Tüp bebek hamisleri

Beth18 canım senin ilk değerin kaçtı ve ikiye katlayarak devam etti değerin... Bide Evet biraz daha yükselmesi lazım kese için.. 1500, 2000 lere gelmesi lazım diye biliyorum..
Allah yardımcın olsun inşallah..

degerlerim soyle
32 9.gun
40 11.gun
53 13.gun
83 15.gun
313 20.gun

degerlerim soyle
32 9.gun
40 11.gun
53 13.gun
83 15.gun
313 20.gun

Kese 1500 den sonra anca görünür Can'ım acele etme.. Bende 5+4 te filan gördüm normal ultrasonla.. Vajinal baksa içinin dolu olup olmadığını da görebiliyor.. Normal ultrasonla 3000 den sonra görülüyor, içi dolu yolk sac var filan diye.. Değerinde %40 artmış hep, inşAllah bir sorun olmadan bebişini görürsün:)

Kızlar ben 9 hafta 3 gunluk hamileyim çok şükür karın ağrılarım oluyor ama kanama yok siz de de oluyor mu bunlar normal mı bayramın birinci günü kanama geçirdim ama çok şükür bebek büyüyor bu neden ile korkuyorum estrofem kullanıyorum siz kaçıncı haftaya kadar
Kullandınız bu ilacı ben de dr kesmeye çalışınca kanama oldu dolayısıyla kesemedi

Estrofemi 16.haftaya kadar kullandım. Dikkat et kendine.. İnşallah Rabbim tamamına erdirsin..

Estrofemi 16.haftaya kadar kullandım. Dikkat et kendine.. İnşallah Rabbim tamamına erdirsin..
Amin inşallah bebekte animaliye neden oluyor diyorlar korkuyorum çok sevindim ben de 10. Haftadan itibaren kesmeye başka o zaman dedi 4 tane aliyorum simdi hafta ya basliyacagiz insallah kesmeye

Amin inşallah bebekte animaliye neden oluyor diyorlar korkuyorum çok sevindim ben de 10. Haftadan itibaren kesmeye başka o zaman dedi 4 tane aliyorum simdi hafta ya basliyacagiz insallah kesmeye
Animali neki hiç duymadım.. Dr kullandırdığı için kullancaz mecbur.. Souçta tüp bebek tedaviyle olan.. Onlarda zararlı olsa vermezler.. Ben 3 kullanıyordum.. Beni iğneler mahvetmişti.. Onları bıraktırınca rahatladım..

Anomali çocuğun sakat olması demek ben de 3 e düşmüş tüm 2 ye düşerken oldu kanama korkuma tekrar çıktım

Ay Allah korusun Rabbim sağlıklı bebekler versin inşaallah cümlemize..

Kizlar meraba öncelikle allah bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ben hamile değilim ama sizlere bazi sorularim olacak tup bebekle ilgili aydinlatirsaniz sevinirim.. Aranizda esinin sperm azligi sebebiyle tup bebek yaptiran var mi varsa kaçıncı denemede ne kadarlik bi sperm değeriyle hamile kaldı? Bunu öğrenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…