Merhaba benim geçen ay yumurta toplamam oldu 40 adet yumurta toplandı ohss oldum çok kötü günler geçirdim daha sonra 12 ekimde adet oldum kendi kendime adet olamadığım için bu ay progestan kullandım 10 gün 14 kasımda son ilacı içtim yaklaşık 2,5 senedir bu ilacı kullanıyorum bittiği gece ya da ertesi sabah adet oluyordum bu sefer olamadım üstünden 12 gün geçti sadece geçen hafta cumartesi beş altı damla kan geldi devamı gelmedi neden olmuş olabilir kist felan oluştuysa adetimi engeller mi uzun oldu biraz kusura bakmayınSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
Ctsi yumurta toplama işlemin oldu perşembe adet oldum.30 yumurta toplandı çok agriliydi sonrası benim icin.Derken çok erken adet oldum.Anlayamadim hiç bisey.5 yumurtam donduruldu 3 tane 1 .kalite 2 tane 2.kalite .Sizce nasil?
Merhaba benim geçen ay yumurta toplamam oldu 40 adet yumurta toplandı ohss oldum çok kötü günler geçirdim daha sonra 12 ekimde adet oldum kendi kendime adet olamadığım için bu ay progestan kullandım 10 gün 14 kasımda son ilacı içtim yaklaşık 2,5 senedir bu ilacı kullanıyorum bittiği gece ya da ertesi sabah adet oluyordum bu sefer olamadım üstünden 12 gün geçti sadece geçen hafta cumartesi beş altı damla kan geldi devamı gelmedi neden olmuş olabilir kist felan oluştuysa adetimi engeller mi uzun oldu biraz kusura bakmayın
Kaçıncı gününüz bilmiyorum ama 3.gün embriyosu ise 12.günde, 5.gün embriyosunda 10.gün bu sonucu aldıysanız maalesef sonuç negatifBugün verdim test sonucu 1.20 çıktı sizce yükselme ihtimali var mı
Çookk telekkür ederim. Ağır işler dışında tamamen normal hayatınıza dönebilirsiniz ⚘ kendinizi çok sıkmayın. Karın içi basıncı arttıracak hareketler yapmayın yeterNe kadar iyi niyetlisiniz ne güzel hala böyle ince düşünen insanların kalması… benim transferim 3 gün önce gerçekleşti. Normal hayata ne derecede dönebilirim bir de ufak tefek hapşırmalar ve eğilmeler çok etkiler mi tutunmayı ? Kendime inanamayacak kadar panik haldeyim.
Zaten opu sanrasi söylüyorlar 6.gün adet olursunuz diye bu yüzden taze transfer nasıl oluyo anlamiyorm
5 gün embriyosu ve bugün 8 günümKaçıncı gününüz bilmiyorum ama 3.gün embriyosu ise 12.günde, 5.gün embriyosunda 10.gün bu sonucu aldıysanız maalesef sonuç negatif
5 gün embriyosu ve bugün 8 günüm
Teşekkür ederim cevabınız için Progestan ilacına rağmen olabilir mi?Merhaba. Yumurta toplama sonrası adet düzensizlikleri çok normal.
Merhaba. Sulandırıldıktan sonra hemen uygulanıp kalanı saklanmıyor diye biliyorum... neyse ki 1 tane öyle varmış elinizde. En azından yarısını kullanabilirsinizMerhaba, bana meriofert 75 yazıldı... ama evde 1 kutu meriofert 150 var.. bunu nasıl kullanabilirim? Solüsyon ile karıştırdıktan sonra gonal f gibi buzdolabına saklayıp iki gün kullaniliyor mu?
Tabi olabilirTeşekkür ederim cevabınız için Progestan ilacına rağmen olabilir mi?
Çok teşekkür ederim.. evet okudum talimatları da öyle bir ibare gerçekten de yok.. peki içinde ki cam kırılırken parçalandı herhangi bir solüsyon kullanılır mi?Merhaba. Sulandırıldıktan sonra hemen uygulanıp kalanı saklanmıyor diye biliyorum... neyse ki 1 tane öyle varmış elinizde. En azından yarısını kullanabilirsiniz
Çok teşekkür ederim.. evet okudum talimatları da öyle bir ibare gerçekten de yok.. peki içinde ki cam kırılırken parçalandı herhangi bir solüsyon kullanılır mi?
Bunları kırmak gerçekten de çok zor
Çok teşekkür ederim..Herhangi bi antibiyotiğinkini veya izotonik de kullanabilirsiniz ⚘
Evet araştırdım onu ama doktor da hiç öyle bisey demedi bilemedim.Allahtan taze transfer değil vücudun o kadar yoruldu ki resmen yıprandım arkadaşım agrilardan.Canım sen ohhs olmuşsun fazla yumurta sonrası gelişen sendrom
Merhabaa ben 3. Gün embriyosu transferi olacağım. 2019 yılında donduruld Ağustos ayinda kürtaj oldum doğal yoldan gebe kaldım kalbi durdu. Kürtaj sonrası tutma ihtimali nedir sizce daha Dr la yuzyize ,s gorusmedik
Bana kanama,nefes almada sıkıntı,bulantı,kusma olursa gel demişlerdi.1 hafta kadar ciğerim ve sırtım ağrıdı yaklaşık 25 gün oldu hâlâ çabuk yoruluyorum. Çok derin nefes alın a batma oluyor kendinizi iyi hissetmiyorsunuz İşlem yapılan hastanenin aciline başvurunİyi akşamlar ben cuma günü opu oldum ama karnımda şişlik var ve nefes alırken sanki nefesim bana yetmiyor gibi geliyor cumartesi günü isaldim bugünse hiç büyük tuvaletime çıkmadım kendimi patlayacak gibi hissediyorum ciddi bir durum mudur doktorumla görüşmeli miyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?