Allah yardımcın olsun inşallah hadi bakalım mutlu haberler alırsınİnşallah canım
Boyutları eşit bir kaç mm oynuyor sadece kuzum yarın belki olur sabah orda olcaz
Amin, Allah razı olsunMaşallah sizin adınıza çok sevindim nerde denediniz tesede mı buldundu Rabbim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah
Ne güzel maşallah canım çok sevindim hayırlı doğumların olsunMerhaba canım, ben de tüp bebek tedavisine başlayacaktım ve 21.günde gonapeptyl iğnesine başladım. Doktorum bunu yumurta baskılayıcı iğne olarak vermişti. Hemşireye de olurda hamile olursam bi sakıncası olur mu diye sordum hiç bi sakıncası olmaz hatta tutunmasına bile yardımcı olur dedi.
Rabbimin mucizesi işte iğneyi 5.kullanışımda hamile olduğumu öğrendim. Doktorum bu iğneyi kullanan bazı hastalarımda karşılaştığım bi durum, iğnenin bebeğe hiç bi zararı olmamıştır merak etme dedi. Hiç bi riskimde olmadı çok şükür sadece lekelenmelerim olmuştu onun içinde progestan kullandım.
Senin yumurtan da oluşmuş sanırım kaç mm olduğunu söylemiş miydi? İstersen bu yumurtayıda son şans olarak değerlendir kaçırma derim bakarsın tedavisiz olacağı tutar
İlk tesenizmiydi Rabbim ol demiş inşallah bizlerde güzel sonuçlar alırızAmin, Allah razı olsun
Evet tesede bulundu, biz Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde denedik özele gücümüz yetmeyecekti
Allah razı olsun canım,aminnnAllah yardımcın olsun inşallah hadi bakalım mutlu haberler alırsın
Evet ilk teseİlk tesenizmiydi Rabbim ol demiş inşallah bizlerde güzel sonuçlar alırız
Benim de yarın toplama var şuan kasıklarım patlayacaklar gibi korkuyorumbende çok fenayım şuan patlamak üzereyim ,yarın toplama olcak inşallaahh..
Benimde aynı canım fena kasık ağrım var..Benim de yarın toplama var şuan kasıklarım patlayacaklar gibi korkuyorum
Merhaba. 6.günde çok erken baktırmışsınız. Normalde biz 10. günde baktırıyorduk hastalarımıza. Beklemekte fayda var henüz çok erkenerhaba bende 8 Kasım'da tarnsfer oldum 5.gun embiryosu dondurulmuş . tarnsfer sonrası 6.gunu bhg yaptım 44.5 çıktı bugün 8.gunum 62.4cikti hemşire 2 kat artmamis dedi cuma tekrar istedi şimdi ben anlamadım 2 gün önce aynı saatlerde yaptım aynı yerde bu aynı zman aynı yer nasıl yagni bilgi veririmisiniz lütfen ...çünkü hemşire öle ümitsiz konuşunca sabahtan beri bir tuhafim
Benim cuma günüymüş toplama varya kafam hiç yerinde değil inşallah bişey atlamam canım senin içinde hayırlısını diliyorum inşallah sorunsuz geçer bana yaz olurmu merak ediyorum allahım herkezin gönlüne göre ver yarabbimBenim de yarın toplama var şuan kasıklarım patlayacaklar gibi korkuyorum
Benimde aynı canım fena kasık ağrım var..
İnşallah yarın çok güzel geçsin
Hiç korkma canım, Rabb'im yardımcın olsun..Benim cuma günüymüş toplama varya kafam hiç yerinde değil inşallah bişey atlamam canım senin içinde hayırlısını diliyorum inşallah sorunsuz geçer bana yaz olurmu merak ediyorum allahım herkezin gönlüne göre ver yarabbim
Yaaa papatyam maşallah sanaHiç korkma canım, Rabb'im yardımcın olsun..
Baya kolay geçti Cokk şükür hafif ağrım var inşallah böyle devam eder ve geçer..
Şimdi eve geçiyoruz, 19yumos toplandı bakalım inşallah beşinci güne ulasir ve bana evlat olurlar
Canım benimmm. Allah razı olsunYaaa papatyam maşallah sana
Hepsi tontiş embriyolar olsunlar inşallah canım
Eğer ağrı çok hafif de olsa hissedersen ağrı kesici iç, önden ağrıyı kesmek çok işe yarıyormuş.. kocaman kıcaklıyorum seni
Hiç korkma canım, Rabb'im yardımcın olsun..
Baya kolay geçti Cokk şükür hafif ağrım var inşallah böyle devam eder ve geçer..
Şimdi eve geçiyoruz, 19yumos toplandı bakalım inşallah beşinci güne ulasir ve bana evlat olurlar
Amin hepimizin allah yardımcısı olsunHiç korkma canım, Rabb'im yardımcın olsun..
Aminnn kuzum inşallah kalitelidirSayı çok güzel maşallah
İnşallah çok güzel kalitelidir hepside darısı başımıza
Aminn canım çok sağolAmin hepimizin allah yardımcısı olsunÇoook sevindim darısı başıma inşallah allah gönlündekini versin yarabbim
Canım naptın nasılsın nasıl geçtiAllah razı olsun canım,aminnn
gerçi burda yazmışsın inşallah kaliteli olurlarHiç korkma canım, Rabb'im yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?