Tüp bebek hemşiresiyim

Ne güzel maşallah canım çok sevindim hayırlı doğumların olsun İnşallah benimde başıma gelir ama ben de pcos oldugundan geç yumurtlama oldu 21. Gün yani henüz döllenme bile olmadan basladm 22. Günü. Sadece oluşan yumurta kaybolucakmı catlıcakmo diye merak ettim ama hayırlısı artık artık okadar saldıgımdan kaç mm olmus ne tarafta sormadm bile artık ultason görüntülerinden anladığım kadarıyla 16-20 arası bseydi sanırım

Merhaba. 6.günde çok erken baktırmışsınız. Normalde biz 10. günde baktırıyorduk hastalarımıza. Beklemekte fayda var henüz çok erken

Benim de yarın toplama var şuan kasıklarım patlayacaklar gibi korkuyorum
Benim cuma günüymüş toplama varya kafam hiç yerinde değil inşallah bişey atlamam canım senin içinde hayırlısını diliyorum inşallah sorunsuz geçer bana yaz olurmu merak ediyorum allahım herkezin gönlüne göre ver yarabbim
Benimde aynı canım fena kasık ağrım var..
İnşallah yarın çok güzel geçsin

Hiç korkma canım, Rabb'im yardımcın olsun..
Baya kolay geçti Cokk şükür hafif ağrım var inşallah böyle devam eder ve geçer..
Şimdi eve geçiyoruz, 19yumos toplandı bakalım inşallah beşinci güne ulasir ve bana evlat olurlar

Yaaa papatyam maşallah sana
Hepsi tontiş embriyolar olsunlar inşallah canım
Eğer ağrı çok hafif de olsa hissedersen ağrı kesici iç, önden ağrıyı kesmek çok işe yarıyormuş.. kocaman kıcaklıyorum seni

Canım benimmm. Allah razı olsun
İnşallaahh darısı senin başına olsun kuzum..
Şimdi eve geldim inşallah ohss olmam :)
Antibiyotik yazmıştı azitro, dostinex icicem ağrı olur ise ağrı kesici minoset ya da parol icebilirsin dediler..
Şuan hafif regl.sancim var gibi.bende seni kucaklıyorum

Sayı çok güzel maşallah
İnşallah çok güzel kalitelidir hepside darısı başımıza

Merhaba dondurulmuş embriyo ile ilk transfer sürecim estrofeme rağmen yumurta gelişmesi sebebiyle iptal oldu ve 2. Hazırlık sürecinde 5 günlük femara ve 19 mm yumurta sonrası çatlatma iğnesinden 6 gün sonra 19. Gün dondurulmuş embriyo transferim oldu ama maalesef kimyasal oldu. Şimdi 2. Transferimi olucam yalnız doktorum ilk transfer de estrofeme rağmen yumurta gelişimin den dolayı yeniden femara ve çatlatma iğneli yapalım dedi fakat benim acaba bu şekilde transfer olmamla alakalı olarak mı kimyasal gebelik yaşadım diye aklıma takılıyor çünkü burda okuduğum birkaç arkadaş da bu şekilde kimyasal veyahutta negatif olmuş sormak istediğim bu şekilde transfer şekli ile alakalı olmuş olabilir mi? Birde vücut kitle indeksi 19 olan bir bayanım estrofem ile degilde climara bant ile transferi önerir misiniz? Bu şekilde de climara banta rağmen estrofemdeki gibi yumurta gelişme olasılığı var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Amin hepimizin allah yardımcısı olsun Çoook sevindim darısı başıma inşallah allah gönlündekini versin yarabbim

gerçi burda yazmışsın inşallah kaliteli olurlar Ağrın sızın çok oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…