- 27 Ağustos 2022
- 433
- 485
- 33
çok dıkkat et kendıne bu surecte,
havalarda sogudu gercekten kışa denk geldık bırde
Canım çıktı mı sonucun??Canım verdim geldm sonuç bekliyorum elim ayagim titrıyor sabah kanama gibi bısey oldu modum düştü enerjim gitti.
ay meraktayızzz ne cıktı kan sonucun canımmm5. Gün embriyosu muydu senınkı benım 3. Gündü
Peki seninde taze transfermi oldu?onceki mesajlari okumadim canim kusura bakma surecini tam bilmiyorum o yuzdenEvet cnm aynı anda kullandım sanırım bir gün vurduk bir gün vurmadk dosyaya bakmam lazım orada ilaç kullanımımda gün gün yazıyor
Ayy ne heyecanlı ne güzel bir bekleyis Allah'ım herkese nasip et noluray meraktayızzz ne cıktı kan sonucun canımmm
Ya kusura bakmayın cahilim bu konuda tüp bebekte doğal nasıl oluyorKızlar benimde yarın transfer günüm çok heyecanlıyım benimde doğal ilerledi fitil verdi sadece ama belim çok ağrıyor bu korkutuyor beni transfer öncesi
Ahahahah çok haklısın bizim eş sorunluydu doktor bana sende sorun yok transfer sürecinde iğne vs.vermiycem sadece progesteron fitil verdi o kadar bile doğal oluyor öncesinde opu gibi yumurtalar için iğne verilmedi doğal diyorlar bunadaYa kusura bakmayın cahilim bu konuda tüp bebekte doğal nasıl oluyor
benımde dogal sıklus oldu trasnferım canım,Ahahahah çok haklısın bizim eş sorunluydu doktor bana sende sorun yok transfer sürecinde iğne vs.vermiycem sadece progesteron fitil verdi o kadar bile doğal oluyor öncesinde opu gibi yumurtalar için iğne verilmedi doğal diyorlar bunada
Sakinn ilk ufacık minicik bir işlem sakın kasma kendini sen ne kadar rahat olursan işlem o kadar rahat oluyor sıkışık olduğun için biraz rahatsızlığın oluyor ama nelerin üstesinden geldik bı idrar sıkışıklığı mı bizi yıldırıcakkKızlar benimde yarın transfer günüm çok heyecanlıyım benimde doğal ilerledi fitil verdi sadece ama belim çok ağrıyor bu korkutuyor beni transfer öncesi
Evetttt 201 degerım galıba hamıleyımay meraktayızzz ne cıktı kan sonucun canımmm
Kız ne galibasiEvetttt 201 degerım galıba hamıleyımNe dıyecegımi ne yazacağımı bilmiyorum sadece dua edin değer düşmesin saflıkla bı şekilde ilerler inşallah.Arka arkaya hepınızın poztıflerını bekliyorum inşallah inşallah inşallah elim ayağım tutmuyor zorla yazıyorum
Arkadaşım 201 çıktıHayırlısıyla sonuçlansın inşallah canımdualarım seninle bence sımsıkı tutunuyor mutlakaaaa sonucu yaz cnm bekliyorum. Kızlar bu arada ben gün aşırı hep progestan vuruluyorum zaten siz vurulmuyor musunuz ?
Allah'ım şükürler olsun gülüm sabahtır bakıyorum yazmadın o kadar üzüldüm ki dedim.negatif mi oldu acaba yazmadı şuan ağlıyor mu acaba diye diye elimde telefon bekliyorum sabahtırArkadaşım 201 çıktıBen günde 3 tane fitil kullanıyorum zaten.Çok heyecanlıyım çok yıllardır ılk defa bı testim pozitif cıktı Sızı heyecanla bekliyorum ınsallah aynı ayın gebelerı olalım Allah ol nolur
Kız ne galibasi
iyi düşün artık nolur dua et..
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin çok mutlu oldum..
İki gün sonra yine vereceksin, aynı yerde aynı saatte ..
Doktorun ne ded
Ne hissedecegımı bilmiyorum sadece su an dıleyen ısteyen herkesın bu duyguyu yasamasını istiyorum sizin de güzel haberlerını bekliyorum.Umarım saflıkla ılerler su an çok yeni rabbım bize bağışlasınKız ne galibasi
iyi düşün artık nolur dua et..
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin çok mutlu oldum..
İki gün sonra yine vereceksin, aynı yerde aynı saatte ..
Doktorun ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?