- 29 Aralık 2016
- 289
- 450
- 103
Banada ENDOL fitil al makattan agrin olursa demis..simdi msj atti. Agri kanama yapmis sanirim :/ taze kirmizi kan olursa goruselim demis..Dinlen canım dr um bana dinlenmem gerektiğini söyledi 3 gün yatacağım
Geçmiş olsun canım yaaa kanaman mı olduDinlen canım dr um bana dinlenmem gerektiğini söyledi 3 gün yatacağım
Evet canım kahverengi lekelenme olduGeçmiş olsun canım yaaa kanaman mı olduyat dinlen kendini yorma dahada
Aynı cümleyi benim dr umda söylediBanada ENDOL fitil al makattan agrin olursa demis..simdi msj atti. Agri kanama yapmis sanirim :/ taze kirmizi kan olursa goruselim demis..
Teşekkür ederim canım benimGeçmiş olsun canım yaaa kanaman mı olduyat dinlen kendini yorma dahada
Kullandinmi endol'u?Aynı cümleyi benim dr umda söyledi
Hayır canım bana fitil söylemedi sadece kırmızı kan olursa haberim olsun dediKullandinmi endol'u?
Ignemi sordu cuma günü yaptırdığımı söyleyince tamam dediKullandinmi endol'u?
Himm..o ilacinda aciklama kisminda gebeler kullanmasin falan demis ama dr daha iyi bilir tabii..allaha emanet ins ya :/Ignemi sordu cuma günü yaptırdığımı söyleyince tamam dedi
Düşük önleyeci iğne canım bende okudum onu ama dediğin gibi dr daha iyi bilirHimm..o ilacinda aciklama kisminda gebeler kullanmasin falan demis ama dr daha iyi bilir tabii..allaha emanet ins ya :/
Canım fitil ağrı kesiciymişKullandinmi endol'u?
Evet bnde okudum simdi sknti yokmus gebelerdede..allah razi olsun mesgul ettim ya seninde..ins hic olmaz kanamamiz ins AllahimCanım fitil ağrı kesiciymiş
Meşgul etmek ne demek canım 2 gündür yatıyorum zaten inşallah canım inşallah sorunsuz geçer inşallahEvet bnde okudum simdi sknti yokmus gebelerdede..allah razi olsun mesgul ettim ya seninde..ins hic olmaz kanamamiz ins Allahim
Devam ediyomu diye acaba takipte kaliptami acile gitmeye karar versem :/ gec kalmakta istemem Allah korusun
canım selammmnasılsın?
benim güzel hamişim ben iyiyim asıl sen nasılsın?
Canım geç gördüm yazdığını, ben de 8+1im 23 gündür aralıklarla devam ediyor. Hatta bugün yine başladı. Bazen kahverengi oluyor bazen kırmızı aynen sendeki gibi pedin neredeyse yarısı doluyor, doktorum bişe olmaz dedi yerleşirken büyürken etraftaki kılcal damarlara hasar veriyordur büyük ihtimalle dedi. İğne hiç kullanmadım, kanamaya rağmen de vermedi doktor gerek yok dedi progestan fitil 200lük günde 3 kere kullanıyorum o yetermiş. Hatta doktor yatmana gerek yok, yatmayla düşüğün bi alakası yok dedi. Düşeceği varsa öyle de düşer dedi. Biraz fazla relax bir doktorum var benim deelasen desilence rahatsz ediyorum kizlar ama bisey danissam..dr uma yazdim ama cvp veremedi hala.demin koyu kahveye yakin bi kanama gibi bisey olmus az ama pedin ucte birinin yarisi kadar hemen hemen. Sabaha karsida bayaa karin agrisyla uyanmistim ama ozamn bisey yoktu.bu kanama demin olmus..korkmakta haklimiyim 6+4 um ins buarada
İyiyim çok şükür canım benimm. Senin bu neşeni görüp de iyi olmamak mümkün mü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?