- 7 Haziran 2019
- 7
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi Betusssssssssssssssss
-
Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek sürecinin ne kadar heyecanlı ve bir o kadar da maddi manevi meşakkatli bir süreç olduğunu biliyorum. 2 hafta önce olumsuz sonucumu öğrendim. Devlette yaptırdım ve gerçekten Aralıktan beri ilaç tedavisi gördüğümüz için bize göre yüklü miktarda ilaçlara para ödedik. Keşke birini ben de bulabilseydim, ilaçları uyguna alabilseydim ama nasip olmadı.
Uzun süre tedavi düşünmüyorum. Peşpeşe yaptığım için çok yoruldum. Nerden nasıl satabilirim bilemedim.
Kadının ihtiyacı varmış ondan yazdı bunda bi suç var mı yasaksa da site yöneticisi uyarır ama bence satmayın tedavinize devam edin Rabbim. Büyüktür elbet nasip eder
Siz bilirsiniz inşallah pişman olmazsınız .İnşallah canım ama kararımı verdim ya en az 1 yıl istemiyorum, dinlenmek istiyorum
Mesajımı silemedim bi türlüIlac satişi yasak..
Arkadaslar bendede 8 tane cirinone jel kaldi Ankara etimesgut civarinda oturan varsa elden ücretsiz alabilir rabbim bu yolda emek harcayan herkese yardim etsin
cok sukur ilk denemede rabbim nasip etti dualarim anne olmak isteyenlerler
canim ucretsiz verincede mi sikinti oluyormus acabaSiteye uyarı geliyormuş saglik bakanligindan zamaninda ben bagişlamak istedim ve siteden uyari aldim... Ben yapmam gerekeni yaptim sizde mumkunse saygi duyun. Anlayissiz bir insan degilim yani.
Ben anlayışsızsiniz demiyorum sağlık Bakanlığı neden böyle bişey yapıyor ki ihtiyacımız olmasa zaten satmayız veye almayız ben buna kızıyorum. Yoksa herkes kendine veya başkasına yardımcı olmak için bu sayfaya üye oldu.Siteye uyarı geliyormuş saglik bakanligindan zamaninda ben bagişlamak istedim ve siteden uyari aldim... Ben yapmam gerekeni yaptim sizde mumkunse saygi duyun. Anlayissiz bir insan degilim yani.
Mesajımı silemedim bi türlünerden tamamen kapatabilirim biliyor musunuz
canim ucretsiz verincede mi sikinti oluyormus acaba
evet canim aklimda aslinda eczaneye vermek ama bulantidan bi turlu evden cikamadim saglik ocagida iyi fikir aslindaCnm sağlik ocaklari veya eczanelere versen ?
Ben anlayışsızsiniz demiyorum sağlık Bakanlığı neden böyle bişey yapıyor ki ihtiyacımız olmasa zaten satmayız veye almayız ben buna kızıyorum. Yoksa herkes kendine veya başkasına yardımcı olmak için bu sayfaya üye oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?