- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Yok hiç bi iş yapmadım evdeydim ztn cnm şuan yok kanama inşallah bisey olmaz yaZorladınmı yordunmu kendini böyle, şimdi varmı peki
İnşallah yoksa sorun yok canım bende pruloton depot vurunuyorum haftada bir düşük engelleyici sanada ondan yapmışlardır büyük ihtimal, stres yapma rahat ol nasip neyse o olur rabbim kucagına almayı nasip etsinYok hiç bi iş yapmadım evdeydim ztn cnm şuan yok kanama inşallah bisey olmaz ya
Proluton yapmışlar cnm inşallah kanama çoğalmaz yatıyorum şuan gtsemde yapcak bisey yok herlde yarn doktrina gidicemCanim igne yapmislar zaten.muhtemelen progestan ampul yapilmistir.eger ped dolmuyorsa cook endise etme bende de olmustu. Guzelce uzan ayaginin altina da istersen bi yastik koy.Dinlenmeye calis. Dusuk olsa agrin cogalir ve daha cook kan olur. Baden boyle olabiliyor.soyle de birsey var dusecekse sagliksizsa ne yapilsa durmaz.Sen rahatlamaya caliski annesi o da siki siki tutunsun. Illa rahat edemem diyorsan bir dr a daha git
Amin cnm senindemi kanaman olmuştuİnşallah yoksa sorun yok canım bende pruloton depot vurunuyorum haftada bir düşük engelleyici sanada ondan yapmışlardır büyük ihtimal, stres yapma rahat ol nasip neyse o olur rabbim kucagına almayı nasip etsin
Icimi rahatlattin biraz cnm doktor direk kan geliyorsa düşük olur yapcak bisey yok diyip durdu Allahm Rabbim sanada banada herkezle sağlıkla kucagmza almayı nasip etsin inşallahCanım kan kırmızı geldi diye ille düşük mü olacak eğer çok değil de çokta korkma benimkide kırmızı gelmişti bende çok korktum ağladım akşama kadar sadece yatmıştım şu an hamileyim ve doktorumun değerlere bakarak söylediğine göre ikiz olma ihtimali çok fazla
Şuan olmadı canım çok şükür, önceki dönemlerde olduAmin cnm senindemi kanaman olmuştu
transferden sonra kaçıncı gün bu değer
AminnnnnnnIcimi rahatlattin biraz cnm doktor direk kan geliyorsa düşük olur yapcak bisey yok diyip durdu Allahm Rabbim sanada banada herkezle sağlıkla kucagmza almayı nasip etsin inşallah
15 güntransferden sonra kaçıncı gün bu değer
Evt canım. Haggaten bugün hiç iyi gelmedi.fena bi gün oldu maalesefKuzuum sen de mi kimyasalniye boyle olduk yaa cok bunaldim
Canim bazı özel hastanelerin telefonla acil hizmeti var.bi ara sor.ona göre git.bemce panik yapma.9 ay kanaması olup doğum yapanlar var.pozitif düşün. Hücrelerin o yönde ilerlesin.hiç kalkma.ayaklarını yüksekte tut.ananas ve çiğ kabak çekirdeği ye.Napcagimi şaşırdım çok kötüyüm ya. Üniversiteye acile gitsem yatirirlarmi yoksa iğne vurulmuş ztn diyip gönderirler mi sence
Canım benim de 10 gündür aralıklarla kırmızı kanamam oluyor, en son pazartesi günü oldu yarım pedden biraz daha fazla. Doktor bişe olmaz dedi. Üstelik ben iğne de olmuyorum. Korkmamak elde değil tabi anlıyorum seni ama yine de rahatlamaya çalış biraz, zaten yarın doktoruna da gidecekmişsin.Proluton yapmışlar cnm inşallah kanama çoğalmaz yatıyorum şuan gtsemde yapcak bisey yok herlde yarn doktrina gidicem
TM cnm hayırlısı olur inş Allah kucağına almayıda nasip etsin15 gün
Neden kanama oluyormuş peki sordunmu cnm sana niye iğne vermediler kiCanım benim de 10 gündür aralıklarla kırmızı kanamam oluyor, en son pazartesi günü oldu yarım pedden biraz daha fazla. Doktor bişe olmaz dedi. Üstelik ben iğne de olmuyorum. Korkmamak elde değil tabi anlıyorum seni ama yine de rahatlamaya çalış biraz, zaten yarın doktoruna da gidecekmişsin.
Yerleşme kanamasıdır, istirahat et diyorlar sadece. 3 farklı doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi. İğneyi de çok kanama olursa veriyoruz şimdilik gerek yok dediler. Ben hiç iğne kullanmadım tüp bebek sürecinde zaten. Bu arada kanama gebeliklerin yüzde 30unda olurmuş, 9ay devam edip sağlıkla doğuranlar varmış öyle dediler.Neden kanama oluyormuş peki sordunmu cnm sana niye iğne vermediler ki
Senin doktor olumlu konuşmuş cnm acilden gittiğim doktr kanama varsa düşük olur yapcak bisey yok diyip durdu bide dha çok morelimi bozdu. Yarın sabah tüp bebek doktrma gitcem inşallah bebeğim beni birakmzYerleşme kanamasıdır, istirahat et diyorlar sadece. 3 farklı doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi. İğneyi de çok kanama olursa veriyoruz şimdilik gerek yok dediler. Ben hiç iğne kullanmadım tüp bebek sürecinde zaten. Bu arada kanama gebeliklerin yüzde 30unda olurmuş, 9ay devam edip sağlıkla doğuranlar varmış öyle dediler.
Aminnn canım hepimizinkini nasip eder inşallahTM cnm hayırlısı olur inş Allah kucağına almayıda nasip etsin
Nasip canım Allah nasip ettiyse zaten biyerlere gidemez bebişler. Ben hep hayırlısıysa gelsin diyorum, olmazsa da rabbim hakkımda bunu hayırlı görmüş diyeceğim. İnşallah yarın güzel haberler alırız sen de ben de :)Senin doktor olumlu konuşmuş cnm acilden gittiğim doktr kanama varsa düşük olur yapcak bisey yok diyip durdu bide dha çok morelimi bozdu. Yarın sabah tüp bebek doktrma gitcem inşallah bebeğim beni birakmz
Kızlar sadece dua edinNasip canım Allah nasip ettiyse zaten biyerlere gidemez bebişler. Ben hep hayırlısıysa gelsin diyorum, olmazsa da rabbim hakkımda bunu hayırlı görmüş diyeceğim. İnşallah yarın güzel haberler alırız sen de ben de :)
Tabiki Rabbim bizim için en hayırlısını bilir cnm inşallah güzel haberler alırız yarn haber vermeyi unutmaNasip canım Allah nasip ettiyse zaten biyerlere gidemez bebişler. Ben hep hayırlısıysa gelsin diyorum, olmazsa da rabbim hakkımda bunu hayırlı görmüş diyeceğim. İnşallah yarın güzel haberler alırız sen de ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?