Tüp bebek hamisleri

Selam kızlar. Bugün benim de ilk muayenem oldu. Transferim 3 Nisan oldu. 14.gün 149 18.gün 771 gördüm şükür.Bugün transferden sonra 24.günüm beta hcg baktirmadik ama 6bin küsür olması gerek. karnimdam ultrasonla baktı doktor 4+3 kese göründü şükür. Benim merak ettiğim kan değeri biraz yüksek değil mi haftaya göre:// var mi böyle değerleri olan

Günaydın kızlar bugün ben 5+5 teyim ama sabah lavaboya gittiğimde peçete silerken hafif pembemsi ve kahverengimsi leke geldi sizlerde de benim gibi olan var mı

Günaydın kızlar bugün ben 5+5 teyim ama sabah lavaboya gittiğimde peçete silerken hafif pembemsi ve kahverengimsi leke geldi sizlerde de benim gibi olan var mı

Oldu canım aynı şekilde korkma o yerleşiyor gelişiyor ondan oluyor. Ayaklarinin altına yastık koyup uzan. Proluton Depot yaptırıyor musun?

Inşallah canım benimki ikiz moralimi bozmamaya çalışıyorum ama yinede biraz korku var
Korkularimiz hiç bitmiyor emin ol. Sadece o ultrason anında bebeğini gördüğünde rahat oluyorsun sonra yine başlıyor evhamlar. Bugünümüze çok şükür
dua etmek ve bol vitaminli beslemek bize düşen.

Korkularimiz hiç bitmiyor emin ol. Sadece o ultrason anında bebeğini gördüğünde rahat oluyorsun sonra yine başlıyor evhamlar. Bugünümüze çok şükür
dua etmek ve bol vitaminli beslemek bize düşen.
Aynen canım elimizden başka birşey gelmiyor seninki ne kadarlık

7+5 oldum canım. Sen 5+5 demiştin sanırım. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Aminnn inşallah evet benimki 5+5 peki sen deki bu kahverengi lekelenme kaçıncı haftanda oldu ve ne kadar sürdü rica etsem söyler misiniz

Aminnn inşallah evet benimki 5+5 peki sen deki bu kahverengi lekelenme kaçıncı haftanda oldu ve ne kadar sürdü rica etsem söyler misiniz

5. Haftada iki kere oldu biri kahve pembe lekelenme biri yoğun kırmızı kanama şeklinde. 6 haftada da oldu pembe kahve lekelenme. Geçtiğimiz pazar yine lekelenme şeklinde oldu. Ama iki gün önceye kadar hep yattım canım yavaş yavaş ayaklandım artık. Bir de bol su iç

Ben çalışıyorum canım 3 gün evdeyim doktorum bu 3gunde dinlenmemi istedi suyumu her zaman bol bol tüketiyorum

Ben çalışıyorum canım 3 gün evdeyim doktorum bu 3gunde dinlenmemi istedi suyumu her zaman bol bol tüketiyorum

Ben heyet raporu aldım hiç ise gitmiyorum artık. Çok ayakta kalıyorum iş yerimde o yüzden gitmek istemedim.

Ben heyet raporu aldım hiç ise gitmiyorum artık. Çok ayakta kalıyorum iş yerimde o yüzden gitmek istemedim.
Ben de öğretmen olduğum için ayakta çok duruyorum 1 aydır normal rapor alıyorum. heyet raporu almak istedim ama normal rapor hakkı bitmeden vermiyorlarmış sende de öyle mi oldu yoksa tek hekim raporun bittikten sonra mı aldın heyeti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…