• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek hemşiresiyim

Evet yanlışmı hatırladım acaba transfer için bu ayki regliyi bekliyorduk ayyy yanlışımı hatırladım d
doğru canımm, başka bırsını yanıtla yapmıssın o yuzden acaba dedım bana mı soruyor :)
regl beklıyorum hala :) 28 aralık gorunuyor..
sen naptın

doğru canımm, başka bırsını yanıtla yapmıssın o yuzden acaba dedım bana mı soruyor :)
regl beklıyorum hala :) 28 aralık gorunuyor..
sen naptın
Yanlış kullanıyorum demekki bende 26 sı gözüküyor heyecanla bekliyorum başlasa biran önce dr gittinmi ne dedi diye merak ettim seninda daha var demekki hayırlısı olsun bekleyelim bakalım

Yanlış kullanıyorum demekki bende 26 sı gözüküyor heyecanla bekliyorum başlasa biran önce dr gittinmi ne dedi diye merak ettim seninda daha var demekki hayırlısı olsun bekleyelim bakalım
olsun canım ,
aynen canım benımde bır ıkı gune gelır sanırım :)
hayırlısı olsun ınsallahh

Merhabalar ben lutinus ve prolotex kullanıyordum hamileliğin 4 ayında doktor bıraktırdı. Erken mi bıraktık sizler kaçıncı ayda bıraktınız.

Ben geçen ay doğal siklus olcak dedik rahim kalınlaşmadi bu ay tekrar famara ile yine doğal siklus olcak bakalım ne olcak nar suyunu hiç bırakmadım bu sefer hala iciyorum
Merhaba bende natürel transfer aşamasındayım, sizin nasıl ilerledi bu süreçte neler oluyor paylaşırsanız sevinirim

On gün içinde regl olursun demişlerdi banada bende hala bekliyorum :) bugün 8.gunum
Merhaba arkadaşım transfer surecıne girdim bugün kan tahlılı verdim Prolaktın çok düşük adet 2 günümdeyım 0.1 çıktı çok düşük bu sanki bı sıkıntı olabılır mı transfere engel olur mu

Merhaba arkadaşım transfer surecıne girdim bugün kan tahlılı verdim Prolaktın çok düşük adet 2 günümdeyım 0.1 çıktı çok düşük bu sanki bı sıkıntı olabılır mı transfere engel olur mu
canım selam,
prolaktın yukseklıgı kotu ama dusuklugunu bılemıyorum ya, doktorun ne dedi ?

Ben de yeni oldum doktora gittim ve bana ilaçsız dogal yöntemle transfer yapıcaz dedi.ilk defa duyuyorum bunu adetlerın düzenli olduğu için bu yöntemde şansımız daha yüksek ded hiç bişey anlamadım
Doğal.sikulus deniyor duymuştum canım .hadi hayırlısı olsun ikimiz içinde💜

Ben de yeni oldum doktora gittim ve bana ilaçsız dogal yöntemle transfer yapıcaz dedi.ilk defa duyuyorum bunu adetlerın düzenli olduğu için bu yöntemde şansımız daha yüksek ded hiç bişey anlamadım
Bende oldum gittim estoferm verdi 6 ocak kontrol var estoferm tüm yan etkilerini yaşıyorum 😢

Back
X