Tüp bebek hemşiresiyim

Merhaba, yarin ilk kontrolüm var ilaçlara başlanacak ancak covid olabilirim diye bi endişem var biraz burun akıntısı az da ateş maks 37.7 -38.2 arası.. eğer covidsem bu yumurta gelişimini kalitesini etkiler mi? Ne kadar ara vermek lazım?? Saolun

Merhaba, ben de dondurulmuş transfer öncesi covid oldum 2 ay erteledi doktorum. Öncelikle umarım negatifsinizdir. Değilseniz bile sıkmayın canınızı. Ben çok üzüldüm, yıprattım kendimi. Ama herşey olcağına varıyor zaten. Umarım sonu güzel olsun

Cok geçmiş olsun.. dun çok üzülmüştüm ama daha kötü birsey olmasindan yumurtalarin bos cikmasindan iyidir diye telkin ettim kendimi..

sizin için de hayirlisi insallah sağlıkla yerleşsin büyüsün doğsun meleginiz... ben gelecek adetimde gideceğim 2 ay beklemek daha mi iyi acaba?

Merhaba. Bu konuda en iyi yönlendirmeyi doktorunuz yapacaktır ❣

Hidrosalpenk hastası ile karşılaştınız mi tek tüpte olursa ameliyat ile alınınca doğal gebelik olur mu
Merhaba. Hidrosalpenks tek taraflıysa, o tüp bağlanırsa ve gebeliğin olmaması buna bağlıysa tek sağlıklı tüp ile gebelik tabi ki mümkün olur ❣

Merhaba ben tüp bebekle gebe kaldım şuan 21.haftadayim bebegimi şimdiye kadar hissetmedim ikili ve üçlü testleri yaptırmadım şimdi çok pişmanım 23 ağustosta detaylı ultrason randevum var ultrasonda da pek hareketli bir bebek değil doktor bir sorun olabilir diyor 38 yaşındayım ve yumurtalar genetiğe gitmedi o yüzden hem yaştan hemde tüp bebek olduğu için sorun olabilirmiş dönlenince araştırılıyor mu ona göre transfer edilmiyor mu bu yumurtalar ben araştırılıp en kalitelisi hangisiyse o şekilde transfer edildiğini sanıyordum tüp bebek merkezini aradık onlarda detaylı ultrason çıkmadan birsey diyemeyiz dediler

Bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum süreç nasıl ilerliyor yani ilk aydan tüp bebek yapılır mı

Merhaba. Biliyorum zaten siz de farkındasınız ama keşke ikili üçlü testleri yaptırsaydınız. İnşallah hiçbir sorun çıkmaz bundan sonra da

Evet en iyi sperm ve yumurtalar seçiliyor ama özellikle genetik teste gönderilmediği sürece genetik olarak bir problem olup olmadığı maalesef bilinemiyor. Sadece gözle değerlendiriliyor. Genetiği için dediğim gibi özel test lazım

Bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum süreç nasıl ilerliyor yani ilk aydan tüp bebek yapılır mı
Merhaba. Evet standart prosedürler ve standart tedavi protokolleri uygulanıyor ama herkese farklı olarak. En iyisine doktorunuz karar verecektir.

Kan testleri yapılıyor, gerekirse histeroskopi yapılıyor. Sorun yoksa1 ay sonra iğne tedavilerine geçiliyor. Kabataslak bu şekilde

Merhabalar, hangi şehirde çalışıyordunuz acaba.danismam gereken önemli bir mevzu var

Anladım çok teşekkürler. Ben geçen yıl oldum histereskopi sadece sağ tüp biraz içe dönük geçilmeli geçiş var o kadar. Eşimde herhangi bir sorun yok. Sadece o kadar emek verip olmaz ise çok üzülürüm diye erteliyorum sürekli

Bnmde tahlillerim estradiol 425 progesteron 0.395 Lh 16.0 çıktı yumurta varsa ilaçsız transfer yapılacak dedi tahlillerimin sonucu ne diyor doktorada ulaşamadım bilgi almak icin

Merhaba size bisey sormak istiyorum umarim gorursunuz ben dun progestoron ve amh testi verdim progestoron 6.81 çıktı
Amh 9.67
Ne oluyor soyleyebilirmisiniz

Merhaba size bisey sormak istiyorum umarim gorursunuz ben dun progestoron ve amh testi verdim progestoron 6.81 çıktı
Amh 9.67
Ne oluyor soyleyebilirmisiniz

Merhaba. Progesteron hangi aylık döngünüzün hangi aşamasında olduğunuza göre değişir.

Amh işe çok çok iyi. 2.5 üzeri iyi olarak kabul edilir. Yumurta sayısı ve menopoza uzaklık bakımından. PCO musunuz?

Pco ne demek
Adetin 21. Gunu verdim kanları
Cok teşekkür ederimmmm cevabiniz icin

Merhaba benim 5 ay önce amh 005 FSH 30 lh 25 civarıydı bu ay tekrar yaptırdık tüp bebek için FSH 11 Lh 3 amh 007 olmuş bu şekilde tüp bebek olur mu , Estradiol 25 prolaktin 12 yaş 36

Merhaba benim 5 ay önce amh 005 FSH 30 lh 25 civarıydı bu ay tekrar yaptırdık tüp bebek için FSH 11 Lh 3 amh 007 olmuş bu şekilde tüp bebek olur mu , Estradiol 25 prolaktin 12 yaş 36
Merhaba. Tüp bebekte bu değerlerden çok, adet döneminizde ultrasonla bakıldığında ilaçla büyütülüp toplanabilecek yumurta adayı var mı o önemli. Bu değerler iyi değil ama adetlerinizde gidip düzenli takip olursanız ve yumurta adayı görülürse tüp bebek tedavisi yapılabilir.

Bu değerler iyi değil derken acaba FSH ve amh için mi dediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…