- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Hemen hemen aynı cikiyor cnm :) saglkli olsunlardaIyice araştırdım ıkisininde sonucu aynı çıkıyor doktorum ne diyecek bakalım
Evet canım yani benim bebeğim 4+6Hemen hemen aynı cikiyor cnm :) saglkli olsunlarda
Cuma gunu kalbını duyayım canım inşallah yaparımTakvim yapsana cnm
Canım seninki ne kadarlık çıkıyorHemen hemen aynı cikiyor cnm :) saglkli olsunlarda
Doktora Her gıttıgınde bakarsın canım haftasıyla uyumuna ona göre baz alırsınRabbim bidha yasatmasin kimseye inşallah. Ben hangisini baz alayım cnm hangisi doğru olan :)
Son adet göre 6+2 Ultrasona göre 6+5 cnmCanım seninki ne kadarlık çıkıyor
Tamam cnm benim randevum 4 mayısta ya nasl beklicem ozamana kadar bilmyrmCuma gunu kalbını duyayım canım inşallah yaparım
Tamam cnm bir an önce gitmek istiyorum kanama alanı var ya hep tedirginimDoktora Her gıttıgınde bakarsın canım haftasıyla uyumuna ona göre baz alırsın
Geride olsaydı kork canım haftasıyla ileride bebiş bence çok iyi dinlen ilaçlarını sakın aksatma saatınde kullanTamam cnm bir an önce gitmek istiyorum kanama alanı var ya hep tedirginim
Sen kap atışların olmuştum caninSon adet göre 6+2 Ultrasona göre 6+5 cnm
Kullanyrm cnm jel tahriş yaptı ama yapınca acıyor bide yanıyor doktora soylucem gidinceGeride olsaydı kork canım haftasıyla ileride bebiş bence çok iyi dinlen ilaçlarını sakın aksatma saatınde kullan
Kalp atışlarını gördüm cnmSen kap atışların olmuştum canin
Hımm enfeksiyonun yada mantar varmıydı canım sendeKullanyrm cnm jel tahriş yaptı ama yapınca acıyor bide yanıyor doktora soylucem gidince
Idrar tahlili yapmıştı doktor bisey çıkmadi ama ozman yoktu yeni başladı sirkeli suyla yıkasam zararı olmaz demiHımm enfeksiyonun yada mantar varmıydı canım sende
Sebamed kullanıyorum ben eczaneden al güzelIdrar tahlili yapmıştı doktor bisey çıkmadi ama ozman yoktu yeni başladı sirkeli suyla yıkasam zararı olmaz demi
Ne diyip alcam cnm enfeksiyon icnmiSebamed kullanıyorum ben eczaneden al güzel
Enfeksiyon degilde hijyen temizlik için de zaten önerirlerNe diyip alcam cnm enfeksiyon icnmi
Tamam cnm aklmda sebamed krem demi alicam mutlkaEnfeksiyon degilde hijyen temizlik için de zaten önerirler
İnsss hayirli sonuclarinn olur cnm bnm kacinci gunundesin hayirlisiylaaÇok üzüldüm evet nasipten öteye köy yok napalım. Bende iyiyim bugün transferim oldu yatıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?