Tüp bebek iğnelerini klinikte vurduran var mı?

gamzelihaller

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
980
-73
18
47
Acitmamasina rağmen psikokojime yenik düştüm. Bugün neredeyse saatini kaçırıyordum vurakamaktan.tüm iğneleri klinikte vurduran var mı? Onlar yapabilir mi?özel bilgi gerektiriyor ya .
Tüp bebek iğnesini kullanmayı becerirler mi

Çoğu zaten göbekten yapılıyor. Göbek deliğinden 2 parmak yana sağ ya da sol fark etmiyor. Kendiniz ya da eşiniz yapabilirsiniz. Klinik yoğun olur. Her hastaya kendi yapamaz. Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama ulaşımda zor olur. Evinize yakın bir poliklinikte vurdurabilirsiniz. Ben İstanbul’da Bahçeşehir’de 10 TL’den yaptırıyordum. Reçetenizle gidiyorsunuz.

Çoğu zaten göbekten yapılıyor. Göbek deliğinden 2 parmak yana sağ ya da sol fark etmiyor. Kendiniz ya da eşiniz yapabilirsiniz. Klinik yoğun olur. Her hastaya kendi yapamaz. Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama ulaşımda zor olur. Evinize yakın bir poliklinikte vurdurabilirsiniz. Ben İstanbul’da Bahçeşehir’de 10 TL’den yaptırıyordum. Reçetenizle gidiyorsunuz.
Göbeğin altına iğne vuruluyor mu? iki parmak sağ ve sol derken tüm o hat mi yoksaiki parmağın içinde kalan tüm alana mı vuruyoruz.

Şekildeki gibi. Video da ekledim.

Eklentiler

• 929C2F19-C3B9-4B23-AC40-42FF3056B51D.webp
    929C2F19-C3B9-4B23-AC40-42FF3056B51D.webp
    9 KB · Görüntüleme: 31
Back
X