- 19 Mart 2019
- 62
- 11
- 3
- 37
- Konu Sahibi Diyarsahin
Kızlar merhaba beni bilen bilir...şuan da 4 haftalık tup bebek ile hamileyim soru sormak isteyen olursa cevaplarım..3.denemem ve 3 yıllık evliyim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb arkadaşım bende tüp bebek tedavisindeyim şuan gonal f ığne vurunuyorum haftaya yumurta toplama işlemi yapilacak biraz bilgilendirebilirmisinKızlar merhaba beni bilen bilir...şuan da 4 haftalık tup bebek ile hamileyim soru sormak isteyen olursa cevaplarım..3.denemem ve 3 yıllık evliyim..
Sorun yok dediler aslında iki deneme birincide iki kez transfer oldum dondurulmuş vardı ikinci tedavide iki embriyo verildi tuttu eşimde sperm şekil bozukluğu vardı doktorlar onemsemedi ama baya oneliymisMerhaba canım sorun neydi neden 3 defa denediniz ? Özel değilse
Anestezi oluyor zaten aci yok canim ..5.gun embriyosuBirde yumurta toplama olayını acısı var mı ne kader süre de toparladın kaçıncı gün embriyo transfer edildi sana
Hiç acı yok sende aldırdın sanırım yumurtaları..ac karna gittim ben 5 yumurta toplandı 4 u dollendi 2 si tranfer oldu tuttubenimde yarın yumurtalarımı alacaklar içimde bi korku var açıyor mu hissediliyor mu yumurtalarının alındığı günü baştan sona anlatabilir misin doktora giderken bi hazırlık yaptın mi sonrasında ne oldu falan gibisinden
Tup bebek zoe birbsurec ama kısa bir süreç sen önce iğne vurulacsksi yumurta toplanacak sonra o yumurtalar döllenecrk sana transfer edilecekMerhaba öncelikle tebrik ederim. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Ben de tup bebek düşünüyorum. Sizden hangi testleri istiyorlar. Bunlari disarida mi yapiyorsunuz onlarmi yapiyor. Onlar yapiyorsa fiyata dahilmi.Kisaca soylemek gerekirse tup bebek tedavi aşamaları hakkinda hic bir fikrim yok![]()
Merhaba rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de iyi haberler almak nasip olsun inşallah. Benim transferin 3.gunu 1 embriyo transfer edildi ve ilk denemem 5.gun embriyosu 12 gün sonunda tahlil yapmam gerekiyor ama nasıl sabrederim bilemiyorum siz ne zaman ilk kan tahlili yaptırdınızKızlar merhaba beni bilen bilir...şuan da 4 haftalık tup bebek ile hamileyim soru sormak isteyen olursa cevaplarım..3.denemem ve 3 yıllık evliyim..
5.gün ise 10 gün sonra kanda öğrenirsiniz aslında..beklemek zor hele o tahlili yapıp beklemek daha zorMerhaba rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de iyi haberler almak nasip olsun inşallah. Benim transferin 3.gunu 1 embriyo transfer edildi ve ilk denemem 5.gun embriyosu 12 gün sonunda tahlil yapmam gerekiyor ama nasıl sabrederim bilemiyorum siz ne zaman ilk kan tahlili yaptırdınız
Merhaba cnm bnmde transferim sun oldu allah bize de nasip etsin nasıl belirtiler yaşadınKızlar merhaba beni bilen bilir...şuan da 4 haftalık tup bebek ile hamileyim soru sormak isteyen olursa cevaplarım..3.denemem ve 3 yıllık evliyim..
Kızlar merhaba beni bilen bilir...şuan da 4 haftalık tup bebek ile hamileyim soru sormak isteyen olursa cevaplarım..3.denemem ve 3 yıllık evliyim..
Oldu canım test günü akşamı oldu 3 gün sürdü bariz adet sancısıMerhaba tebrikler, bende 1 ocakta test yaptiricam ama surekli bir hafif adet sancisi var modum iyice dustu
Akıntı olmadı göğüs ağrısı olmadı adet belirtileri oldu test günü bariz adet ağrısı yaşadım üç gun surduMerhaba cnm bnmde transferim sun oldu allah bize de nasip etsin nasıl belirtiler yaşadın
Alalh çocuğunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sorum şu ben bir buçuk yıllık evliyim üniversite hastanesine gidiyoruz. Genetik testin sonucunu bekliyorum. Genetik ten sirna hangi testler istenecek esden dolayı bu arada bizim. Bide özel mmi devlet o sizdlce maddi açıdan ne kadar ödediniz. Yani nasıl oldu yumurtalar nasıl toplandiKızlar merhaba beni bilen bilir...şuan da 4 haftalık tup bebek ile hamileyim soru sormak isteyen olursa cevaplarım..3.denemem ve 3 yıllık evliyim..
Canım çok teşekkür ederim böyle bir konu aötığın için.. Çok korkulu ve stresliyim.. Lütfen cevap yazar mısın.. Benim iki gün sonra transfer im var ama ben grip oldum çok korkuyorum bir zararı olur muuuKızlar merhaba beni bilen bilir...şuan da 4 haftalık tup bebek ile hamileyim soru sormak isteyen olursa cevaplarım..3.denemem ve 3 yıllık evliyim..