- 18 Mayıs 2021
- 759
- 405
- 53
Çook teşekkür ederimNe demek rica ederim. Gayet güzel bi değer. İki günde bir ikiye katlanarak ilerlemesi de nasıl gittiğini gösterecek. İnşallah güzel olur
Merhaba, benim bu ay aşılama oldu ama olumsuz olursa tüp bebeğe geçeceğiz sormak istediğim şey yaşım 28, çift embriyo transferi 30 yaş altına olmuyor diye duydum ama bazı sitelerde bazı kişilere yapılmış bu klinik insiyatifinde bir şey mi yoksa istenilen kişilere yapılıyor mu, bunu çok merak ediyorum? yanıtlarsanız çok memnum olurumSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
Merhaba. Maalesef progestan'ı kullanmaya devam etmekten başka çare yok. İlaca bir süre ağızdan alarak devam edip edemeyeceğinizi merkezinize bi sorun istersenizMerhaba
Progestan fitil bende ara ara çok tahriş yapıyor
Kabarıyor ve bazen oturmakta bile zorlanıyorum
Bu gibi durumlarda kullanabileceğimiz bir krem falan varmı
Mesela böyle kaşıntı tahriş zamanlarında trivazol gibi kremler kullanabilirmiyiz
Yanda ne yapabiliriz bungibi durumlarda?
Merhaba.Merhaba, benim bu ay aşılama oldu ama olumsuz olursa tüp bebeğe geçeceğiz sormak istediğim şey yaşım 28, çift embriyo transferi 30 yaş altına olmuyor diye duydum ama bazı sitelerde bazı kişilere yapılmış bu klinik insiyatifinde bir şey mi yoksa istenilen kişilere yapılıyor mu, bunu çok merak ediyorum? yanıtlarsanız çok memnum olurum
Merhaba dondurulmuş embriyo transferinde transfer öncesi kaç gün estrofem kullanıyor aslında sormak istediğim adet tarihinden kaç gün sonra transfer yapılıyorSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
Merhaba.Merhaba dondurulmuş embriyo transferinde transfer öncesi kaç gün estrofem kullanıyor aslında sormak istediğim adet tarihinden kaç gün sonra transfer yapılıyor
Mrb hemşire hanım:) transferin 5. Günüm bugün biraz evi toparladım yemek yaptın 3 4 kg kadar ağırlık taşıdım kaldırma sayılmaz bile büyük bir temizlik değil sadece toparlama işlemi bir kac kez eğildim. Çok mu panik yapıyorum bir şey olmus müdür diye bu sefer de vicdan yapıyorumMerhaba.
Adet tarihinden şu kadar gün sonra diye bir süre yok. Adetliyken estrofem e başlanır, arada kontroller yapılarak rahim duvarının ortalama 8 mm civarına gelmesi beklenir. Mesela kiminin 8 9 günde bu kalınlığa ulaşır kiminin 12 13 günde. Değişir bu süre.
Benimde size bi sorum olacak. 3. gün embriyosu 13. gün kan verdim 227 çıktı 2 hafta sonra kesede görüşürüz diyip yolladılar. Benim aklımda kaldı herkes birkaç defa kan veriyo ben de mi versem diye. VerdimSelam kızlar.
Çok teşekkür ederimMerhaba. Maalesef progestan'ı kullanmaya devam etmekten başka çare yok. İlaca bir süre ağızdan alarak devam edip edemeyeceğinizi merkezinize bi sorun isterseniz
Mrb bnmde bir sorum olacakti yardımcı olabilirsiniz sevinirimSelam kızlar.
Selam kızlar.
MerhabaMrb hemşire hanım:) transferin 5. Günüm bugün biraz evi toparladım yemek yaptın 3 4 kg kadar ağırlık taşıdım kaldırma sayılmaz bile büyük bir temizlik değil sadece toparlama işlemi bir kac kez eğildim. Çok mu panik yapıyorum bir şey olmus müdür diye bu sefer de vicdan yapıyorum
MerhabaUfak tefek işlerden hiçbir şey olmaz. Fazla ağır kaldırmak, karın içi basıncı arttıracak hareketler önerilmez. Ağır kaldırmamaya çalışın
Merhaba. İki kere kan vererek çok iyi yapmışsınız. Çünkü nasıl ilerlediği görülmeli. Artık sağlıklı ilerlediği görüldüğü için kan vermenize gerek yok. İkiye katlanmış zatenBenimde size bi sorum olacak. 3. gün embriyosu 13. gün kan verdim 227 çıktı 2 hafta sonra kesede görüşürüz diyip yolladılar. Benim aklımda kaldı herkes birkaç defa kan veriyo ben de mi versem diye. Verdim2 gün sonra çok şükür 594 çıktı. Tekrarlamama gerek var mı sizce bundan sonrasında?
Bu arada sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah bebeğiniz benm sorumuds cevaplarsanız sevinirimSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurkencok birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Merhabalar bizde 4 yıldır istiyoruz.Eşim varikosel ameliyatı oldu 2 sene önce ozamanlar değerler düşüktü sadece sayı iyiydi 15 milyonlardaydı.Şimdi Sayı 75 milyon ileri hareket 48 Morfloji 1-2 değişiyor.4 Senede hiç gebelik olmadı kimyasal bile olmadı.2 negatif aşılama bu ayda 1 tüp negatif oldu.Bende yumurta rezervi azalmaya başladı. 3 yumurta toplandı 3 tane döllendi 1 tanesi 5.gün emb. diğer ikiside 5.gün yavaşladı. 2 tane emb. transfer edildi. 1 tanesi gelişmedi iptal edildi dediler. 2 tüp bebeğe başlamadan önce herseye bakalım diyoruz.Hiç genetik testi yaptırmadık.Rahim filmide 2 sene önce çektirmiştim sadece hafif Rahim de t var oda kadın doğumcular etkilemez gebeliği diyorlar ne yapacaz şaşırdık
1 lt kola ve limonata bir de dondurma idi :) bir poşette. Paranoya halini almaya başladı bendebu durum. Sürekli yatmak daha çok psikolojik baskı oluşturuyor. Yarın 6. Gun blastokistin:) erken gebelik testi deneyecegimçok erken ama stresimi azalatacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?