• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek için heyet raporu alanlar

Alevce7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
253
230
103
35
Merhaba arkadaşlar tup bebek için heyet raporunu ne kadar surede aldınız ayrıca heyet raporu hazırlanırken tup bebek işlemlerine başlanabilir mi? Haftaya heyet raporu icin basvuru yapacagiz ama kasimin sonunda esim yurtdisina calismaya gidecek bu ay icinde tup bebek yapma ihtimalimiz var midir?

Rapor çıkarıldığında ilaçlarında katkı payına yararlı oluyor. 1000tl kadar az ödüyorsunuz. Tedaviye başlamadan rapor çıkarılıyorki ilaçları alabilesin. Umarım geç kalmadım cevap için iyi şanslar

Cok tesekkur ederim ama gerek kalmadi artik tup bebege :)
HAYIRLI OLSUN NE KADAR GÜZEL TÜP BEBEK DÜŞÜNÜRKEN HAMİLE KALMIŞSIN. SORMAK AYIP OLMAZSA NASIL OLDU KENDİLİĞİNDEN Mİ OLDU.... BİZDE BİR DAHA Kİ AŞILAMA YAPTIRCAZ İNŞALLAH BENİMDE BU AY OLUVERİR GEREK KALMAZ HİÇ BİŞEYE :dua::dua::dua::dua:

HAYIRLI OLSUN NE KADAR GÜZEL TÜP BEBEK DÜŞÜNÜRKEN HAMİLE KALMIŞSIN. SORMAK AYIP OLMAZSA NASIL OLDU KENDİLİĞİNDEN Mİ OLDU.... BİZDE BİR DAHA Kİ AŞILAMA YAPTIRCAZ İNŞALLAH BENİMDE BU AY OLUVERİR GEREK KALMAZ HİÇ BİŞEYE :dua::dua::dua::dua:
Evet kendılıgınden oldu esımın sperm degerlerı dusuktu. Asılama ypacaktık o ay degerler cok dustugu ıcın tup bebek dedıler. heyet rporu almak ıcın gıdecegımız gun hamıle oldugumu ogrwndım. Sıze de nasıp olur ınsallah

Evet kendılıgınden oldu esımın sperm degerlerı dusuktu. Asılama ypacaktık o ay degerler cok dustugu ıcın tup bebek dedıler. heyet rporu almak ıcın gıdecegımız gun hamıle oldugumu ogrwndım. Sıze de nasıp olur ınsallah
inşallahhh rabbim isteyen herkese nasip etsin

Back
X