Tup bebek hikayem

Diyarsahin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
62
11
3
37
Kızlar merhaba beni bilen bilir...şuan da 4 haftalık tup bebek ile hamileyim soru sormak isteyen olursa cevaplarım..3.denemem ve 3 yıllık evliyim..

Birde yumurta toplama olayını acısı var mı ne kader süre de toparladın kaçıncı gün embriyo transfer edildi sana

benimde yarın yumurtalarımı alacaklar içimde bi korku var açıyor mu hissediliyor mu yumurtalarının alındığı günü baştan sona anlatabilir misin doktora giderken bi hazırlık yaptın mi sonrasında ne oldu falan gibisinden

Yumurta toplamayı anestezi vererek yaptılar.15-20 dakika sürdü ve sonrasında uyandırıldım hemen.sonrasında biraz ağrım oldu ama normalmiş.1,5 saate yakın hastanede dinlendikten sonra çıktık hastaneden.Öncesinde anestezi olduğu için 8 saat birşey yiyip icmedim

Merhaba öncelikle tebrik ederim. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Ben de tup bebek düşünüyorum. Sizden hangi testleri istiyorlar. Bunlari disarida mi yapiyorsunuz onlarmi yapiyor. Onlar yapiyorsa fiyata dahilmi.Kisaca soylemek gerekirse tup bebek tedavi aşamaları hakkinda hic bir fikrim yok😔

Kızlar merhaba beni bilen bilir...şuan da 4 haftalık tup bebek ile hamileyim soru sormak isteyen olursa cevaplarım..3.denemem ve 3 yıllık evliyim..
Mrb arkadaşım bende tüp bebek tedavisindeyim şuan gonal f ığne vurunuyorum haftaya yumurta toplama işlemi yapilacak biraz bilgilendirebilirmisin

Ya şaka gibi resmen yarın transferim olacaktı doktor aradı kliniği lağam basmış yumurtalar sağlam ama transfer edecekler yer batmış o yüzden dondurup bir sonraki ay yapacaklarmış

Merhaba canım sorun neydi neden 3 defa denediniz ? Özel değilse
Sorun yok dediler aslında iki deneme birincide iki kez transfer oldum dondurulmuş vardı ikinci tedavide iki embriyo verildi tuttu eşimde sperm şekil bozukluğu vardı doktorlar onemsemedi ama baya oneliymis

benimde yarın yumurtalarımı alacaklar içimde bi korku var açıyor mu hissediliyor mu yumurtalarının alındığı günü baştan sona anlatabilir misin doktora giderken bi hazırlık yaptın mi sonrasında ne oldu falan gibisinden
Hiç acı yok sende aldırdın sanırım yumurtaları..ac karna gittim ben 5 yumurta toplandı 4 u dollendi 2 si tranfer oldu tuttu

Merhaba öncelikle tebrik ederim. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Ben de tup bebek düşünüyorum. Sizden hangi testleri istiyorlar. Bunlari disarida mi yapiyorsunuz onlarmi yapiyor. Onlar yapiyorsa fiyata dahilmi.Kisaca soylemek gerekirse tup bebek tedavi aşamaları hakkinda hic bir fikrim yok😔
Tup bebek zoe birbsurec ama kısa bir süreç sen önce iğne vurulacsksi yumurta toplanacak sonra o yumurtalar döllenecrk sana transfer edilecek

Merhaba rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de iyi haberler almak nasip olsun inşallah. Benim transferin 3.gunu 1 embriyo transfer edildi ve ilk denemem 5.gun embriyosu 12 gün sonunda tahlil yapmam gerekiyor ama nasıl sabrederim bilemiyorum siz ne zaman ilk kan tahlili yaptırdınız

Merhaba rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de iyi haberler almak nasip olsun inşallah. Benim transferin 3.gunu 1 embriyo transfer edildi ve ilk denemem 5.gun embriyosu 12 gün sonunda tahlil yapmam gerekiyor ama nasıl sabrederim bilemiyorum siz ne zaman ilk kan tahlili yaptırdınız
5.gün ise 10 gün sonra kanda öğrenirsiniz aslında..beklemek zor hele o tahlili yapıp beklemek daha zor

Alalh çocuğunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sorum şu ben bir buçuk yıllık evliyim üniversite hastanesine gidiyoruz. Genetik testin sonucunu bekliyorum. Genetik ten sirna hangi testler istenecek esden dolayı bu arada bizim. Bide özel mmi devlet o sizdlce maddi açıdan ne kadar ödediniz. Yani nasıl oldu yumurtalar nasıl toplandi

Canım çok teşekkür ederim böyle bir konu aötığın için.. Çok korkulu ve stresliyim.. Lütfen cevap yazar mısın.. Benim iki gün sonra transfer im var ama ben grip oldum çok korkuyorum bir zararı olur muuu 😢😢😢

Back
X