780di bir gün sonra 520ye düştğ. Doktor riske atmak istemiyorum dediE2 değersiniz kaçtı benim ilk transferde 600 dü negatif sonuç aldım bu transfer de 300 dü doktora bu durumu sorduğumda 100 ün üstünde olması yeterli dedi
Gercekten öyleAnladım ne zor işmiş bu transfer
Çok üzüldüm sizin adınıza. Ama vardır bunda da bir hayır, dediğim gibi hepimiz birşeylerle sınanıyoruz. Rabbim hayırla sınavı geçmeyi ve sonunda da güzel haberler alabilmeyi nasip etsin.Maalesef yolk kesesi 6,5 cnm olmuş gereğinden fazla büyük bütün keseyi kaplamış, genetik bozukluk çıktı haftaya kürtaj olacağım inşaAllah sizden iyi haberler bekliyorum :)
Çok geçmiş olsun çok şükür geçti ağrılarım ama merdiven ve yürüyüş yaptığımda hafif batmalar oluyo. Gerçekten zor bi süreçmiş insan yaşadıkça anlıyor. Rabbim emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde versinBende aynı durumdayım 3gubdur hastanede yatyrm sizede geçmiş olsun batmalar hâlâ geçmedi yemek de yiyemiyorum
Allah razı olsun. Amin cümlemizeÇok üzüldüm sizin adınıza. Ama vardır bunda da bir hayır, dediğim gibi hepimiz birşeylerle sınanıyoruz. Rabbim hayırla sınavı geçmeyi ve sonunda da güzel haberler alabilmeyi nasip etsin.
Mrb sizin sonucunuz ne oldu inşallah herşey yolundadirÇok üzüldüm sizin adınıza. Ama vardır bunda da bir hayır, dediğim gibi hepimiz birşeylerle sınanıyoruz. Rabbim hayırla sınavı geçmeyi ve sonunda da güzel haberler alabilmeyi nasip etsin.
Merhabalar nerde calisiyordunz acaba bnde tüp bebek yaptiricam ama bahçeci sağlık Grubu na gitmek istiyorumSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
Merhaba. Hepsini art arda yapmalısınız. Araya vakit koymayın. Hepsini hazırlayıp art arda yapacağınız için sıralama çok önemli değilLupetta merhaba yine rahatsız ediyorum sizi ama aklıma takıldı ben bugün toplamda 4 iğne yapacağım. Saizen Merifort Gonal f ve yeni eklenen oxotide.. bu oxotide i en son mu vurulmam lazım.. herhangi bir sırası var mı sizce? Tüm iğneleri 19.20 sonrası vuruyorum.. 4 iğne olunca acaba araya 15 dk falan zaman koysam mi diye aklıma takıldı..
Çok teşekkür ederim.. :)Merhaba. Hepsini art arda yapmalısınız. Araya vakit koymayın. Hepsini hazırlayıp art arda yapacağınız için sıralama çok önemli değil
Evet şimdi de göbeğimin iğne yaptığım kısmı kızardı ve biraz kabardı.. hafif kaşıntı da var... normal mi acaba yan etki gibi birsey mi ki?Lupetta ahh ben az önce gonal f yaptım iğneden sonra 5 sn beklettim ve çektim.. çektiğim gibi iğne yerinden kan aktı 2 3 damla kadar.. ilaç dışarı kanla çıkmış mıdır? Ondan mı kan geldi acaba başka doz yok elimde tekrar yapamam da..
Merhaba. Doz tekrarı yapmanıza gerek yok. Sorun olmazLupetta ahh ben az önce gonal f yaptım iğneden sonra 5 sn beklettim ve çektim.. çektiğim gibi iğne yerinden kan aktı 2 3 damla kadar.. ilaç dışarı kanla çıkmış mıdır? Ondan mı kan geldi acaba başka doz yok elimde tekrar yapamam da..
Çok teşekkürler iyiki böyle bir başlık açıp bizlere derman oluyorsunuz.. Allah razı olsun :)Merhaba. Doz tekrarı yapmanıza gerek yok. Sorun olmaz
Yaaa ne demek Allah sizden de razı olsun. İnşallah işe yarıyordurÇok teşekkürler iyiki böyle bir başlık açıp bizlere derman oluyorsunuz.. Allah razı olsun :)
Çok saolunn.. :)Yaaa ne demek Allah sizden de razı olsun. İnşallah işe yarıyordurBiz de hastalarımıza yaparken kan geldiği oluyordu. Hiçbir sıkıntı yok merak etmeyin. Normal bir durum
Merhaba öncelikle ince düşünceniz için çok teşekkür ederim. Ben 6 Kasımdan itibaren akşam saat 20.00 de gonapeptyl göbekten kullanıyorum. 30 kasımdan itibaren de saat 16.00-17.00 arası gonal f 150 göbekten ve meriofert 0.75 kalcadan kullanmaya başladım. Dun aksam gonapeptyl saatinde yapmayı unutmuşum saat 21.30 gibi yaptım hafta sonu olduğu için doktorumu arayamıyorum sizce bir sorun olur mu.Selam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?