- 29 Aralık 2016
- 289
- 450
- 103
Korkmaa canim..herkesin nasibi farkli. Ins sen bize umut olacaksin yenidenBennnn korkmayaaaa basladimmmmmmmmmmm kizlarrrrrr yaaaaaa
kismet deilmis demekki cnm ne desek bos, annem aradi teselli edior ama tabi agliorum konusamadim, neyse dedigim gibi dusuk yapmak daha kolay bisey deil, boylesi gene en kolayi oluyor, kafamizdan atmak gerekiyor belki de bu konuyu, insallah kendiliginden gelir bebecikler =)Canim benimde çıktı sonuç. Pek güzel haber yok sanki bugün. 6 ya düşmüş benimde cuma Hoca ile konuşmaya gidicem.bu 3.kimyasal olunca.Hoca konuşacakmis.sanırım başka tahliller yapılacak. Herkesin hakkında hayır olan me ise Rabbim onları versin.gonlumuzdekini hakkımızda hayırlı kılsın inşallah.
korkma cnm insallah senin olumlu olur Allah buyuk cnm, sizleri uzduk kusura bakmayin valla moral vermek isderdim ama olmadi, neyse umarim senin guzel olucak cnm =)Bennnn korkmayaaaa basladimmmmmmmmmmm kizlarrrrrr yaaaaaa
Ayyy canlarimm benim yaaa sabahtan beri salya sumuk agliyorumm sizleri okudukcaaa hep neden diyeee isyan etmek dgll benimkisii ama hepp nedennn bizimm sucumuzz ne diyeeeee bilmiyorum arkadaslar yaaa ben cokk kotuyummmkorkma cnm insallah senin olumlu olur Allah buyuk cnm, sizleri uzduk kusura bakmayin valla moral vermek isderdim ama olmadi, neyse umarim senin guzel olucak cnm =)
yok cnm ne uzulucen bu isde sans neredeyse 50 50 ztn, olmama ihtimalini de goz onunde bulundurup kalkisiyoruz ztn, Allah caresiz dert vermesin cnm her gun neler duyuyoruz, hastalik vermesin, sevdiklerimizi bizden ayirmasin onemli olan bu, hayat kisa..Ayyy canlarimm benim yaaa sabahtan beri salya sumuk agliyorumm sizleri okudukcaaa hep neden diyeee isyan etmek dgll benimkisii ama hepp nedennn bizimm sucumuzz ne diyeeeee bilmiyorum arkadaslar yaaa ben cokk kotuyummm
Ver istersen canımKizlar gidip kan vereyim mi cokk sitres yaptim yaaa sahnazinda oyle oluncaa ne diyonuzzzyarini bekliyim mii
Canim ver bence.az çok belli oluyor.pozitif olursa sevinirsin.ama düşük olursa sakın üzmek yok kendini.çünkü geç tutunmuş olabiliyor.stresi atmak için yaptır bence.ama umutsuz olma.benim kan verdiğim bayan.12 değeri ile oğlunu kucağına almış. Belli olmuyor yani.Ver istersen canım
Sevali etiketle canım sanırım verecek bugun kan inş çıkar, valla üzüldüm bugun üçünüzedeCanim ver bence.az çok belli oluyor.pozitif olursa sevinirsin.ama düşük olursa sakın üzmek yok kendini.çünkü geç tutunmuş olabiliyor.stresi atmak için yaptır bence.ama umutsuz olma.benim kan verdiğim bayan.12 değeri ile oğlunu kucağına almış. Belli olmuyor yani.
Kuzuum sen de mi kimyasalHemen moral bozmaaa.bekle bakalım. Yediklerine felan dikkat et.
Cıktımı sonucun canımmmBirazdan bende 2.test için gideceğim değerlerim yükselmiş mi
benim 3. gün embiriyosuydu 10. gün belli oldu testten 3 gün önce yaptım istersen git bi yaptır için rahatlasın canımKizlar gidip kan vereyim mi cokk sitres yaptim yaaa sahnazinda oyle oluncaa ne diyonuzzzyarini bekliyim mii
Çok üzüldüm canım yaaaa inşallah tekrarladıgın zaman katlar değerinKuzuum sen de mi kimyasalniye boyle olduk yaa cok bunaldim
Amh değerimi bilmiyorum ama yumurta rezerv problemim vardı benim maalesef..Allah'ım nasip ederse ins pozitif gördüm :)Kızlar merhaba, topiği görünce geldim sizlere bir şeyler danışmak için, acaba tüp bebek denemenizi nerelerde yaptınız birde aranızda amh değeri düşük olup hamile kalan var mı?
Bendede oldu bi ara cnm baya direndim geçti sonra:) eğer çoksa git cnmkızlar bişey sorcam benim karnımda göğüs altım diyim bi ağrı var sabahtan beri böyle olan oldumu açaba gitsemmi bi hastaneye
Ya oyle bisey olur mu kiÇok üzüldüm canım yaaaa inşallah tekrarladıgın zaman katlar değerin
Offf bugun çok üzdünüz beni seval aradı oda negatifYa oyle bisey olur mu ki%25 resmen. Nasil duzelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?