- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Ay canım ya. Sağlıkla gelsin dünyaya inşallah hayırlı evlat olsunNe hissedecegımı bilmiyorum sadece su an dıleyen ısteyen herkesın bu duyguyu yasamasını istiyorum sizin de güzel haberlerını bekliyorum.Umarım saflıkla ılerler su an çok yeni rabbım bize bağışlasınPerşembe tekrar çağırdı lar canım .Doktorum izindeymıs mesaj attım muhakkak döner bana.Hemşiremle görüştüm en az siz kadar sevındı sevincime ortak oldu.
Lekelenme var mı hala ?Ne hissedecegımı bilmiyorum sadece su an dıleyen ısteyen herkesın bu duyguyu yasamasını istiyorum sizin de güzel haberlerını bekliyorum.Umarım saflıkla ılerler su an çok yeni rabbım bize bağışlasınPerşembe tekrar çağırdı lar canım .Doktorum izindeymıs mesaj attım muhakkak döner bana.Hemşiremle görüştüm en az siz kadar sevındı sevincime ortak oldu.
Hala e nabıza düşmedi sabahtan berı elimde bı sanıye geçmeden giriyordum ama düşmedi.Sonra hastaneyi aradım ordan söylediler e nabızı bekleseydim deli olabılırdım.Ah canım arkadaşım en güzel dileklerim seninle ve sizinle pozitif haberlerınızı bekliyorum nolur aynı ayın gebesı olalım.Aılem bılmiyor bız burda aıle olduk kimseyle paylasamadıgımı sizle paylastım.Duam sizinleAllah'ım şükürler olsun gülüm sabahtır bakıyorum yazmadın o kadar üzüldüm ki dedim.negatif mi oldu acaba yazmadı şuan ağlıyor mu acaba diye diye elimde telefon bekliyorum sabahtırAllah'ım.sukerler olsun sağ Salim kucağına aldırmayı nasip etsin inşallah
Tabiki duam seninle hepınızle rabbim üzmesin yormasın bızı ınsallah senin de perımın de güzel haberını alıcam inanıyorumAy canım ya. Sağlıkla gelsin dünyaya inşallah hayırlı evlat olsun
Bende bu akşam kan vercem dua et banada güzel haberler vereyim
Allah razı olsun canimmmTabiki duam seninle hepınızle rabbim üzmesin yormasın bızı ınsallah senin de perımın de güzel haberını alıcam inanıyorumvar canım lekelenme devam ediyor ama Hemsıre korkma dedi
Atıyım mı ayıp olur mu görselAllah razı olsun canimmm
Hangi ren lekelenmen
Paylas kız herkesle duymayan kalmasınHala e nabıza düşmedi sabahtan berı elimde bı sanıye geçmeden giriyordum ama düşmedi.Sonra hastaneyi aradım ordan söylediler e nabızı bekleseydim deli olabılırdım.Ah canım arkadaşım en güzel dileklerim seninle ve sizinle pozitif haberlerınızı bekliyorum nolur aynı ayın gebesı olalım.Aılem bılmiyor bız burda aıle olduk kimseyle paylasamadıgımı sizle paylastım.Duam sizinle
Rengi nasıl onu söylesen anlarım benAtıyım mı ayıp olur mu görsel
Kahverengi gibi canım kan rengi değil hala da Azcık Azcık varRengi nasıl onu söylesen anlarım ben
Canımsın rabbım sizi de sevındırsın onu bekliyorum ınsallahPaylas kız herkesle duymayan kalmasıniyi günde de kötü günde de ailelerimiz hep yanımızda sağol gülüm güzel dileklerin için
İnşallah cnm benim bugün transfer günü de sayarsak 9.günüm saymazsak 8.gün test yapıp yapmamakta kararsızımCanımsın rabbım sizi de sevındırsın onu bekliyorum ınsallah
Ben 11. Gün yaptım ama dırendım ama yapmadım çünkü 7 8 çok erken geliyor bana.Ki benim 3. Gün embrıyosu geç gösterır diye endıse duydum modum düşsün istemedim olanı da kötü etkilememek adına sabrettım biraz daha durSeni gazladım yap diye ama kendimdr cesaret yok
Bekle canım emin ol böyle stres daha az diğer türlü neden çıkmadı çıktıysa devam edecek mı va derken transfer günleri zehir olurBenimki 5.gun embriyosu Normalde 9.gun de belli olurmuş ama bende en az 11 günde bekliyim diyom
Benimde oylecanım..kan değerim çıktı 367Kahverengi gibi canım kan rengi değil hala da Azcık Azcık var
Ayyyyyy tebrık ederim hayırlı olsun gözün aydın dağlıkla devam etsin darısı perıye ve tüm bekleyenlereBenimde oylecanım..kan değerim çıktı 367şükürler olsun sağlıkla gelsin dünyamıza.. darısı tüm bekleyenlere
Aminnnn kuzummAyyyyyy tebrık ederim hayırlı olsun gözün aydın dağlıkla devam etsin darısı perıye ve tüm bekleyenlere
Benim değer düşük mü ki canım 3. Gün embrıyosu diye mi böyleAminnnn kuzumm
Allah razı olsun darısı periye
Hayır gayet iyi..Benim değer düşük mü ki canım 3. Gün embrıyosu diye mi böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?