Aynen canim biz sürekli ayaktayız bransimdan dolayı sürekli tahtaya bir şeyler yazip çiziyorum. Normal rapor hakkimdan 30 gün kullandim sonra heyet aldım.Ben de öğretmen olduğum için ayakta çok duruyorum 1 aydır normal rapor alıyorum. heyet raporu almak istedim ama normal rapor hakkı bitmeden vermiyorlarmış sende de öyle mi oldu yoksa tek hekim raporun bittikten sonra mı aldın heyeti?
Yaa bana doktor normal raporun bitmeden heyet verilmez dedi vermedi. Benim de 30 gün oldu normal raporum. İstanbuldaysan hangi hastaneden aldın?Aynen canim biz sürekli ayaktayız bransimdan dolayı sürekli tahtaya bir şeyler yazip çiziyorum. Normal rapor hakkimdan 30 gün kullandim sonra heyet aldım.
Yaa bana doktor normal raporun bitmeden heyet verilmez dedi vermedi. Benim de 30 gün oldu normal raporum. İstanbuldaysan hangi hastaneden aldın?
Ben de öyle diyeyim bari neticede nerden bilecek raporumun kaç gün olduğunu :/İstanbul'da degilim canım. Normal rapor hakkım bitti de zaten 40 gün hakkımız var.
Maalesef bunu soylemeyi istemezdik ama mecbur bırakıyorlar. Ben 30 günü geçince artık benim rapor hakkım kalmadı heyet verin dedim. Hicçç sıkıntı cıkarmadılar 300 tl ödemeyi yapıncaBen de öyle diyeyim bari neticede nerden bilecek raporumun kaç gün olduğunu :/
Aaaaa heyet raporuna ekstra para mı istiyorlar yoksa muayene ücreti mi 300?Maalesef bunu soylemeyi istemezdik ama mecbur bırakıyorlar. Ben 30 günü geçince artık benim rapor hakkım kalmadı heyet verin dedim. Hicçç sıkıntı cıkarmadılar 300 tl ödemeyi yapınca
Aaaaa heyet raporuna ekstra para mı istiyorlar yoksa muayene ücreti mi 300?
Ben hiç devlet hastanesine gitmedim bile. Biliyorum ne diyeceklerini çünkü. Bi kere ağır grip olmuştum ateş halsizlik falan, doktor bana dedi ki ben de kolumda serumla hasta bakıyorum hasta olunca, sen de çalış dedi.Heyet için aldilar canim özel hastanede devlet Hastanesinde rapor vermediler. Sanki keyfimize alıyoruz kanamam var riskli gebeligimiz var anlayış gösteren yok
Ben hiç devlet hastanesine gitmedim bile. Biliyorum ne diyeceklerini çünkü. Bi kere ağır grip olmuştum ateş halsizlik falan, doktor bana dedi ki ben de kolumda serumla hasta bakıyorum hasta olunca, sen de çalış dedi.şimdi ben gidip kanamam var rapor istiyorum desem millet somalide nasıl doğuruyor deyip vermezler
Aynen öyle, salı günü bi deneyeyim şansımıKesinlikle katılıyorum. Sen de bitti hakkim de al heyeti kurtul hem heyet alınca çocuklara başka öğretmen görevlendirirler onlar da mağdur olmaz.
Canım 2 gündür o lekelenme bende de var doktoruma bende hemen sordum kırmızı olursa tehlikeliymiselasen desilence rahatsz ediyorum kizlar ama bisey danissam..dr uma yazdim ama cvp veremedi hala.demin koyu kahveye yakin bi kanama gibi bisey olmus az ama pedin ucte birinin yarisi kadar hemen hemen. Sabaha karsida bayaa karin agrisyla uyanmistim ama ozamn bisey yoktu.bu kanama demin olmus..korkmakta haklimiyim 6+4 um ins buarada
Prolutonu transfer gunu ve bi haftasonrasi kullandim suan kullanmiyrum :/ progestan olarak da jel kullaniyorum o oluyomu?
Prolutonu her hafta yaptırıyorumProlutonu transfer gunu ve bi haftasonrasi kullandim suan kullanmiyrum :/ progestan olarak da jel kullaniyorum o oluyomu?
Devam ediyomu diye acaba takipte kaliptami acile gitmeye karar versem :/ gec kalmakta istemem Allah korusunCanım doktorun daha iyi bilir tabi belki sende gerekmiyordur.
Ben progestan fitil yanında iğne de kullandım 2 gün önce bıraktım ama hala haftada bir proluton iğneye devam ediyoruz düşük onleyici iğne olarak geçiyor.
Doktorundan cevap gelmezse önlem amaçlı bir acile git istersen ben öyle yapmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?