Canım hiç üzülme ne yapalım elimizden bişey gelmiyorkiBugün gittim doktora ancak adet kanamam çok azdı, bir de baktıki yumurtalar kistleşmiş ilk defa böyle bişey oluyor zaten 7 gün geç adet olmuştum, önümüzdeki ay gel bakalım dedi. Çok şaşkınım, kullandığım ilaçlardan mı dedim yok dedi olabilir normal dedi. Önümüzdeki aya kaldık başayamadık tedaviyehiç başıma gelmemişti neden oldu anlamadım
21 yumurta toplandı 11 tanesi döllenmişti 5. Gün embriyosuda 6 tane olmuş bugün dondurdular. Ağrılar beni çok yoruyoAh cok geçmiş olsun canım ya kaç yumurta toplandı?
İnşallah canım iyilesirsin
Maalesef yolk kesesi 6,5 cnm olmuş gereğinden fazla büyük bütün keseyi kaplamış, genetik bozukluk çıktı haftaya kürtaj olacağım inşaAllah sizden iyi haberler bekliyorum :)Evet dünya imtihan dünyası herkesin imtihanı farklı. Benim de amh ımm düşük, tüp bebek denemelerinde çok az yumurta toplanıyor, gebeliklerim çok şükür başta pozitif oluyor ama sonra ilerlemiyor. Bakalım mevlam neyleyecek Kalp atışını duyunca haber verin mutlaka merak ettim
Merhaba. Evet çok düşük ama 5'in üzerinde olduğu için tekrar test verdirirler. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba, Transferimin 8. Günü beta 7.65 cikti daha önce bu sekilde olup değerleri yükselen var mi
Bi miktar komik gelebilir belki ama kendim de tüp bebek yapacağım aklımdan çıkmayan tek soru var. Embriyoların karışma ihtimali var mı? Bir türlü aşamıyorum bu kuruntuyu....
Merhaba. İyi ya da kötü bir işaret değil rahat olun ⚘Natural sklus yöntemi ile transfer oldum bugün 8. gün fakat ilk günden beri Protestan fitil haricinde bir ilaç kullanmama rağmen kasık ve bel ağrısı var. acaba bu kötüye mi işaret ?
Evet maalesef hemen şikayetinizi geçirecek bir şey yok. Durum çok ciddi olduğunda iğneyle vajinal yoldan girilip fazla su aspire edilebiliyor ama nadirenMerhaba bende tüp bebek tedavisine yeni başladım geçen cumartesi opu oldum. 2 gün öncede sancılandım hastanede 1 gece yatış verdiler. Pcos olduğumdan dolayı yumurtalarım fazla uyarılmış ohss oldum. Doktor yürüyüş yap adetinle rahatlarsın protein ağırlıklı beslen falan dedi ama karnım ve kasıklarımda hala ağrım var. Adetime kadar bu ağrıyı böyle çekecek miyim acaba
Lupetta merhaba,. Natürel transferde transfer gününü belirlerken neye bakılıyor? Progesteron salgilamaya başlayınca o günü mü sıfır kabul ediyoruz yoksa E2 nin düştüğü gün mü? İkisi aynı gün değilse hangisi esas alınıyor?
Kaç olması gerekir kalinligin güvenli bir transfer için? Çok teşekkürler bu arada.Merhaba. Her halükarda bakılan şey endometrium kalınlığıdır
Teşekkürler cevapladiginiz için, bugün 10. Gün tekrar idrar testi yaptım negatif cikti ama 7.65 değer 8. Günde verdigm di yarin asil test günüm ne düşünücegimi bilemiyorm artik:/Merhaba. Evet çok düşük ama 5'in üzerinde olduğu için tekrar test verdirirler. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Rica ederim ⚘ 8 mm ve üzeri idealdirKaç olması gerekir kalinligin güvenli bir transfer için? Çok teşekkürler bu arada.
Teşekkür ederimEvet maalesef hemen şikayetinizi geçirecek bir şey yok. Durum çok ciddi olduğunda iğneyle vajinal yoldan girilip fazla su aspire edilebiliyor ama nadiren
Doktorunuz bu duruma ne diyor ilaçlara devam ediyor musunuzTeşekkürler cevapladiginiz için, bugün 10. Gün tekrar idrar testi yaptım negatif cikti ama 7.65 değer 8. Günde verdigm di yarin asil test günüm ne düşünücegimi bilemiyorm artik:/
Adet oldum dün gece yumurta toplama işleminden sonraki 6.gün çok erken değil mi ya yasayan var mı acabacanımmm hayırlı olsun en buyuk kısmını atlattın :)
yoo neden az olsun en önemlisi embrıyonun senınle uyumu..
ınsallaahh ılk seferde pozıtıf olsun ve saglıkla kucagına al bebegını canım
Zaten opu sanrasi söylüyorlar 6.gün adet olursunuz diye bu yüzden taze transfer nasıl oluyo anlamiyormAdet oldum dün gece yumurta toplama işleminden sonraki 6.gün çok erken değil mi ya yasayan var mı acaba
Doktor çok erken yaptirmissin şu an bisi söylemek doğru olmaz dedi. Yarin test günüm bakalimDoktorunuz bu duruma ne diyor ilaçlara devam ediyor musunuz
On gün içinde regl olursun demişlerdi banada bende hala bekliyorum :) bugün 8.gunumAdet oldum dün gece yumurta toplama işleminden sonraki 6.gün çok erken değil mi ya yasayan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?