Tüp bebek hemşiresiyim

Canım hiç üzülme ne yapalım elimizden bişey gelmiyorki

Maalesef yolk kesesi 6,5 cnm olmuş gereğinden fazla büyük bütün keseyi kaplamış, genetik bozukluk çıktı haftaya kürtaj olacağım inşaAllah sizden iyi haberler bekliyorum :)

Bi miktar komik gelebilir belki ama kendim de tüp bebek yapacağım aklımdan çıkmayan tek soru var. Embriyoların karışma ihtimali var mı? Bir türlü aşamıyorum bu kuruntuyu....

Evet kesinlikle ben kendi adına da düşündüğümde çok rahatsız edici bi duygu. Yani buna asla olmaz kimse diyemez heralde ama emin olun binbir türlü check edilerek yapılıyor bu işlemler

Evet maalesef hemen şikayetinizi geçirecek bir şey yok. Durum çok ciddi olduğunda iğneyle vajinal yoldan girilip fazla su aspire edilebiliyor ama nadiren

Merhaba. Her halükarda bakılan şey endometrium kalınlığıdır

Merhaba. Evet çok düşük ama 5'in üzerinde olduğu için tekrar test verdirirler. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Teşekkürler cevapladiginiz için, bugün 10. Gün tekrar idrar testi yaptım negatif cikti ama 7.65 değer 8. Günde verdigm di yarin asil test günüm ne düşünücegimi bilemiyorm artik:/

Teşekkürler cevapladiginiz için, bugün 10. Gün tekrar idrar testi yaptım negatif cikti ama 7.65 değer 8. Günde verdigm di yarin asil test günüm ne düşünücegimi bilemiyorm artik:/
Doktorunuz bu duruma ne diyor ilaçlara devam ediyor musunuz

Merhaba , 30 yaşındayım 1.5 senedir çocuk istiyoruz ancak olmuyor , kan tahlilinde fsh , ,lh, e2 gibi değerlerim normal gözüküyor ancak antral folikül sayiminda solda 6 sağda 1 yumurtan var dedi doktorum bu normal mı o an soramadım şimdi okudukça kafam çok karıştı, duruma göre zaman kaybetmeden Tüp bebeğe başlayayım diyorum, cevaplarsanız çok mutlu olurum

canımmm hayırlı olsun en buyuk kısmını atlattın :)
yoo neden az olsun en önemlisi embrıyonun senınle uyumu..
ınsallaahh ılk seferde pozıtıf olsun ve saglıkla kucagına al bebegını canım
Adet oldum dün gece yumurta toplama işleminden sonraki 6.gün çok erken değil mi ya yasayan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…