• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ilaç

ebrubebekx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Kızlar selamlar 🥹 tüp Bebek tedavisinde kullanılan prograf ilaç elinde fazla kalan var mı acaba 50 lik tabletler şeklinde satılıyor benim 20 tablete ihtiyacım var. Eğer fazla olan varsa paylaşabilir mi? Kimsede yoksa ben alacam kullanmadığım kadarını ihtiyacı olana ben veririm. Şansımı bir deneyeyim dedim ☺️

Kızlar selamlar 🥹 tüp Bebek tedavisinde kullanılan prograf ilaç elinde fazla kalan var mı acaba 50 lik tabletler şeklinde satılıyor benim 20 tablete ihtiyacım var. Eğer fazla olan varsa paylaşabilir mi? Kimsede yoksa ben alacam kullanmadığım kadarını ihtiyacı olana ben veririm. Şansımı bir deneyeyim dedim ☺️
Canım aile hekiminde de ücretsiz veriyorlar prografı ,ben bir kaç gün önce öyle aldım ,aklinda olsun ☺️

Bende var 1mg 'lık

Ilk Ebrubebekx istediği için ona gonderecem canım ya

Son düzenleme:
Back
X