Tüp bebek hemşiresiyim

Merhaba benim geçen ay yumurta toplamam oldu 40 adet yumurta toplandı ohss oldum çok kötü günler geçirdim daha sonra 12 ekimde adet oldum kendi kendime adet olamadığım için bu ay progestan kullandım 10 gün 14 kasımda son ilacı içtim yaklaşık 2,5 senedir bu ilacı kullanıyorum bittiği gece ya da ertesi sabah adet oluyordum bu sefer olamadım üstünden 12 gün geçti sadece geçen hafta cumartesi beş altı damla kan geldi devamı gelmedi neden olmuş olabilir kist felan oluştuysa adetimi engeller mi uzun oldu biraz kusura bakmayın

Ctsi yumurta toplama işlemin oldu perşembe adet oldum.30 yumurta toplandı çok agriliydi sonrası benim icin.Derken çok erken adet oldum.Anlayamadim hiç bisey.5 yumurtam donduruldu 3 tane 1 .kalite 2 tane 2.kalite .Sizce nasil?

Bu tür tedaviler hormonlarla çok fazla oynadığı için adet düzeninin değişmesi çok çok normal biliyosunuz. Yumurta derken embriyo demek istediniz sanırım. Gayet iyi

Merhaba. Yumurta toplama sonrası adet düzensizlikleri çok normal.

Çookk telekkür ederim. Ağır işler dışında tamamen normal hayatınıza dönebilirsiniz ⚘ kendinizi çok sıkmayın. Karın içi basıncı arttıracak hareketler yapmayın yeter

Merhaba, bana meriofert 75 yazıldı... ama evde 1 kutu meriofert 150 var.. bunu nasıl kullanabilirim? Solüsyon ile karıştırdıktan sonra gonal f gibi buzdolabına saklayıp iki gün kullaniliyor mu?

Merhaba, bana meriofert 75 yazıldı... ama evde 1 kutu meriofert 150 var.. bunu nasıl kullanabilirim? Solüsyon ile karıştırdıktan sonra gonal f gibi buzdolabına saklayıp iki gün kullaniliyor mu?
Merhaba. Sulandırıldıktan sonra hemen uygulanıp kalanı saklanmıyor diye biliyorum... neyse ki 1 tane öyle varmış elinizde. En azından yarısını kullanabilirsiniz

Merhaba. Sulandırıldıktan sonra hemen uygulanıp kalanı saklanmıyor diye biliyorum... neyse ki 1 tane öyle varmış elinizde. En azından yarısını kullanabilirsiniz
Çok teşekkür ederim.. evet okudum talimatları da öyle bir ibare gerçekten de yok.. peki içinde ki cam kırılırken parçalandı herhangi bir solüsyon kullanılır mi?
Bunları kırmak gerçekten de çok zor

Son düzenleme:

Herhangi bi antibiyotiğinkini veya izotonik de kullanabilirsiniz ⚘

Merhabaa ben 3. Gün embriyosu transferi olacağım. 2019 yılında donduruld Ağustos ayinda kürtaj oldum doğal yoldan gebe kaldım kalbi durdu. Kürtaj sonrası tutma ihtimali nedir sizce daha Dr la yuzyize ,s gorusmedik

Merhabaa ben 3. Gün embriyosu transferi olacağım. 2019 yılında donduruld Ağustos ayinda kürtaj oldum doğal yoldan gebe kaldım kalbi durdu. Kürtaj sonrası tutma ihtimali nedir sizce daha Dr la yuzyize ,s gorusmedik

Merhaba. Geçmiş olsun ⚘ Kürtaj olduğunuz için rahimde herhangi bir yapışıklık vs olmuş mu diye önce histeroskopiyle kontrol ediliyor. Sorun varsa giderilip sonraki aylarda dondurulmuş embriyo için rahim hazırlanıyor. İlaçlarla yeterli kalınlığa ulaştığı sürece kürtajın negatif bir etkisi kalmaz

İyi akşamlar ben cuma günü opu oldum ama karnımda şişlik var ve nefes alırken sanki nefesim bana yetmiyor gibi geliyor cumartesi günü isaldim bugünse hiç büyük tuvaletime çıkmadım kendimi patlayacak gibi hissediyorum ciddi bir durum mudur doktorumla görüşmeli miyim sizce

Bana kanama,nefes almada sıkıntı,bulantı,kusma olursa gel demişlerdi.1 hafta kadar ciğerim ve sırtım ağrıdı yaklaşık 25 gün oldu hâlâ çabuk yoruluyorum. Çok derin nefes alın a batma oluyor kendinizi iyi hissetmiyorsunuz İşlem yapılan hastanenin aciline başvurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…