Tüp bebek hastane/doktor önerisi LÜTFEN..

Doktor bunun için dikis atti rahime ameliyat oldu

Doktor bunun için dikis atti rahime ameliyat oldu
Bu konu da bilgim yok…
İşler farklılaşıyor Rahim sorunlarında.
Mutlaka Emre Karatekelioğlu gidin eğer bir sorun görür ise ameliyat eder ve eli müthiş bir doktordur.
Kadın dogum doktoru okuyan herkes olur ama ameliyat konusu çok farklı.
Emre bey 1 numaradır.

Rica ederim. Yengenizin yaşı genç ve bu avantaj. Emre Karatekelioğlu'nu tavsiye ederim. Mutlaka araştırın. Hem iyi bir hekim hem de iyi bir insandır.
Onun sayesinde hamileyim ben zor bir hamilelik geçiriyorum. Sürekli kanamam oldu, hastanede yattım vs. İnsan olarak da yalnız bırakmadı beni sağ olsun

Adını 3 kişiden duydum bugün çok umutlandım çok teşekkür ediyorum:)

Rahim iyi gözüküyordu onunla alakalı bir şey söylenmedi. Tüp bebek tedavisinden önce doğal yolla denedikleri zaman dikiş işlemi yapmışlardı bebek tutunabilsin diye
Benim de rahim filminde sorun yoktu ama histeroskopi yaptı doktorum perde çıktı ilk tüp bebek negatifinden sonra histeroskopi yapılması gerekiyordu diğer bebekler için

Bizde Ankara da defalarca tedavi denemelerden sonra İstanbul da Çağdaş Aslan ile tanıştık ve kişiye özel tedavisi ile ikiz evlatlarıma kavuştum kesinlikle tavsiye ediyorum Allahın izniyle çocuk hasretiniz bitecek

Gebze Anadolu Sağlık Merkezinde Prof. Dr. Tayfun Kutlu hoca var. Hiç düşünmeden ona gitsinler. Allah yardımcıları olsun

Memorial Şişli Semra Kahraman'ı öneririm. İlk görüşmede kendisi ile görüşmek istediğinizi mutlaka belirtin. Şu ana kadar yapılan testleri , prosedürleri de alın yanınıza, eksik bir test varsa kendisi mutlaka isteyecektir zaten. Abinizin ve eşinin gönlünce olsun her şey.

Gebze Anadolu Sağlık Merkezinde Prof. Dr. Tayfun Kutlu hoca var. Hiç düşünmeden ona gitsinler. Allah yardımcıları olsun
Merhaba benim 2’inci denemem olacak. Gerçekten güven veren bir hekimle devam etmek istiyorum. Sizin için sakıncası yoksa Dr.Tayfun bey ile iigili bilgi alabilir miyim. Teşekkürler

Dilerim en kısa zamanda sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar. Ben kendi doktorumu önereceğim öncelikle, Aygül Demirol - Ankara Memorial. ben de zor bir vakaydım açıkçası ve ileri bir yaşta yavruma kavuştum önce Allahın izni sonra da doktorum sayesinde. Ankara'ya gidip gelmek zor olursa İstanbulda Çağlar Yazıcıoğlu var, Antepten Acıbadem International'a geçti. Titiz bir hekim, Bülent Tıraş'ın ekibine dahil oldu. Antepteki hastaları çok memnundu. Şişli Memorialdan da çok sayıda memnun kalan var ama ordaki sorun her kontrolde başka doktorun görmesi. Ben de şehir farketmeksizin doktor aramıştım, şişli memorialı bu nedenle eledim. Naçizane tavsiyem medyatik doktorlardan instagramda sürekli şov yapanlardan uzak durmanız. Çok sayıda hasta kabul ediyorlar haliyle de çok kişi pozitif sonuç almış gibi görünüyor, ama oranları nedir hiç bahsetmiyorlar. kaç hastadan kaçı sağlıkla bebeğini kucağına aldı bilmiyoruz, hiç görmüyoruz bu sayıları. Bir kadın doğum doktoru arkadaşım Hacettepe tıpı çok önermişti ama bu hastanlerin prosedürleri çok yorucu, istediğinizde birisine ulaşmak zor oluyor ve bekleme süreleri de az değil randevularda.
Diğer bir seçenek ise Anatolia Tüp bebek, gidenler memnun ama ben bir kere görüşmeye gittim, yaşımdan dolayı duymadığım kalmamıştı. Aygül hoca hastasına çok saygılı ve gerçekçi bir doktor, onla devam ettim 3 yıl boyunca ve gebelik takibimle doğumumu da o yaptırdı. Ben gönül rahatlığıyla tavsiye ederim kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…