- 7 Ocak 2023
- 85
- 64
- 18
- 35
İçimi rahatlattın Allah razı olsun canım sağlıklıca kucağına alırsın inşallah bebeğiniÖncelikle çok çok geçmiş olsun...çok şükür ben 20.haftama giriyorum herşey yolunda ileriki günlerde ayrıntılı ultrasonum.olucak...tsh ilacınızın dozunu yükseltmeli Dr,benim yukseltmisti ve o şekilde 1,40larda kaldı...kanamam 8-9 haftadan sonra birdaha olmadı çok şükür ama çok dikkat ettim işe gitmedim evde yattım,bol su içtim,WC dışında kalkmadim hiçbir iş yapmadim..12.hafta ikili taramadan sonra normal hayatıma döndüm ise gittim,dışarıya çıkmaya başladım ama yinede hala dikkat ediyorum ev işi vs yapmıyorum,iliski bile olmadı korktum çünkü,evde olduğum zamanda uzanıyorum...benim tavsiyem yat dinlen bol su iç de verdiği ilaçları kullan..WC disinda sakin kalkma..tanıdığım birçok kişi çok büyük kanama alanına rağmen şu anda çok iyi durumları..bebek büyüdükçe kanama alanı kapanıyor..kaçıncı haftadasin bilmiyorum ama 14.haftaya kadar bu şekilde devam etmeni tavsiye ederim ben...daha önceki kaybın nasıldı sebep ne idi?
Kanama alanı var ama ultrasonda görünüyor keseye de yakın kanama kesildi çok şükür kahve leke şeklinde gidiyor şu an inşallah tekrar kanamazİçimi rahatlattın Allah razı olsun canım sağlıklıca kucağına alırsın inşallah bebeğinibenim iki gebeliğimde tüp bebek ilkinde 7. Haftada kalbi durdu kaybettik zaten tüp bebek de bir çok ilaç kullanılıyor kanamadan dolayı ekstra iğne falan eklendi ilaç olarak tüm tedbiri aldı doktorum tsh içinde 25 lik kullanıyordum şimdi 50 ye geçtik şu an 6+6 bebeğim inşallah sağlıklı ilerler
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alalımKanama alanı var ama ultrasonda görünüyor keseye de yakın kanama kesildi çok şükür kahve leke şeklinde gidiyor şu an inşallah tekrar kanamaz
Çok haklısın teşekkür ederim güzel dileklerin içinAmin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alalımgönlünü ferah tut gerçekten birçok kişi tanıyorum çok büyük kanama alanlarına rağmen sağlıkla ilerledi hamilelikleri...önemli olan ilaçlarını aksatmadan kullan,yat dinlen,kabız olma,bol su iç...bu şekilde biraz zor olsa da en azından 12-13 hataya kadar sık disini çünkü gerçekten bebekler çok güçlü hemen kapaniveriyir kuculuveriyor o kanama alanları sen dikkat et önemli olan o bebeğin senden alicak gücünü...benimde tüp bebek 6.denememde hamile kalabildimm bende...çok zor kavuştuk mucizelere inşallah sonuda güzel olur korku hiç bitmeyecek inan...gerekirse 9ay yat bir iş sakin yapma bak ben elimi surmuyorum ne çamaşır ne bulaşık ne yemek sadece işime gidip geliyorum...ilişki bile serbest olmasına rağmen yapamadım korkudan...ilaçlarını aksatma sakin ben burdayım ne sormak istersen sorabilirsin...sağlıklı güzel bir hamilelik olur inşallah...benim annemde de kardeşime hamile iken çok büyük kanama alanı varmış istirahat bile edememiş yaramamış kardeşim şimdi 26 yaşında Allah'a emanet tek çare dua
ınsallaahhh yavrun saglıkla dunyaya gelsın canım,İçimi rahatlattın Allah razı olsun canım sağlıklıca kucağına alırsın inşallah bebeğinibenim iki gebeliğimde tüp bebek ilkinde 7. Haftada kalbi durdu kaybettik zaten tüp bebek de bir çok ilaç kullanılıyor kanamadan dolayı ekstra iğne falan eklendi ilaç olarak tüm tedbiri aldı doktorum tsh içinde 25 lik kullanıyordum şimdi 50 ye geçtik şu an 6+6 bebeğim inşallah sağlıklı ilerler
Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağ Salim kavuşuruzınsallaahhh yavrun saglıkla dunyaya gelsın canım,
cok mutlu oldummm haberını gorunce,
ocak ayında bılıkteydık ama sonumuz hüsran olmuştu..
