Ne tatlı insansınız herkes sizin gibi bilgisini paylaşsa kadınlara faydalı olsa keşke, sizi kutluyorum sağolunSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
Evet FSH yüksek, AMH düşükBu değerler iyi değil derken acaba FSH ve amh için mi dediniz
Ne tatlı insansınız herkes sizin gibi bilgisini paylaşsa kadınlara faydalı olsa keşke, sizi kutluyorum sağolun
MerhabaLupetta merhabalar bir soru da ben sorabilir miyim? Salı günü 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi (dondurulmus) .. az önce pembemsi lekelenmem oldu azıcık endise etmeli miyim? Simdiden teşekkür ederim
Merhaba.Merhaba, benim de bugün transfer sonrası 8. günüm. 2 tane 5.gün dondurulmuş embriyo transfer edildi. Dün kahverengi lekelenmeler yaşayıp doktoru aradım. Embriyo yerleşirken bu tarz şeyler görebiliyoruz dedi. Kan sulandırıcıları kesmemi söyledi. Bir de kendinizi mi yordunuz dedi. Ben pazartesiden beri işe gidiyordum, bugün ve yarın evde kalıp istirahat edip bol su içmemi söyledi. Size sorum acaba bu implantasyon kanaması kaç gün sürüyor maksimum? Bir de şuan progesteron takviyesi olarak 3 fitil, 1 de göbekten iğne şeklinde alıyorum. Bundan daha fazla doz progesteron alınma şansı var mıdır acaba kanama kesilmesi için?
Teşekkür ederimMerhabaAktif, yoğun, kırmızı kanama olmadığı sürece korkmayın
Teşekkürler cevabınız için ama, cycle’ın tam 25. gününe denk gelen kahverengi lekelenme implantasyon kanaması değil de nedir? Biraz fazla tesadüf değil mi?Merhaba.
Bunlar implantasyon kanaması olmayabilir. Kahverengi akıntılar her hastada görülüyor genelde. Kesilebilir, devam edebilir, pembeye dönebilir. Bi standardı yok. Progesteron gerekli olan maksimum doz veriliyor zaten. Ekstra gerek yok
Bende Hakan kıranla tedavi oldumGaziantep umay tüp bebek merkezi, Profesör doktor hakan kıran canım
Merhabalar bi sorum olacaktı benim yumurta çatlatma iğnesinden 14 gün sonra gebelik yoksa kesin adet olunur mu?
Merhaba hayırlıolsun bebisiniz saglikla büyüsün. Ben eylulde 4 trasferimi olucam. Hareket etme konusunda ne onerirsiniz ? Evim 4 kat asansor yok. Transfer gunu yürüyerek cikmanin zarari olurmu ? Tranaferden sonra evde yürümek kac saatte kalkip yapayim? Hareket edeyimmi aktifmi olayim. Valla sasirdim artik nasil tutunabilir bebisler bize bilginize ihtiyacim var.Merhaba. Gebelik yoksa adetiniz normal zamanında veya birkaç gün geç gelebilir
Merhaba hayırlıolsun bebisiniz saglikla büyüsün. Ben eylulde 4 trasferimi olucam. Hareket etme konusunda ne onerirsiniz ? Evim 4 kat asansor yok. Transfer gunu yürüyerek cikmanin zarari olurmu ? Tranaferden sonra evde yürümek kac saatte kalkip yapayim? Hareket edeyimmi aktifmi olayim. Valla sasirdim artik nasil tutunabilir bebisler bize bilginize ihtiyacim var.
Allah razi olsun. Cok tesekkur ederim. Peki birde avakoda havuc yemek yogurt yemek bir sakıncası var mi ? Daha doğrusu ne yemeliyiz yada yememeliyiz. Sizi yoruyorum ama kusura bakmayin.Merhaba. Çook teşekkür ederim. Darısı sağlıkla sizin başınıza inşallah
Transferden sonra 1 saat kadar hastanede kalkmadan yatırıyorlar çoğu yerde . Sonrasında ağır işler yapmamak, ağır şeyler kaldırmamak kaydıyla normal hayatınıza dönebilirsiniz deniyor. Merdivenleri dinlenerek çıkabilirsiniz. Evde sürekli yatmak önerilmiyor. Hafif işler de yapabilirsiniz ama süpürge tutmak gibi işler değil
Merhabalar benimde incelik sorunum var çözebildiniz mi bu sorunumerhaba
5 aydır rahim kalınlaşmadığı için transfer bekliyorum
estrofem 7,5 mm kadar kalınlaşıyo sonra geri düşüyo
geçen ay cilimara bant ekledik 7,8 mm oldu ama döngü günüm geldiği için geri tekrar düştü
bu ayda bantla başlicaktık ama piyasa da bulamıyoruz..
başka ne tedavi uyguladılar böyle hastalar denk geldi mi hiç
MerhabalarSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
MerhabaSelam kızlar.
Merhabalaröncelikle yardımlarınız için çok teşekkürler. Benim Salı günü opu işlemim olacak yarın için dostinex bir tablet içmemi yazmış doktorum pazartesi günü için ise dostinex folik asit dışında bir şey kullanılmayacak denmiş. O gün de içecek miyim o zaman dostinex acaba ? Eczacı haftada bir ya da iki yarım tablet şeklinde kullanılıyor genelde de kafam karıştı
Merhaba sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhababen 5 haftalık gebeyim ikizlere doktor bana yumurta toplama işleminden sonra progestan iğne verdi hala kullanıyorum acaba bu iğneyi daha ne kadar kullanacağım ben bilginiz var mı acaba ? Cevaplarsanız teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?