet giydim sanırım usutmeninde etkisi oluyor evde olmama rağmen...eskiler bilirmiş yünün kıymetini

Merhaba benim de 6+3 te tuvalette pencereye gelip sonrasında artan bir kanamam var acile gittik Dr iğne yaptı ve sabah kontrole gelmemi istedi çok korkuyorum

Merhaba benim de 6+3 te tuvalette pencereye gelip sonrasında artan bir kanamam var acile gittik Dr iğne yaptı ve sabah kontrole gelmemi istedi çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun öncelikle..elinden geldiği kadar sakin kalıp uzan sadcee WC ve yemek icin kalk bol su iç..kanaman adet gibi mi devam etti parça vs geldi mi? Acilde bebeği kontrol ettiler mi? İnşallah bebeğinde birşey yoktur dua et bol bol..benimde birçok defa oldu en son dün kahverengi lekelenmem oldu ve 9+5teyim sürekli evde istirahatteyim ilaçlarımı.kullaniyorum bebek iyidi çok şükür inşallah yerinde iyidir halen pazar kontrolüm..bu tür durumu yaşayan çok kişi var ve bebekleri çok iyi durumda o haftalarda birçok kisi yaşıyor bu durumu inan..

Pıhtı ya da pelte yok çok şükür ultrasonda da bebeği gördüler açık kırmızımsı ama leke gibi değil geliyor ara ara yatiyorum yarın doktorumuz görecek inşallah bişey olmaz bebeğime

Pıhtı ya da pelte yok çok şükür ultrasonda da bebeği gördüler açık kırmızımsı ama leke gibi değil geliyor ara ara yatiyorum yarın doktorumuz görecek inşallah bişey olmaz bebeğime
Benimde aynı şekilde olmuştu pembe kırmızı birkaç defa bu şekilde oldu çok şükür pıhtı bendede yoktu yani miktarı da pet dolduracak kadar değildi..üstelik benim tüp bebek olduğu için ben progesteron zaten kullanıyordum da..bence endişelenme bebeğinde iyi ise senin yapacagin yatmak dinlenmek 3 litre su içmek..yarın Dr giderkende dikkat et mümkünse arabada uzan..çünkü ben ilk kanama gördüğumde acile gittimde Dr dediki.buraya gelmen böyle bir durumda risk yatmalisin ilk olarak..ve ben benim kanama ve lekelenmelerim için tam bir yanıt alamadım hiç bebek buyuyor diye olabilir dedi,tüp bebek olduğu için hormonel olabilir dedi,benim şüphem vajinal kullanıyorum ilaçları tahriş olmuş olabilir..ve Dr dediği bu tür kanamalar olabilir ağrılı,pihtili ve çok olmadığı sürece endişelenme yat dinlen..kaç hafta oldu evdeyim sürekli.. sürekli yatmama rağmen bile kahve leke geldi birkaç damla en son çok şükür bebek iyi inşallah halen iyidirdebence sende içini gönlünü ferah tutmaya çalış şimdilik igneni olmuşsun bence sabah kadar kesilir bile kahveye dönerek..benim öyle olmuştu..

Ayy teşekkür ederim içimi rahatlattin doktorasını gittik az önce plesantayi damara dayamis o kanama yapmış düşük tehdidin yok dedi şükür bebekte büyümüş kalbi de atıyor hala dün ben biraz yürüyüş yapmıştım yüksek ihtimalle o tetikledi ama yok bundan sonra yatış dediğin gibi kanama da azaldı baya baya prolutan ekledi haftada bir hafta sonra olacağım.ptsi tekrar kontrolum var duruma göre keseriz ya da devam ederiz dedi

Çok sevindim herşey dahada iyi olucak inşallah sen yüreğini ferah tut.. inşallah tekrarı yaşanmaz sağlıkla buyur bebek

Kızlar Benim bugün 9. Gün dün 8. Gün de akşam üstü hafif lekelenme gelmiş sahurdan sonra da lekelenme geldi bugün erken gebelik testi aldım ama tek çizgi çıktı erken mi

Kızlar Benim bugün 9. Gün dün 8. Gün de akşam üstü hafif lekelenme gelmiş sahurdan sonra da lekelenme geldi bugün erken gebelik testi aldım ama tek çizgi çıktı erken mi
Kaçıncı gün embriyosu transfer olmuştun?

Merhaba,baya olmuş ama benimde başıma aynısı geldi doktorum arası tsh 2,5 dan 6 ya yükselmiş ertesi gün gece kanamam başladı iki gün hastanede kaldım çıktım eve geldim tekrar kanamam oldu kanama alanım var büyük boyutunda bir haftadır yatıyorum kahveye döndü ama çok korkuyorum daha önce bir kaybım var sizin durumunuz nedir şu an

Öncelikle çok çok geçmiş olsun...çok şükür ben 20.haftama giriyorum herşey yolunda ileriki günlerde ayrıntılı ultrasonum.olucak...tsh ilacınızın dozunu yükseltmeli Dr,benim yukseltmisti ve o şekilde 1,40larda kaldı...kanamam 8-9 haftadan sonra birdaha olmadı çok şükür ama çok dikkat ettim işe gitmedim evde yattım,bol su içtim,WC dışında kalkmadim hiçbir iş yapmadim..12.hafta ikili taramadan sonra normal hayatıma döndüm ise gittim,dışarıya çıkmaya başladım ama yinede hala dikkat ediyorum ev işi vs yapmıyorum,iliski bile olmadı korktum çünkü,evde olduğum zamanda uzanıyorum...benim tavsiyem yat dinlen bol su iç de verdiği ilaçları kullan..WC disinda sakin kalkma..tanıdığım birçok kişi çok büyük kanama alanına rağmen şu anda çok iyi durumları..bebek büyüdükçe kanama alanı kapanıyor..kaçıncı haftadasin bilmiyorum ama 14.haftaya kadar bu şekilde devam etmeni tavsiye ederim ben...daha önceki kaybın nasıldı sebep ne idi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…