Tüp bebek için 3 yıl şart mı

hepuzulenkadin

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2023
21
4
16
27
3 yıl evlilik şart yazıyor başka yerde okuyorum 3 yıl evlilik zorunluluğu kalktı yazıyor lütfen bilgi verir misiniz 8 aylık evliyim 8aydirda korunmuyorum 1 seneye ulaştigimda halen bebegim olmazsa tüp bebek istiyorum 😔

3 yıl evlilik şart yazıyor başka yerde okuyorum 3 yıl evlilik zorunluluğu kalktı yazıyor lütfen bilgi verir misiniz 8 aylık evliyim 8aydirda korunmuyorum 1 seneye ulaştigimda halen bebegim olmazsa tüp bebek istiyorum 😔
Şart değil tabiki,devlet destekli tedavi görecekseniz şart yani ilaçları vs raporla alacaksanız alamazsınız

Şart değil sadece raporlu olacaksa şart ama onda da şöyle bir durum var. Siz de ciddi amh düşüklüğü veya eşiniz de sperm düşüklüğü varsa bu şartlar aranmadan direkt devlet destekli tüp bebek yapıştırıyorsunuz.

Şart değil sadece raporlu olacaksa şart ama onda da şöyle bir durum var. Siz de ciddi amh düşüklüğü veya eşiniz de sperm düşüklüğü varsa bu şartlar aranmadan direkt devlet destekli tüp bebek yapıştırıyorsunuz.
Siz yaptırdınız mı raporlu tüp bebek

Eger devlette yaptiracaksaniz ve esinizle birlikte hic bir sorununuz yok ise evet uc yil sarti var ama ozellerde hicbir sart yok

Merhaba kızlar, biz de raporlu yaptırdık. 3 yıllık evlilik ve en az 2 kez iğneli aşılama yaptırıp onlarla da gebelik oluşmaması gerekiyo. Zaten sonra özelde de yaptırsanız size gerekli evrakları söylüyolar raporunuz çıkıyo hem indirimli tedavi hem de indirimli ilaçtan faydalanabiliyosunuz

Back
X