Tüp bebek hastane/doktor önerisi LÜTFEN..

Doktor bunun için dikis atti rahime ameliyat oldu

Doktor bunun için dikis atti rahime ameliyat oldu
Bu konu da bilgim yok…
İşler farklılaşıyor Rahim sorunlarında.
Mutlaka Emre Karatekelioğlu gidin eğer bir sorun görür ise ameliyat eder ve eli müthiş bir doktordur.
Kadın dogum doktoru okuyan herkes olur ama ameliyat konusu çok farklı.
Emre bey 1 numaradır.

Rica ederim. Yengenizin yaşı genç ve bu avantaj. Emre Karatekelioğlu'nu tavsiye ederim. Mutlaka araştırın. Hem iyi bir hekim hem de iyi bir insandır.
Onun sayesinde hamileyim ben zor bir hamilelik geçiriyorum. Sürekli kanamam oldu, hastanede yattım vs. İnsan olarak da yalnız bırakmadı beni sağ olsun

Adını 3 kişiden duydum bugün çok umutlandım çok teşekkür ediyorum:)

Rahim iyi gözüküyordu onunla alakalı bir şey söylenmedi. Tüp bebek tedavisinden önce doğal yolla denedikleri zaman dikiş işlemi yapmışlardı bebek tutunabilsin diye
Benim de rahim filminde sorun yoktu ama histeroskopi yaptı doktorum perde çıktı ilk tüp bebek negatifinden sonra histeroskopi yapılması gerekiyordu diğer bebekler için

Bizde Ankara da defalarca tedavi denemelerden sonra İstanbul da Çağdaş Aslan ile tanıştık ve kişiye özel tedavisi ile ikiz evlatlarıma kavuştum kesinlikle tavsiye ediyorum Allahın izniyle çocuk hasretiniz bitecek

Gebze Anadolu Sağlık Merkezinde Prof. Dr. Tayfun Kutlu hoca var. Hiç düşünmeden ona gitsinler. Allah yardımcıları olsun

Memorial Şişli Semra Kahraman'ı öneririm. İlk görüşmede kendisi ile görüşmek istediğinizi mutlaka belirtin. Şu ana kadar yapılan testleri , prosedürleri de alın yanınıza, eksik bir test varsa kendisi mutlaka isteyecektir zaten. Abinizin ve eşinin gönlünce olsun her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…