- 11 Mart 2015
- 262
- 90
- 98
- 40
Hoşgeldin canım inşallah hepimizin 9 ay boyunca sorunsuz devam eder
Aminnn Allah'ım herkesin kucana dolu dolu evlatlar versin isteyenlere herkese emeklerimiz boşa cikarmasin Allah'ımHoşgeldin canım inşallah hepimizin 9 ay boyunca sorunsuz devam eder
Aminnnnnn inşallahAminnn Allah'ım herkesin kucana dolu dolu evlatlar versin isteyenlere herkese emeklerimiz boşa cikarmasin Allah'ım
Şimdi biz hamileyizya kaç haftalık oluyo acaba nasıl hesplayacagimAmi
Aminnnnnn inşallah
Hiç bir fikrim yok canım çarşamba günü gittiğim zaman doktoruma soracağımŞimdi biz hamileyizya kaç haftalık oluyo acaba nasıl hesplayacagim
Hayırlı olsun canım , son adet tarıhınden hesaplayacaksın, google yaz gebelik hesaplama diye, son adet gününü yaz haftası günü çıkarŞimdi biz hamileyizya kaç haftalık oluyo acaba nasıl hesplayacagim
Benim son adet tarihim transferden 15 gün önceydi meselaHayırlı olsun canım , son adet tarıhınden hesaplayacaksın, google yaz gebelik hesaplama diye, son adet gününü yaz haftası günü çıkar
Aminnn canım senin de kandilin mübarek olsunArkadaslar kandılınız mübarek olsun bol dua edelim inşallah bebişlerimiZi sağlıklı kucagımıza alalım hayırlısı ile
Benm son adet tarihinle uymadı cnm ultrasonda 3 gün ilerde cıktıHayırlı olsun canım , son adet tarıhınden hesaplayacaksın, google yaz gebelik hesaplama diye, son adet gününü yaz haftası günü çıkar
Yanı ortalama adet ile hesaplanır canım ultrason ileri yada geri verebilirBenm son adet tarihinle uymadı cnm ultrasonda 3 gün ilerde cıktı
Yani adetle hesapla canım son adet gününle benim adet 13 marttı şuan 5 hafta 6 günlüğüm canım 5+6Benim son adet tarihim transferden 15 gün önceydi mesela
Geri olmasında canım ileri çok iyi , bebişin güzel büyüyor annesi. Benim gecen tedavimde 1 hafta gerideydi kaybettim 9. HaftadaBenm son adet tarihinle uymadı cnm ultrasonda 3 gün ilerde cıktı
Bende adet 16 martta başlamıştiYani adetle hesapla canım son adet gününle benim adet 13 marttı şuan 5 hafta 6 günlüğüm canım 5+6
Internette buldum tüp bebek ile hamile kalanların hesaplaması vardı son adet değil embriyo transfer tarihiymiş benimki 4hafta 6gün çıktıYani adetle hesapla canım son adet gününle benim adet 13 marttı şuan 5 hafta 6 günlüğüm canım 5+6
Canım tüp bebekle olsun normal gebelikle olsun hamilelik son adet tarıhınden hesaplanır, hamile kaldıktan sonra normal gebelikten farkı yok zaten doktora gıttıgınde ızah eder sana canımInternette buldum tüp bebek ile hamile kalanların hesaplaması vardı son adet değil embriyo transfer tarihiymiş benimki 4hafta 6gün çıktı
Rabbim bidha yasatmasin kimseye inşallah. Ben hangisini baz alayım cnm hangisi doğru olan :)Geri olmasında canım ileri çok iyi , bebişin güzel büyüyor annesi. Benim gecen tedavimde 1 hafta gerideydi kaybettim 9. Haftada
Sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah ne ile hesaplanırsa hesaplansinCanım tüp bebekle olsun normal gebelikle olsun hamilelik son adet tarıhınden hesaplanır, hamile kaldıktan sonra normal gebelikten farkı yok zaten doktora gıttıgınde ızah eder sana canım
Takvim yapsana cnmGeri olmasında canım ileri çok iyi , bebişin güzel büyüyor annesi. Benim gecen tedavimde 1 hafta gerideydi kaybettim 9. Haftada
Iyice araştırdım ıkisininde sonucu aynı çıkıyor doktorum ne diyecek bakalımRabbim bidha yasatmasin kimseye inşallah. Ben hangisini baz alayım cnm hangisi doğru olan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?