Rabbım buyuktur bır kapıyı kapatıp daha guzelını acıyor,
kurtaj sonrasında rahım fılmı vs cektırdın mı canım? doktorun ıstemısmıydı?
Yok canım benim şöyle oldu kürtaj sonrası ben çok kontrole gittim kanamam çok oldu benim ki üçüncü haftaydı sanırım rahimde yapışıldık oluşmuş histeroskopi yapıldı sonrasında da normal ultrason kontrolü doktorum yolunda herşey dedi ve transferi yaptık senden rahim filmi mi istedilerınsallaahhh yavrun saglıkla dunyaya gelsın canım,
cok mutlu oldummm haberını gorunce,
ocak ayında bılıkteydık ama sonumuz hüsran olmuştu..
Rabbım buyuktur bır kapıyı kapatıp daha guzelını acıyor,
kurtaj sonrasında rahım fılmı vs cektırdın mı canım? doktorun ıstemısmıydı?
amın canım benımmm,Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağ Salim kavuşuruzsenin neden kürtajla sonuçlandı ismini hatırlıyorum ama sebebini hatırlamıyorum kusuruma bakma yeniden acını tazelemek istemem
aaa anladım canım,Yok canım benim şöyle oldu kürtaj sonrası ben çok kontrole gittim kanamam çok oldu benim ki üçüncü haftaydı sanırım rahimde yapışıldık oluşmuş histeroskopi yapıldı sonrasında da normal ultrason kontrolü doktorum yolunda herşey dedi ve transferi yaptık senden rahim filmi mi istediler
Evet Ocak ayı hem çok gebelikle hemde kayıplarla geçti forumda,Rabbim yeniden sağlıklıca nasip etsin inşallah kardeşim şimdi ne aşamadasınamın canım benımmm,
yok olur mu canım, ocak ayında kayıp cok oldu gercekten cok normal hatırlamaman,
benımde 6. haftada kesem bozuktu baya kürtaj oldum, kurtaj sonucunda mol gebelık gecırdıgım ortaya cıktı..
ınsallah banada saglıkla nasıp olur tekrardan kolaylıkla
Kaç ay oldu ne takibi yapıyorlar ki neden yeni transfere başlamadılaraaa anladım canım,
bende mol gebelık gecırınce aylarca her hafta kontrole gıttım kurtaj sonrasu, her hafta kan verdım beta takıbı yapıldı.
şuanda her ay kan verıyorum beta takıbıne devam edıyoruz.
yok henüz ben tup bebek doktoruma sormadım ,gitmedımde korunma surem var cunku ,
merak ettım hsg cektırdın mı dıye.
