• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek için Doktor önerisi ?

Arkadaşlar merhaba amh düşüklüğü (0.299) eşimin ileri hızı (%5) sebebiyle tüp bebek yaptırmaya karar verdik ancak çok bilgisiz ve tecrübesiziz. Alanında uzman ve güvenilir doktor arıyoruz Denizli de önerebileceğiniz Tüp bebek doktoru var mı
İstanbul bahçeci
Tüp bebek merkezi .cok iyi bir yer araştır derim .

Ben 6 ay önce fiyat almıştım ama şimdi değişmiştir .kalacak yer filan da yoktu bizim .anlasmalı otelleri varmış oraya yakın olan ama gecelik 80 euro
Demişti bize .yani tüp bebek uçak git gel kalacak yer derken bizim hesaplarımıza göre 500 bin gidiyor .
Bayağı fazla

Şimdi nerede tedavi görüyorsunuz

Istanbul sisli memorial prof Semra Kahraman . Ilk denemede kizima kavustum simdi dondurulmus embriyom ile oglumu bekliyorum insallah. Orayi secme sebebim laboratuvarinin turkiyenin en iyilerinden olduğu icin.

Arkadaşlar merhaba amh düşüklüğü (0.299) eşimin ileri hızı (%5) sebebiyle tüp bebek yaptırmaya karar verdik ancak çok bilgisiz ve tecrübesiziz. Alanında uzman ve güvenilir doktor arıyoruz Denizli de önerebileceğiniz Tüp bebek doktoru var mı
Bana kalırsa BB tüp bebek merkezini öneririm ikiz doktorlar ve aşırı iyi ilerliyor tek sıkıntın Ankara’da ama şehir dışından gelenlere göre plan uyguluyorlar bahçeci yi iyi diye denedim ben ilk sırf para odaklılar ve ilgi sıfır Buğra çoşkun Bora çoşkun araştır çok iyi doktorlar bence

Ben 6 ay önce fiyat almıştım ama şimdi değişmiştir .kalacak yer filan da yoktu bizim .anlasmalı otelleri varmış oraya yakın olan ama gecelik 80 euro
Demişti bize .yani tüp bebek uçak git gel kalacak yer derken bizim hesaplarımıza göre 500 bin gidiyor .
Canım kalacak yeri kendin ayarla ben mesela otel tutucgün14 gün 25 binim gidicek bahceciye gidince illa önerilen yerde kalmaniza gerek yokki

Bayağı fazla

Şimdi nerede tedavi görüyorsunuz
Bahceci son aldığım fiyat 130 transfer dahil ücret 55 bin ilaçlar 8500 doktor muayenesi pgt yaptırıcam ben oda embriyo başı 16 bin birşey şimdilik görünen bu görünmeyen de ne yapıcaklar kasım sonu öğrenicem cidden heryer çok pahalı bende baslicam allah yardımcımız olsun

Bana kalırsa BB tüp bebek merkezini öneririm ikiz doktorlar ve aşırı iyi ilerliyor tek sıkıntın Ankara’da ama şehir dışından gelenlere göre plan uyguluyorlar bahçeci yi iyi diye denedim ben ilk sırf para odaklılar ve ilgi sıfır Buğra çoşkun Bora çoşkun araştır çok iyi doktorlar bence
O doktorlar sosyal medyada gördüm, siz orda mi tedavi gördünüz memnun musunuz maliyeti nasl bahçeci gibi mi

Peki nerede yaptırdınız
Bahçeci herkes çok övüyor ama çok da pahalı bir merkez diye duydum
Merhaba ben Ankara bahçeci tüp Bebek merkezi berfu Demir gittim çok iyi bir klinik ve çok ii bir hoca her yönden şimdi tranfer oldum inşallah cuma günü test günüm tavsiye ederim biliyorum tüp bebek için çok para gidiyo evet rabbim herkesin yardımcısı olsun gerçekten tavsiye ederim rabbim yardimcin olsun 🙏

Merhaba ben Ankara bahçeci tüp Bebek merkezi berfu Demir gittim çok iyi bir klinik ve çok ii bir hoca her yönden şimdi tranfer oldum inşallah cuma günü test günüm tavsiye ederim biliyorum tüp bebek için çok para gidiyo evet rabbim herkesin yardımcısı olsun gerçekten tavsiye ederim rabbim yardimcin olsun 🙏
Sağolun inşallah transferiniz sağlıkla tutunur 🤲
Allah kimsenin emeklerini boşa vermesin 🤲
Ne kadar tuttu toplam maliyeti?

Peki nerede yaptırdınız
Bahçeci herkes çok övüyor ama çok da pahalı bir merkez diye duydum
Bende ucuzdu yerde yapdırmadım Bülent Tıraşda oldun ama para verceksemde iyi yere verıyım , ben bahçecıde memnun kalmadım kımysal okdu. Diğer reglde yıne yapdılsr negatıf oldu para alsınler dıye hemen yapalım demedıler beden toparlansın bır bakalım neden böyle oldu işde anca para hızlı hızlı araşdırmadan etmeden zaten doktorun yüzü goren cennetlik

Back
X