Inşallah canım allah gönlüne göre verir inşallah müjdeli haberini bekliyorumya ben hep yanlis hesaplamisim gunduz yazarken basim agriyordu da. Tam 5 haftalik bu gun. 313 degerim 2ye katlandiysa 600lerde olursa insallah yarin belki keseyi gorurum insallah Allahim
insallah canim ilgin icin tesekkurler bana dua eder misin hamilelerin duasi kabul olurmusInşallah canım allah gönlüne göre verir inşallah müjdeli haberini bekliyorum
Önemli değil canım ne demek yardım edebildiysem çok sevinirim tabiki dua ederim ve herkese ediyorum dainsallah canim ilgin icin tesekkurler bana dua eder misin hamilelerin duasi kabul olurmus
Allah razi olsun. Bebegini saglikla dogurmayi nasip etsinTabi
Önemli değil canım ne demek yardım edebildiysem çok sevinirim tabiki dua ederim ve herkese ediyorum da
Aminnn canım hepimizin kini inşallahAllah razi olsun. Bebegini saglikla dogurmayi nasip etsin
degerlerim soyleBeth18 canım senin ilk değerin kaçtı ve ikiye katlayarak devam etti değerin... Bide Evet biraz daha yükselmesi lazım kese için.. 1500, 2000 lere gelmesi lazım diye biliyorum..
Allah yardımcın olsun inşallah..
degerlerim soyle
32 9.gun
40 11.gun
53 13.gun
83 15.gun
313 20.gun
Estrofemi 16.haftaya kadar kullandım. Dikkat et kendine.. İnşallah Rabbim tamamına erdirsin..Kızlar ben 9 hafta 3 gunluk hamileyim çok şükür karın ağrılarım oluyor ama kanama yok siz de de oluyor mu bunlar normal mı bayramın birinci günü kanama geçirdim ama çok şükür bebek büyüyor bu neden ile korkuyorum estrofem kullanıyorum siz kaçıncı haftaya kadar
Kullandınız bu ilacı ben de dr kesmeye çalışınca kanama oldu dolayısıyla kesemedi
Değerlerin hep artmış azda olsa hep yükselmiş.. İnşaallah bi sıkıntı çıkmadan Rabbim tamamına erdirsin.degerlerim soyle
32 9.gun
40 11.gun
53 13.gun
83 15.gun
313 20.gun
Amin inşallah bebekte animaliye neden oluyor diyorlar korkuyorum çok sevindim ben de 10. Haftadan itibaren kesmeye başka o zaman dedi 4 tane aliyorum simdi hafta ya basliyacagiz insallah kesmeyeEstrofemi 16.haftaya kadar kullandım. Dikkat et kendine.. İnşallah Rabbim tamamına erdirsin..
Animali neki hiç duymadım.. Dr kullandırdığı için kullancaz mecbur.. Souçta tüp bebek tedaviyle olan.. Onlarda zararlı olsa vermezler.. Ben 3 kullanıyordum.. Beni iğneler mahvetmişti.. Onları bıraktırınca rahatladım..Amin inşallah bebekte animaliye neden oluyor diyorlar korkuyorum çok sevindim ben de 10. Haftadan itibaren kesmeye başka o zaman dedi 4 tane aliyorum simdi hafta ya basliyacagiz insallah kesmeye
Anomali çocuğun sakat olması demek ben de 3 e düşmüş tüm 2 ye düşerken oldu kanama korkuma tekrar çıktımAnimali neki hiç duymadım.. Dr kullandırdığı için kullancaz mecbur.. Souçta tüp bebek tedaviyle olan.. Onlarda zararlı olsa vermezler.. Ben 3 kullanıyordum.. Beni iğneler mahvetmişti.. Onları bıraktırınca rahatladım..
Benim olmadı.. İlk pozitif sonucu göreceğimiz zaman bir hafta kadardı sanırım oldu kasığıma batma gibi sonra geçti..Ara ara karın kasik ağrılarını z oldu mu sızin de benim oluyor bunlar normal mi
Ay ben bunu yanlış yazmışım 12.hafta olcaktı..
Estrofemi 16.haftaya kadar kullandım. Dikkat et kendine.. İnşallah Rabbim tamamına erdirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?