Tüp bebek hemşiresiyim

Ay canım ya. Sağlıkla gelsin dünyaya inşallah hayırlı evlat olsun
Bende bu akşam kan vercem dua et banada güzel haberler vereyim

Lekelenme var mı hala ?
Benim hala kahverengi geliyor ya.

Hala e nabıza düşmedi sabahtan berı elimde bı sanıye geçmeden giriyordum ama düşmedi.Sonra hastaneyi aradım ordan söylediler e nabızı bekleseydim deli olabılırdım.Ah canım arkadaşım en güzel dileklerim seninle ve sizinle pozitif haberlerınızı bekliyorum nolur aynı ayın gebesı olalım.Aılem bılmiyor bız burda aıle olduk kimseyle paylasamadıgımı sizle paylastım.Duam sizinle

Ay canım ya. Sağlıkla gelsin dünyaya inşallah hayırlı evlat olsun
Bende bu akşam kan vercem dua et banada güzel haberler vereyim
Tabiki duam seninle hepınızle rabbim üzmesin yormasın bızı ınsallah senin de perımın de güzel haberını alıcam inanıyorumvar canım lekelenme devam ediyor ama Hemsıre korkma dedi

Paylas kız herkesle duymayan kalmasın iyi günde de kötü günde de ailelerimiz hep yanımızda sağol gülüm güzel dileklerin için

Seni gazladım yap diye ama kendimdr cesaret yok
Ben 11. Gün yaptım ama dırendım ama yapmadım çünkü 7 8 çok erken geliyor bana.Ki benim 3. Gün embrıyosu geç gösterır diye endıse duydum modum düşsün istemedim olanı da kötü etkilememek adına sabrettım biraz daha dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…