evet kuzum ya oyle oldu,Evet Ocak ayı hem çok gebelikle hemde kayıplarla geçti forumda,Rabbim yeniden sağlıklıca nasip etsin inşallah kardeşim şimdi ne aşamadasın
kürtaj olalı 3 ay oldu canım,Kaç ay oldu ne takibi yapıyorlar ki neden yeni transfere başlamadılar
Hımm anladım canım mol gebelik ve kürtaj sonrası farklı demek ki doğal olma ihtimali varmışmış peki nihayetinde doğal olmadığı için hepimiz tüp bebeğe başlıyoruz yani demek istediğim sürecinin uzamaması çünkü senin yaşadığın acıyı çok iyi biliyorum unutulmuyor o acıkürtaj olalı 3 ay oldu canım,
mol gebelık oldugu ııcın 6ay korunma suresı olması gerekıyormuş, normal kurtaj olsa 2.ayda transfer yaparız demıstı doktorum, gercı bende suan bıraz kafa dınlemek ıstıyorum transfer surecı vs de baya zorluyor ,
bakalım 1-2 aya dogal denemeye başlarız ınsallah
evett mol gebelık bıraz sıkıntılıymıs , o yuzden takıp edılıyor hala..Hımm anladım canım mol gebelik ve kürtaj sonrası farklı demek ki doğal olma ihtimali varmışmış peki nihayetinde doğal olmadığı için hepimiz tüp bebeğe başlıyoruz yani demek istediğim sürecinin uzamaması çünkü senin yaşadığın acıyı çok iyi biliyorum unutulmuyor o acı
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda nasip olsun inşallah,peki hiç nedenini araştırmadılar mı çünkü sağlıklı gebelik değil ikisi de yaşadıklarının neden olduğunu söylemediler mi yanlış bilmiyorsam dış gebelik de de mol gebelikte de kese oluyor bebek olmuyor demi bilmiyorum ama yanlış anlamanı istemem doktorların dene demeden önce bu iki gebeliğin neden böyle araştırması gerekmez mi açıkçası kafama yatmadı senin durumun bende seni düşündüğüm için yazıyorum bunu yanlış anlama kardeşim sakınevett mol gebelık bıraz sıkıntılıymıs , o yuzden takıp edılıyor hala..
ben dogal hamıle kaldım tup bebekten once dıs gebelık oldu, sonra tüpe başladık 4 senedır olmayınca..
ama dogal bır hamılelıgım oldu devam etmesede ,
açıkçası tup bebek benım kafamda cok farklıydı..
olmayınca olmuyormuş nasip herşey,
o yuzden 2-3 ay dogal deneyeceğiz ınsallah nasibim gelmiştir.
yok canımm olur mu,Anladım canım hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda nasip olsun inşallah,peki hiç nedenini araştırmadılar mı çünkü sağlıklı gebelik değil ikisi de yaşadıklarının neden olduğunu söylemediler mi yanlış bilmiyorsam dış gebelik de de mol gebelikte de kese oluyor bebek olmuyor demi bilmiyorum ama yanlış anlamanı istemem doktorların dene demeden önce bu iki gebeliğin neden böyle araştırması gerekmez mi açıkçası kafama yatmadı senin durumun bende seni düşündüğüm için yazıyorum bunu yanlış anlama kardeşim sakın
ya da tamamen nasip, yani görünen bir sebep yok .Anladım canım hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda nasip olsun inşallah,peki hiç nedenini araştırmadılar mı çünkü sağlıklı gebelik değil ikisi de yaşadıklarının neden olduğunu söylemediler mi yanlış bilmiyorsam dış gebelik de de mol gebelikte de kese oluyor bebek olmuyor demi bilmiyorum ama yanlış anlamanı istemem doktorların dene demeden önce bu iki gebeliğin neden böyle araştırması gerekmez mi açıkçası kafama yatmadı senin durumun bende seni düşündüğüm için yazıyorum bunu yanlış anlama kardeşim sakın
Anladım canım ben seni Rabbim sağlıklıca nasip etsin inşallah,işte bak dediğim gibi aslında sende gebelik oluşuyor her yoldan ama sağlıklı olmuyor bunun sebebi araştırılmalı eşinin ve senin kanına genetiğine bakıldı mıya da tamamen nasip, yani görünen bir sebep yok .
tüp bebegede beklemekten sıkıldıgım ıcın başlamıştım..
Rabbim ol desin yeter
Benim ilk gebeliğimde kalbi durunca bebeğimin bütün genetik testleri yaptı doktor bizdeAnladım canım ben seni Rabbim sağlıklıca nasip etsin inşallah,işte bak dediğim gibi aslında sende gebelik oluşuyor her yoldan ama sağlıklı olmuyor bunun sebebi araştırılmalı eşinin ve senin kanına genetiğine bakıldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?