Teşekkür ederim size de geçmiş olsun inşallah tamamen geçerBana kanama,nefes almada sıkıntı,bulantı,kusma olursa gel demişlerdi.1 hafta kadar ciğerim ve sırtım ağrıdı yaklaşık 25 gün oldu hâlâ çabuk yoruluyorum. Çok derin nefes alın a batma oluyor kendinizi iyi hissetmiyorsunuz İşlem yapılan hastanenin aciline başvurun
SağolunTeşekkür ederim size de geçmiş olsun inşallah tamamen geçer
Merhaba 18 kasımda iki tane 3. Gün embriyosu transfer oldum. Bir yandan umudum devam ederken bir yandan içim içimi yiyor. Durumumu anlatayım 5 tane 3. Gün embriyom dondurulmuştu bi ikili bide 3lü paket halinde. İki tane transfer edileceği için önce ikili paket çözdürülmüş biri iyi durumda ama biri iyi çıkmamış. O yüzden kalan 3lüyüde çözdürmüşler iyi çıkmış onlarında birini alıp transfer edildi kalan 2 embriyo takip edilip 5. Güne gelirse dondurulacaktı. Ama gelişmemişler. Aklımdaki sorular acaba transfer edilen 2 embriyodamı gelişme potansiyeli yoktu sonuç negatifmi olur böyle bir durumda. Dün 8. Gündü sabahı erken gebelik testi yaptım silik bile yoktu. Çarşamba günü test günüm Negatifmidir. Olsa idrarda çıkar mıydıMerhaba. Geçmiş olsun ⚘ Kürtaj olduğunuz için rahimde herhangi bir yapışıklık vs olmuş mu diye önce histeroskopiyle kontrol ediliyor. Sorun varsa giderilip sonraki aylarda dondurulmuş embriyo için rahim hazırlanıyor. İlaçlarla yeterli kalınlığa ulaştığı sürece kürtajın negatif bir etkisi kalmaz
Merhaba 18 kasımda iki tane 3. Gün embriyosu transfer oldum. Bir yandan umudum devam ederken bir yandan içim içimi yiyor. Durumumu anlatayım 5 tane 3. Gün embriyom dondurulmuştu bi ikili bide 3lü paket halinde. İki tane transfer edileceği için önce ikili paket çözdürülmüş biri iyi durumda ama biri iyi çıkmamış. O yüzden kalan 3lüyüde çözdürmüşler iyi çıkmış onlarında birini alıp transfer edildi kalan 2 embriyo takip edilip 5. Güne gelirse dondurulacaktı. Ama gelişmemişler. Aklımdaki sorular acaba transfer edilen 2 embriyodamı gelişme potansiyeli yoktu sonuç negatifmi olur böyle bir durumda. Dün 8. Gündü sabahı erken gebelik testi yaptım silik bile yoktu. Çarşamba günü test günüm Negatifmidir. Olsa idrarda çıkar mıydı
Benimde opu sonrası 10. Gün hala bişey yokOn gün içinde regl olursun demişlerdi banada bende hala bekliyorum :) bugün 8.gunum
benım regl sancılarım başladı sanırım olurum bır ıkı guneBenimde opu sonrası 10. Gün hala bişey yok
Merhaba. Hepsinin potansiyeli farklıdır. Size verilenler de dışarıda izlense gelişmeyecekti diye bir şey yok. Bilinemez bu. Hem anne rahmi embriyonun gelişip devam etmesi için daha uygun bi ortam haliyle. İnşallah bir tanesi tutunup ilerler ⚘
Test için erken. Mutlaka gününde kanda bakılmalı
Merhababir şey soracaktım. Benim iyi kalite 5. Gün embriyosu dondurulmuş 2 adet transferim oldu. Dün transferin 5. Günüydü dayanamayıp idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Bugün 6. Günüm yine sabah ilk idrarla testi tekrarladım yine silik çizgi çıktı fakat ekstra bir koyulaşma olmadı. Genelde hanımlar gitgide koyulaştığını yazıyor. Bir olumsuzluk mu vardır. Size yazmak istedim
Merhaba. Dondurulmuş embriyo için ilaçlarla hazırlanmaya başlanıyor. Yaklaşık 10-12 gün süre sonunda transfer yapılıyorGünaydın opu sonrası regli olduk ya ikinci reglimide olunca hastaneyi arayıp randevu alıcam sonraki süreç neler olcak transfer için
canım opu sonrası 12.gunum hala ılk reglımı olmadımMerhaba. Dondurulmuş embriyo için ilaçlarla hazırlanmaya başlanıyor. Yaklaşık 10-12 gün süre sonunda transfer yapılıyor
Kafana takıp stres yapma benim gibi, bi iki belirti varsa bugün yarın gelir papatya canım ikimiz aynı gidiyoruz inşallahcanım opu sonrası 12.gunum hala ılk reglımı olmadım
14gune kadar mı beklemek lazım
hiç takmıyorum kuzum ya, olsam da rahatlasam dıye beklıyrum ınan..Kafana takıp stres yapma benim gibi, bi iki belirti varsa bugün yarın gelir papatya canım ikimiz aynı gidiyoruz inşallaholumlu sonuçlar alacağız
DEVLETTE OPUDAN SONRA TAZE TRANSFER YAPIYORLAR. BAKALIM NE DİYECEK DOKTORUM. TEŞEKKÜR EDERİM.ben aramadım ama dr piyasada olmadığı için başka ilaç kullandırıp donmuş transfer yoluna gitti yani ilaçı bulamazsan stres yapma başka ilaç kullandırıyorlar dr sor istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?