Aaaa ciddi misinOfff bugun çok üzdünüz beni seval aradı oda negatif
Evet silik çıkmıştı ben çok ümitliydim eee benimde silik çıkmıştı ben anlamadım bu işiAaaa ciddi misine nasil silik cikti o zaman. Anlamadim ben
Ben de anlamadim nasil olmayan bisey cikar yaaaa.Evet silik çıkmıştı ben çok ümitliydim eee benimde silik çıkmıştı ben anlamadım bu işi
Aynen çat iğneside yoktu, dondurulmuş yani demekki o marka testlere güven yokBen de anlamadim nasil olmayan bisey cikar yaaaa.
Bu salak testler asiri hassas aslinda cok cok az bir hcg salgilandiysa bile.gosterebiliyo, sonucta embriyolar rahme konuluyor ve bir sekilde tutunma az da olsa varsa hcg yayiliyor ve testte cikior, tup.bebek basli basina garip bir surec ztn zorla hamilelik.olusuyor olmayacak olan saglikli olmayan bile rahme kadar getirildigi icin boyle tutunmalar oluyor yoksa dogal surecte bu tip seyler daha olmadan sona eriyor vucut onun rahme gelmesine engel oluyorAynen çat iğneside yoktu, dondurulmuş yani demekki o marka testlere güven yok
VALLA GECEDE UYANDIM akşam gidelim dedi eşim bi gidiyim aklımda kalmasın bişey olacak diye korkuyorumBendede oldu bi ara cnm baya direndim geçti sonra:) eğer çoksa git cnm
değerin kaç canımÖğleden sonra msjlara bakamadım hep kötü haberler gelmiş arkadaşlar allah büyük nasip kısmet işi ben sizlere güzel bir haber vereyim o zaman 2.testim iyi çıktı
1493değerin kaç canım
Allah yardımcın olsun iyi olur inşallah duaları seninle canımMorelim çok bozuk kızlar karnım ağrısı tuvalete gittim kan geldi acile gittim hemen düşük olabilir yapcak bisey yok dedi iğne vurdu kendi doktrun
doktorum üniversitede oldgu için ulaşamıyorum bu saatte yarn randevum var ztn beklesemmi smdi acile gitsem başka bsiey yaparlarmi
Bu gece kalsaydın acilde yada başka doktora git canımMorelim çok bozuk kızlar karnım ağrısı tuvalete gittim kan geldi acile gittim hemen düşük olabilir yapcak bisey yok dedi iğne vurdu kendi doktrun
doktorum üniversitede oldgu için ulaşamıyorum bu saatte yarn randevum var ztn beklesemmi smdi acile gitsem başka bsiey yaparlarmi
Napcagimi şaşırdım çok kötüyüm ya. Üniversiteye acile gitsem yatirirlarmi yoksa iğne vurulmuş ztn diyip gönderirler mi senceBu gece kalsaydın acilde yada başka doktora git canım
Gelen Kanin miktari nedir ornegin bir ped dolacak kadar geldi miMorelim çok bozuk kızlar karnım ağrısı tuvalete gittim kan geldi acile gittim hemen düşük olabilir yapcak bisey yok dedi iğne vurdu kendi doktrun
Yok okadar çok değil yarim ped kadr bile değildir ama kırmızı kanGelen Kanin miktari nedir ornegin bir ped dolacak kadar geldi mi
Üniversite acile git kanaman çok ise eger az ise pedi doldurcak kadar degilse damla gelip gittiyse yat , kalkma hiç canımNapcagimi şaşırdım çok kötüyüm ya. Üniversiteye acile gitsem yatirirlarmi yoksa iğne vurulmuş ztn diyip gönderirler mi sence
Peceteye silince geldi baya snra tuvalete altı bi kaç damla bide pede 3 4 damla geldi cnm k.bkma ayrıntılı oldu ama çok korkyrmÜniversite acile git kanaman çok ise eger az ise pedi doldurcak kadar degilse damla gelip gittiyse yat , kalkma hiç canım
Zorladınmı yordunmu kendini böyle, şimdi varmı pekiPeceteye silince geldi baya snra tuvalete altı bi kaç damla bide pede 3 4 damla geldi cnm k.bkma ayrıntılı oldu ama çok korkyrm
Canım kan kırmızı geldi diye ille düşük mü olacak eğer çok değil de çokta korkma benimkide kırmızı gelmişti bende çok korktum ağladım akşama kadar sadece yatmıştım şu an hamileyim ve doktorumun değerlere bakarak söylediğine göre ikiz olma ihtimali çok fazlaYok okadar çok değil yarim ped kadr bile değildir ama kırmızı kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?