Tüp bebek hamisleri

Yok hiç bi iş yapmadım evdeydim ztn cnm şuan yok kanama inşallah bisey olmaz ya
İnşallah yoksa sorun yok canım bende pruloton depot vurunuyorum haftada bir düşük engelleyici sanada ondan yapmışlardır büyük ihtimal, stres yapma rahat ol nasip neyse o olur rabbim kucagına almayı nasip etsin

Proluton yapmışlar cnm inşallah kanama çoğalmaz yatıyorum şuan gtsemde yapcak bisey yok herlde yarn doktrina gidicem

İnşallah yoksa sorun yok canım bende pruloton depot vurunuyorum haftada bir düşük engelleyici sanada ondan yapmışlardır büyük ihtimal, stres yapma rahat ol nasip neyse o olur rabbim kucagına almayı nasip etsin
Amin cnm senindemi kanaman olmuştu

Icimi rahatlattin biraz cnm doktor direk kan geliyorsa düşük olur yapcak bisey yok diyip durdu Allahm Rabbim sanada banada herkezle sağlıkla kucagmza almayı nasip etsin inşallah

Napcagimi şaşırdım çok kötüyüm ya. Üniversiteye acile gitsem yatirirlarmi yoksa iğne vurulmuş ztn diyip gönderirler mi sence
Canim bazı özel hastanelerin telefonla acil hizmeti var.bi ara sor.ona göre git.bemce panik yapma.9 ay kanaması olup doğum yapanlar var.pozitif düşün. Hücrelerin o yönde ilerlesin.hiç kalkma.ayaklarını yüksekte tut.ananas ve çiğ kabak çekirdeği ye.

Proluton yapmışlar cnm inşallah kanama çoğalmaz yatıyorum şuan gtsemde yapcak bisey yok herlde yarn doktrina gidicem
Canım benim de 10 gündür aralıklarla kırmızı kanamam oluyor, en son pazartesi günü oldu yarım pedden biraz daha fazla. Doktor bişe olmaz dedi. Üstelik ben iğne de olmuyorum. Korkmamak elde değil tabi anlıyorum seni ama yine de rahatlamaya çalış biraz, zaten yarın doktoruna da gidecekmişsin.

Neden kanama oluyormuş peki sordunmu cnm sana niye iğne vermediler ki

Neden kanama oluyormuş peki sordunmu cnm sana niye iğne vermediler ki
Yerleşme kanamasıdır, istirahat et diyorlar sadece. 3 farklı doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi. İğneyi de çok kanama olursa veriyoruz şimdilik gerek yok dediler. Ben hiç iğne kullanmadım tüp bebek sürecinde zaten. Bu arada kanama gebeliklerin yüzde 30unda olurmuş, 9ay devam edip sağlıkla doğuranlar varmış öyle dediler.

Senin doktor olumlu konuşmuş cnm acilden gittiğim doktr kanama varsa düşük olur yapcak bisey yok diyip durdu bide dha çok morelimi bozdu. Yarın sabah tüp bebek doktrma gitcem inşallah bebeğim beni birakmz

Senin doktor olumlu konuşmuş cnm acilden gittiğim doktr kanama varsa düşük olur yapcak bisey yok diyip durdu bide dha çok morelimi bozdu. Yarın sabah tüp bebek doktrma gitcem inşallah bebeğim beni birakmz
Nasip canım Allah nasip ettiyse zaten biyerlere gidemez bebişler. Ben hep hayırlısıysa gelsin diyorum, olmazsa da rabbim hakkımda bunu hayırlı görmüş diyeceğim. İnşallah yarın güzel haberler alırız sen de ben de :)

Tabiki Rabbim bizim için en hayırlısını bilir cnm inşallah güzel haberler alırız yarn haber vermeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…