- Konu Sahibi kun fe yekunn
Her şeyin fazlası zarar canım 4 5 günde 1 ananas bitir ve her gün bir avuç kabak çekirdeği ye dediler bana transferden sonraAma bana 3. Gun dollenirse %30 35 5. Gun dollenirse %50 55 sans vermislerdi. Dilim alerjiden dolayi yara surekli cevis vs yiyemiyorum. Ananas da transferden sonra cok yenmeliymis tutunmasi icin. Hakkımda hayirlisi. Bn takıntıli strsli bir yapiya sship olunca malum iyi düşünemiyorum. Kanım negatif bideondan gliba
Ama hepsi hikaye rabbim nasip ettikten sonra her türlü olur..
Benim kanim pozitif ama bende senin gibi olumsuzum çoğu zaman işte bu yüzden kaybediyoruz
Kişisel gelişim kitaplar okumalı bu süreçte bir uğraş bulmalı..
Gelelim şansa bende miyom polip ve kist var ya işte bunlar bebek oluşsa bile düşüğe yol açıyor bu nedenle doktor %40 50 şansıniz dedi..
Şöyle düşünüyorum vücudum mekanik işliyor yani ne yapması gerektiğini biliyor hormonlar iyi ee doktor da ne yapması gerektiğini biliyor o halde bana düşen pek birşey yok

Rahat olmalı dinlenmeli keyfime bakmalıyım bu süreçte..
Milyonlarca kişi hamile kalıyor hemde belki sıkıntıları bizden de büyük okuldaki öğrencilere bakıyorum o kadar çoklar ki bu insanlar nasıl bu kadar ürüyor şaşıyorum diyorum ki senin vücudunun beceremediği şeyi insanlar şip şak yapıyor hemde o kadar gına geliyor ki tüplerini bağlatan bile var..
Bize gereken 1 yumurta ve 1 sperm ve bizde bundan milyonlarca var
Olacak biliyorum hissediyorum simdi ya da 10 yıl sonra ama olacak bizde anne olacagiz bugun giptayla baktığımız şeyler bizim için rutin hatta sıkıcı yorucu gelecek