Tüp bebek hemşiresiyim

E2 değersiniz kaçtı benim ilk transferde 600 dü negatif sonuç aldım bu transfer de 300 dü doktora bu durumu sorduğumda 100 ün üstünde olması yeterli dedi
780di bir gün sonra 520ye düştğ. Doktor riske atmak istemiyorum dedi

Kontrole gitti m.yakin zamanda düşük gebelik oldugud için Dr yumurtlmaa ilacı kullanalım dedi. Transferi sonra yaparız.

Maalesef yolk kesesi 6,5 cnm olmuş gereğinden fazla büyük bütün keseyi kaplamış, genetik bozukluk çıktı haftaya kürtaj olacağım inşaAllah sizden iyi haberler bekliyorum :)
Çok üzüldüm sizin adınıza. Ama vardır bunda da bir hayır, dediğim gibi hepimiz birşeylerle sınanıyoruz. Rabbim hayırla sınavı geçmeyi ve sonunda da güzel haberler alabilmeyi nasip etsin.

Bende aynı durumdayım 3gubdur hastanede yatyrm sizede geçmiş olsun batmalar hâlâ geçmedi yemek de yiyemiyorum
Çok geçmiş olsun çok şükür geçti ağrılarım ama merdiven ve yürüyüş yaptığımda hafif batmalar oluyo. Gerçekten zor bi süreçmiş insan yaşadıkça anlıyor. Rabbim emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde versin

Çok üzüldüm sizin adınıza. Ama vardır bunda da bir hayır, dediğim gibi hepimiz birşeylerle sınanıyoruz. Rabbim hayırla sınavı geçmeyi ve sonunda da güzel haberler alabilmeyi nasip etsin.
Allah razı olsun. Amin cümlemize Salı günü gittiğimde doktorum bu bebeğin kalbi atıyor ben bu bebeği alamam dedi. Görüyoruz ama duyamıyoruz. Kürtaj yapmadı. Biliyorum sizin için zor ama bir hafta daha bekleteceğim dedi. Progestan fitil kullanıyordum onu kesti. Sadece vitamin kullanıyorum şuan. Düşerse kendisi düşsün gibi bir seçenek sundu yani. (Bu arada yolk sac büyük bebiş haftasıyla uyumlu değil bu nedenle bunu söyledi) Ne hissedeceğimi bilmiyorum açıkcası ama hikmetinden sual olunmaz Rabbim öyle takdir etmiş diyoruz teslim oluyoruz. Nasip sizin herşey yolundadır inşaAllah Rabbim sağlıklı evlatlar versin

Son düzenleme:
Mrb sizin sonucunuz ne oldu inşallah herşey yolundadir

Merhabalar nerde calisiyordunz acaba bnde tüp bebek yaptiricam ama bahçeci sağlık Grubu na gitmek istiyorum

Lupetta merhaba yine rahatsız ediyorum sizi ama aklıma takıldı ben bugün toplamda 4 iğne yapacağım. Saizen Merifort Gonal f ve yeni eklenen oxotide.. bu oxotide i en son mu vurulmam lazım.. herhangi bir sırası var mı sizce? Tüm iğneleri 19.20 sonrası vuruyorum.. 4 iğne olunca acaba araya 15 dk falan zaman koysam mi diye aklıma takıldı..

Merhaba. Hepsini art arda yapmalısınız. Araya vakit koymayın. Hepsini hazırlayıp art arda yapacağınız için sıralama çok önemli değil

Merhabalar hemşire hanım, ben histeroskopi oldum 3x5 mm boyutunda polip vardı o alındı aynı zamanda rahım agzında cok az yapışıklık olmuş onu da acalım dedıler zatn histeroskopide kendılığınden acılmiş. Spiral takıldı 2 ay cyclo prognova kullandım ve kanama oluyor adetım bitti akşma kırmızı kanama oldu. Nedeni nedir bu kanamanın? Telaşlanıyorum

Lupetta ahh ben az önce gonal f yaptım iğneden sonra 5 sn beklettim ve çektim.. çektiğim gibi iğne yerinden kan aktı 2 3 damla kadar.. ilaç dışarı kanla çıkmış mıdır? Ondan mı kan geldi acaba başka doz yok elimde tekrar yapamam da..

Evet şimdi de göbeğimin iğne yaptığım kısmı kızardı ve biraz kabardı.. hafif kaşıntı da var... normal mi acaba yan etki gibi birsey mi ki?

Merhaba. Doz tekrarı yapmanıza gerek yok. Sorun olmaz

Çok teşekkürler iyiki böyle bir başlık açıp bizlere derman oluyorsunuz.. Allah razı olsun :)
Yaaa ne demek Allah sizden de razı olsun. İnşallah işe yarıyordur Biz de hastalarımıza yaparken kan geldiği oluyordu. Hiçbir sıkıntı yok merak etmeyin. Normal bir durum

Merhaba öncelikle ince düşünceniz için çok teşekkür ederim. Ben 6 Kasımdan itibaren akşam saat 20.00 de gonapeptyl göbekten kullanıyorum. 30 kasımdan itibaren de saat 16.00-17.00 arası gonal f 150 göbekten ve meriofert 0.75 kalcadan kullanmaya başladım. Dun aksam gonapeptyl saatinde yapmayı unutmuşum saat 21.30 gibi yaptım hafta sonu olduğu için doktorumu arayamıyorum sizce bir sorun olur mu.

Lupetta yada lutfen bilen bana cevap verebilirmi Doğal yontem seklinde transfer bekleyen varmi bn adetten sonra dogal siklus olcak.ilac olmadigi icin denemek istedim.drda uygun dedi.nasil oluyor ne yapmak gerekiyor rahim kalinligi icin sadece nar suyunu biliyorum.narsuyuna adetin 3. Gunu baslayip transfere kadar kullanayim diyorum.daha erken mi baslamaliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…