Tüp bebek hastane/doktor önerisi LÜTFEN..

Bukeycicekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
176
79
98
Merhaba, bu öneriniz bana değil ablam yerine koyduğum canımın için abimin eşi yengem için. Kısaca bahsedip sizin önerilerini almak istiyorum.
4 senedir evliler ve 4 senedir çocuk sahibi olmak istiyorlar fakat yengemin yumurtaları yeterince büyüyemiyordu o yüzden ilk etapta tüp bebek değil de ilaç ve iğnelerle yumurtaları geliştirerek doğal yollarla gebe kalmasını önerdi doktoru ve 1.5 sene denediler fakat olmayınca tüp bebek yapmak istediler. İstanbul ataşehirde M ile başlayan herkesin bildiği bir özel hastanede kontroller yapıldı. Yumurta sayısı gayet iyiydi. A kalite embriyolar yerleştirildi hep fakat hiçbiri tutunamadı. Bugün 4. Denemelerinin de negatif olduğunu öğrendik maalesef. İlk 3 denemede tek embriyo , 4. Çift konuşmuştu ve biz çok umutluyduk. Bu arada doktor gerek yok demesine rağmen abim belki bende de sorun vardır deyip testler yaptırmıştı ama sorun çıkmadı.

Kızlar abime de içim sızlıyor fakat en çok yengeme üzülüyorum. Her gün iğneler ilaçlar, hep bir umut ve sonu hüsran oluyor. Benim neden evladım olamıyor diyor hep. Misafirliklere gitmek istemiyor insanlar boş boş soru sorarlar da canını sıkarlar diye. Orada olsam hepsinin ağzının payını verirdim de işte maalesef.

Kızlar doktoru değiştirme kararı aldılar ben de sizden doktor tavsiyesi isteyeceğim. Şehir vs önemli değil artık yengemin bu uğurda çektiği acı ve özlem bitsin karı koca bu günleri geride bıraksınlar istiyorum

Onların derdine bu şekilde ortak olmanız çok güzel iyi kalpli insan heryerde belli ediyor kendini bizimkilerde boşanma lafları açsın işte her neyse benimde 5 yıla yaklaştı olmuyor çok iyi anlarım onların psikolojilerini ortamlarda yaşadıklarını ama istanbulda değilim görünce yazmak istedim bu çok zor bir dönem çok destek olun ve üst üste tüp bebek olmasın hormonları düzelsin bi tatile gitsinler akıllarından bebek konusunu biraz kaldırsınlar derim

Merhaba, en kısa zamanda inşallah evlat sahibi olurlar
Neden insanlardan uzaklaştığını, nasıl üzüldüğünü çok çok iyi anlıyorum.
Ben de uzun süre tüp bebek tedavisi gördüm. Defalarca yumurta toplattım. Kendi doktorumdan memnundum. İstanbul tüp bebek merkezi Emre Karatekelioğlu.
Bir de öncesinde çok iyi hazırlanmadan tüp bebek tedavisine başlamasınlar. Sonrası hayal kırıklığı, giden para ve emekler.
Yengenizin yaşı kaç? 5.gün embriyoları mı transfer olmuştu?

Rahime bakıldı mı çizik atıldı mı yapıştırıcı kullanıldı mı tüp bebek tedavisinde merak ettim.

Gittiği hastane Ataşehir Memorial mi

teşekkür ederim onar benim canım nasıl olmayayım:’) son 2 üst üste oldu ama nu sefer galiba ara verecekler..

Peki oluşan embriyolar 5. Güne gidiyor mu?

Yengem 33 yaşında. 5. Gün embriyosu mu bilmiyorum açıkçası detayları sorup yanlış anlaşılmak istemediğim için daha çok annemden dinliyorum ama ilk embriyo 7 gün bekleyip yerleştirilmişti galiba diğerleri donmuş embriyolardı. Bu arada çok teşekkür ederim araştıracağım

Rahime bakıldı mı çizik atıldı mı yapıştırıcı kullanıldı mı tüp bebek tedavisinde merak ettim.
Rahim iyi gözüküyordu onunla alakalı bir şey söylenmedi. Tüp bebek tedavisinden önce doğal yolla denedikleri zaman dikiş işlemi yapmışlardı bebek tutunabilsin diye

Emre Karatekelioğlu benim doktorumdur.
Mükemmel bir ameliyat yaptı bana ve ben 5 ay sonra doğal yolla gebe kaldım.
Tabi sorunlarım farklı.
Ama 2 sene temiz beslendik eşimle ve son iki ay vucudumu hazırladım a d c e folik asit b12 dhea hormonu.

Eğer yengenizin yumurtaları kalitesiz ise tavsiyen vucudunu hazırlayıp tüp bebek denesin.

Fakat vucudu kalitesiz yumurta üretiyor ise hangi doktora giderseniz gidin doktorlar birşey yapamıyor.

Emre beye bir ön görüşmeye gitsin abiniz ve yenginiz tüp test sonucları, tüp bebek sonuçları vs ile birlikte.
Emre bey onları doğru yönlendirir. Asla para için boşa zaman kaybettirmez. Etik bir doktordur, ameliyat ve tüp bebek konusunda ileri derece iyi bi hekimdir.

Embriyolar 6 gün bekletilmişti diye hatırlıyorum hatta 4 tane a kalite 2 tane a- kalite vardı 2 tanesi olmamıştı bekleme sonunda
Bakın bu süper bir haber demek ki 5. Güne gidiyor.
O zaman yumurtalar kalitesiz değil kalitesiz yumurta 5. Güne gitmez.

Çookk ama çok teşekkür ediyorum hemen not alıyorum

Embriyolar 6 gün bekletilmişti diye hatırlıyorum hatta 4 tane a kalite 2 tane a- kalite vardı 2 tanesi olmamıştı bekleme sonunda
Tavsiyem kan pıhtılaşma yani trombofili paneli testi yaptırsın.
Mutlak yaptırsın. Devlet yapıyor ama gerekli gördüğü hastalara. Bakarmısınız deyip baktıramıyorsunuz.
Beni devletteki kadın doktorum yönlendirmişti özel bir yazıyla.

Maddi imkanı varsa mutlaka yaptırın.

Teşekkürler not alıyorum

Çookk ama çok teşekkür ediyorum hemen not alıyorum
İstersen özelden telefonumu bile yazabilirim detay anlatırım size.

Benim de yumurtalarım çok kötüydü. Beslenme ve doğru takviye ile düzeldi; ilk tüp bebek denememde 3 yumurta ve tek bir tanesi 3. güne gitti, 2. Tüp bebek denememde beslenme, takviye vs ile 9 yumurta verip 6 tanesi 5. Güne gitti.

Ertesi ay doğal yolla gebe kaldım.

Mutlaka temiz beslenme, kaliteli uyku, gerekli takviyeler kesinlikle işe yarıyor.

Sizin için sorun olmazsa süper olur. Onlar tekrar denemek için zaman verecekler kendilerine ama ben yine de onlar için birkaç işe yarar şeyi defterime not alıp kendilerini hazır hissettiklerinde bu bilgileri ileteceğim. Çok teşekkür ediyorum tekrar :)

Bende geçtim bu yollardan ne ağlama krizleri geçirdim.
Cocuk konusu çok zor bi konu Allah kimseye yaşatmasın ve yaşamayan bilmez.

Rahmin bebeği taşımadığını kim söyledi size? Varsayım mı yoksa doktor rahim de şu şu problem mi var dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…