Evet yanlışmı hatırladım acaba transfer için bu ayki regliyi bekliyorduk ayyy yanlışımı hatırladım dcanım bana mı sordun ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yanlışmı hatırladım acaba transfer için bu ayki regliyi bekliyorduk ayyy yanlışımı hatırladım dcanım bana mı sordun ?
doğru canımm, başka bırsını yanıtla yapmıssın o yuzden acaba dedım bana mı soruyor :)Evet yanlışmı hatırladım acaba transfer için bu ayki regliyi bekliyorduk ayyy yanlışımı hatırladım d
Yanlış kullanıyorum demekki bende 26 sı gözüküyor heyecanla bekliyorum başlasa biran önce dr gittinmi ne dedi diye merak ettim seninda daha var demekki hayırlısı olsun bekleyelim bakalımdoğru canımm, başka bırsını yanıtla yapmıssın o yuzden acaba dedım bana mı soruyor :)
regl beklıyorum hala :) 28 aralık gorunuyor..
sen naptın
olsun canım ,Yanlış kullanıyorum demekki bende 26 sı gözüküyor heyecanla bekliyorum başlasa biran önce dr gittinmi ne dedi diye merak ettim seninda daha var demekki hayırlısı olsun bekleyelim bakalım
Merhaba bende natürel transfer aşamasındayım, sizin nasıl ilerledi bu süreçte neler oluyor paylaşırsanız sevinirimBen geçen ay doğal siklus olcak dedik rahim kalınlaşmadi bu ay tekrar famara ile yine doğal siklus olcak bakalım ne olcak nar suyunu hiç bırakmadım bu sefer hala iciyorum
Merhaba benim çokta bişey ilerlemedi iptal oldu natürelde yumurta doğal büyüyüp catlatiyorlar benim büyümediMerhaba bende natürel transfer aşamasındayım, sizin nasıl ilerledi bu süreçte neler oluyor paylaşırsanız sevinirim
Teşekürler, hakkınızda ve hakkımızda hayırlısı inşallahMerhaba benim çokta bişey ilerlemedi iptal oldu natürelde yumurta doğal büyüyüp catlatiyorlar benim büyümedi
Sizde nasıl ilerliyor sürecTeşekürler, hakkınızda ve hakkımızda hayırlısı inşallahnatürel devam ediyorum ben şimdi bakalım..
Adetin 13.günündeyim bu gece ovitrelle çatlatma iğnesi olacağım iki gün sonra progestan fitil başlayacağım haftaya transfer inşallahSizde nasıl ilerliyor sürec
Merhaba arkadaşım transfer surecıne girdim bugün kan tahlılı verdim Prolaktın çok düşük adet 2 günümdeyım 0.1 çıktı çok düşük bu sanki bı sıkıntı olabılır mı transfere engel olur muOn gün içinde regl olursun demişlerdi banada bende hala bekliyorum :) bugün 8.gunum
canım selam,Merhaba arkadaşım transfer surecıne girdim bugün kan tahlılı verdim Prolaktın çok düşük adet 2 günümdeyım 0.1 çıktı çok düşük bu sanki bı sıkıntı olabılır mı transfere engel olur mu
Valla görmedi o cuma gel dedi haftaya endişeliyim ben decanım selam,
prolaktın yukseklıgı kotu ama dusuklugunu bılemıyorum ya, doktorun ne dedi ?
İnşallah sorun çıkmaz canımValla görmedi o cuma gel dedi haftaya endişeliyim ben de
İnşallah canım sende durumlar nedir hangi aşamadasınİnşallah sorun çıkmaz canım
Bende transfer olcam adet bekliyorum:))İnşallah canım sende durumlar nedir hangi aşamadasın
Ben de yeni oldum doktora gittim ve bana ilaçsız dogal yöntemle transfer yapıcaz dedi.ilk defa duyuyorum bunu adetlerın düzenli olduğu için bu yöntemde şansımız daha yüksek ded hiç bişey anlamadımBende transfer olcam adet bekliyorum:))
Doğal.sikulus deniyor duymuştum canım .hadi hayırlısı olsun ikimiz içindeBen de yeni oldum doktora gittim ve bana ilaçsız dogal yöntemle transfer yapıcaz dedi.ilk defa duyuyorum bunu adetlerın düzenli olduğu için bu yöntemde şansımız daha yüksek ded hiç bişey anlamadım
Doğal.sikulus deniyor duymuştum canım .hadi hayırlısı olsun ikimiz içinde
Amin canım inşallahDoğal.sikulus deniyor duymuştum canım .hadi hayırlısı olsun ikimiz içinde![]()
Bende oldum gittim estoferm verdi 6 ocak kontrol var estoferm tüm yan etkilerini yaşıyorumBen de yeni oldum doktora gittim ve bana ilaçsız dogal yöntemle transfer yapıcaz dedi.ilk defa duyuyorum bunu adetlerın düzenli olduğu için bu yöntemde şansımız daha yüksek ded hiç bişey anlamadım