• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek iğnelerinden elinde fazla olanlar

canım claxin ve crinone ilaçlarının devletin karşılayabilmesi için aşılama şartı falan yok. dr bilmiyorsa arkadaşınız hatırlatsın.. ssk karşılıyor.

crinoneyi 10 haftaya kadar kullanması gerekecek

claxinide gebeliği boyunca yani nerden baksan 250 tane claxin lazım.. mutlaka rapor çıkarttırsın bir kutusunda 10 tane var ve 75 lira...

kanda pıhtılaşma sorunu var anladığım kadarıyla bebeklerinide o yüzden kaybetmiş.. claxini mutlaka kullanması lazım.

ben yollamak isterim ama sayılı veriyor eczane. raporlu olunca..

onlar sadece tüp bebek ilaçlarından faydalanamıyorlar.. gonal f (vb) türü ilaçlardan yani. ama diğer tüm ilaçlardan faydalanabilirler.

onlar sadece tüp bebek ilaçlarından faydalanamıyorlar.. gonal f (vb) türü ilaçlardan yani. ama diğer tüm ilaçlardan faydalanabilirler.

inşallah öyledir gerçekten bakalım zaten gonalf bi vurulsunda gonalf dışındaki ilaçlar zaten şuan gerekli değil ilerki zamanda lazım olacak tedavi süreci başladı ya dün hayırlısıyla crinone transferden sonra başlar zaten clexanede hayırlısıyla sonuç pozitif olsunda emeklerde boşa gitmesin

Papatyam merhaba,
Ya güzelim sen bana özelden yazmışsın ama ben özellere yanıt veremiyorum, sebebi ise 50 sms göndermediğim için, henüz yeni üye oldum sırf şu jelleri verebilmek için, fakat inanır mısın sırf sizlere özel msjda yanıt verebileyim diye bugün başladım cvp yazmaya 50 limiti dolsun diye, nasıl ulaşacağım ben sizlere.

papatyam merhaba, sana yazdığımı alabildin mi? yazıyorum gitmiyor deli olucam ya, crinone jel gönderebilirim ama yazılarım ulaşmıyor ki senden haber alabilsem hemen adres ve isim bilgilerini alıp yarın kargo edebilirim cuma günü de elinde olur ama özel msj yazamıyorum hakkım yok daha.

Ay nihayet ulaşmış yazılarım peşpeşe çıktı bu sefer de hey Allahım, neyse.
Özelden yazamıyorum bilgilerini nasıl alabileceğim bu durumda ben senin?

papatyam senden haber bekliyorum ona göre yarın yanımda getireceğim jelleri ve paket yapıp kargoya vereceğim 1 saat daha buradayım eğer yanıt alamazsam getirmeyeceğim

canım ben sadece ilaç rapıru çıkartarark aldım puregonu hepsini karşılamasa da devlte 3 ya da 4 hekim raporu ile yarısından fazlasını karşılıyo.. raporla tüm ilaçlarını alabilir.ben aldım. tüp bebek raporu çıkartmasına gerek yok onun şartları zor çünkü ama aşılama raporu için zaten sadece ssk lı olmak yetiyor. bence iyice öğrensin yazık strese girmek bile kötü şimdi ilaç oldu olmadı yetti yetmedi diye..allah yardıcısı olsun

Papatyam özelden aldım bilgilerinizi, yarın yurtiçi kargo ile gönderirim, yalnız karşı ödemeli dememde herhangi bir sakınca yoktur değil mi 3-5 lira birşey tutar.

Allah hepimizden razı olsun, elimde boş boş duracağına biri faydalansın yeter ki. Sevgi ile kal. Arkadaşına selamlar.

Papatyam özelden aldım bilgilerinizi, yarın yurtiçi kargo ile gönderirim, yalnız karşı ödemeli dememde herhangi bir sakınca yoktur değil mi 3-5 lira birşey tutar.

Allah hepimizden razı olsun, elimde boş boş duracağına biri faydalansın yeter ki. Sevgi ile kal. Arkadaşına selamlar.

tabi canım ne demek bide kargo bedelimi ödeteceğiz sana aşkolsunna.s.

canım ben sadece ilaç rapıru çıkartarark aldım puregonu hepsini karşılamasa da devlte 3 ya da 4 hekim raporu ile yarısından fazlasını karşılıyo.. raporla tüm ilaçlarını alabilir.ben aldım. tüp bebek raporu çıkartmasına gerek yok onun şartları zor çünkü ama aşılama raporu için zaten sadece ssk lı olmak yetiyor. bence iyice öğrensin yazık strese girmek bile kötü şimdi ilaç oldu olmadı yetti yetmedi diye..allah yardıcısı olsun

zeynep kamile gönderdik orda bi akrabamızda vardı ama olmuyor demişler ilaç raporu nasıl çıkarki tüp bebekte kullanılıyormuş bu iğne diy söleniyo bende aşılama olmuştum ilaç raporum çıkmıştı ama dediğin gibi aşılamada kolay oluyor ama tüp bebekte sormuşlar dün hastaneye karşılamaz demişler eczanede aynı cevabı vermiş:sm_confused:

sen aşılamamı yaptın tüp bebekmi tüp bebekse nasıl ne şekilde halletinki canım en azından bakalım birdaha öle bişii var ise

papatyam 2 tane de climera fort bant vardı onlara ihtiyaç olur mu? kutusu 27 lira içinde 4 tane var ama benim elimde kalan 2 adet, yazık günah onları da göndereyim istersen

papatyam 2 tane de climera fort bant vardı onlara ihtiyaç olur mu? kutusu 27 lira içinde 4 tane var ama benim elimde kalan 2 adet, yazık günah onları da göndereyim istersen

KUSURA BAKMA CANIM PC BAŞINDA DEĞıLDıM KIZIMLA ıLGıLENıYORDUM.
o ilacı yazmamış dr.lazım değil yani.inşallah başka ihtiyacı olan faydalanır o ilaçtan

Back
X