- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
var tabı canımmm ıkı cızgıı,Gerçekten mi var mı ya kımyasalsa değer düşerse 1 saattır ağlıyorum test günüm yarın yarına gidecez
benımde oyle yaaa, dun cok moralım bozuldu..8. Gün sabah uyandığımda 8 den beri devam ediyordu ama böyle bildiğin kahverengi bisey değil hafif kahve tonunda akıntıyla geldi gelıyorda
Çok korkuyorum canım çokvar tabı canımmm ıkı cızgıı,
nolur olumsuzu dusunme mıs gıbı var tutunmus,
ınsallaahh saglıkla gelsın canım hayırlı olsun
hıc korkma ınsallahh saglıkla ılerleyecek, pozıtıf dusun canımÇok korkuyorum canım çok
lekelenmen gectı mı?Çok korkuyorum canım çok
Çok mu kahverengı koyu mubenımde oyle yaaa, dun cok moralım bozuldu..
pembe geldı sımdı kahverengı gelıyor..
ınsallah yerleşme kanaması olsun ALLAHIMM
Çok az degısık tonda akıntım var ama lekelenme sayılır mi bilmiyorum.lekelenmen gectı mı?
Yok şuan açık kahverengi ,silince geliyor sadeceÇok mu kahverengı koyu mu
İyi geçmiş Seninki, darısı başımaÇok az degısık tonda akıntım var ama lekelenme sayılır mi bilmiyorum.
Yerleşmedir inşallah canımmİyi geçmiş Seninki, darısı başıma
Ya transfer günü saat 1 de transfer oldum ben o günü sayıyor muyuz yoksa saymıyor muyuz ben saydım 11 dedım ama saymazsam 10. Gün yaniİyi geçmiş Seninki, darısı başıma
Kötüyü düşünme neyi düşünürsen onu çekersin..Yerleşmedir inşallah canımmBen kan vermeden inanmıyorum kimyasal olur degerım düşer belli olmaz sevınıp ağlamaktansa az daha sıkıyım dışımı
Saymıyorum ben transfer gününü canim..Ya transfer günü saat 1 de transfer oldum ben o günü sayıyor muyuz yoksa saymıyor muyuz ben saydım 11 dedım ama saymazsam 10. Gün yani
A o zaman 10 . Gün bugün inşallah canım ınsallah ne hissedecegımi bilmiyorum inanSaymıyorum ben transfer gününü canim..
Önemli değil pozitif sin
Bende 8.gundeyimm..A o zaman 10 . Gün bugün inşallah canım ınsallah ne hissedecegımi bilmiyorum inan
Kız hayırlı olsunnn maşallahh çok güzel koyu çıkmışSen de baka bı var mı sence arkadaşım
Kız hayırlı olsunnn maşallahh çok güzel koyu çıkmıştebrik ederim kötü düşünmeeee kimyasal degil
İnşallah gülüm inşallah benim hiç belirtim yok o yüzden biraz bugün ümidim yok gibi canım sıkkın bilmiyorum artık binyandan olcak eşime nasıl haber etsem diye hayal kurup bir yandan kendini kaptırma diye telkinde bulunuyorumarkadaşım ınsallah bu kanı da görelim degerlerımızı ona göre sevınıyım sonra üzülmemek için su an çok sevınmek istemiyorum inşallah senin de sızın de hepimizin hayırla ve saglıkla pozitif olur insallah
Bıraz daha dursanBende 8.gundeyimm..
Yarın kan vercem
İnşallah gülüm inşallah benim hiç belirtim yok o yüzden biraz bugün ümidim yok gibi canım sıkkın bilmiyorum artık binyandan olcak eşime nasıl haber etsem diye hayal kurup bir yandan kendini kaptırma diye telkinde bulunuyoru
Benim belirtim var mıydı canım hala yok ne göğüs hassasiyetı ne bişey hiç bir şey yok ınan sakın belirti arama lütfenİnşallah gülüm inşallah benim hiç belirtim yok o yüzden biraz bugün ümidim yok gibi canım sıkkın bilmiyorum artık binyandan olcak eşime nasıl haber etsem diye hayal kurup bir yandan kendini kaptırma diye telkinde bulunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?