- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
- Konu Sahibi kun fe yekunn
Yok canım kafama göre kullanmıcam doktora önericektim bir faydası olur mu diye. Bende geçen ay reglimin 13 günü gittim doktora ve o gün 18 mm yumurtam vardı bi kaç güne çatlar değerlendir dedi ama maalesef kötü şeyler yaşadık canım kadar sevdiğim bebekliğinden beri bizimle olan kedimizin hastalığo ve ölümü üzüntümüz nedeniyle deneme olmadı. Benim yumurtalar oluşuyor büyüor ve kendiliğinden çatlıyor ama olmuyorrrr. Bak bende birşey anlatayım kuzenim var 2 yıldır tedavi görüyor 2 aşılama 2 tüp bebek maaleswf başarızlıkla sonuçlanıyor. Doktor 5-6 ay dinlen diyor birşey yapmayalımm ve bu arada nasılsa olmuyor diye takmıyor kafaya ve süpriiiizzzzz doğal yolla hamile 4.5 aylıl şu an. İnşallah bizim içinde güzel günler yakındır.Canım kafana göre klomen kullanma belki yumurtan büyüyor neden vücuduna hormon yüklüyorsun ayrıca bak benim hikayem sana küpe olsun 2 klomen 1 femara ve oviterelle kullandım yumurtalar 4 5 tane oluyordu her biri de 4 5 cm ye yakın bende saf saf seviniyorum meğer 23 mm den fazlası zaten çöp oluyormuş doktor sağlıksız çok büyümesi dedi başka bir doktor tabi
Ardından başka bir doktora gittim muayene etti tesadüf yumurtan 18 mm dedi catlatma iğnesi yapalım belki hamile kalırsın dedi inanmayarak yaptım klomensiz oviterelle ve o ay kimyasal hamilelik yaşadım yani boşu boşuna 3 ay o ilaçları kullanmışım sonuç mu ilaçlardan dolayı çatlamayan bir yumurta kist oluşturdu ayda 3 kez doktor kontrolünde kullanmama rağmen..