Tüp bebek ilacı isteyenler 2019

Sitede evet saglik bakanligindan uyari gelmiş... keske olsaydi da bircok tup bebek yaptirana ulastirabilseydik ilaclari. Ama emir buyuk yerden. Site kapatmaya kadar da gidiyormus o yuzden arkadasi uyardim...
iyi yaptin canim haberim yoktu
aslina bakarsan daha dogru cunku verilen ilaclarim saklama kosullari vs ne kadar iyi onu bilemeyiz

Aynen canim 1 tane kullanacak diye kutu satin alan var yazik gunah

Yorumsuz ama.benden size tavsiye eczaneye vermeyin onlar tekrar satıyor sağlık Bakanlığı bizi takip edeceğine eczaneleri başka kurumları takip etse keşke. Tanıdığınız ihtiyacı olan birine verin

iyi yaptin canim haberim yoktu
aslina bakarsan daha dogru cunku verilen ilaclarim saklama kosullari vs ne kadar iyi onu bilemeyiz

Eger boyle satişlar yasal olsa merdiven alti ilaçlar çogalir ? Insanlarin sagligi tehlikeye girer birde oyle dusunmek gerek... sonucta sen bana ilac gondereceksin ama ben nerden bileyim senin eczaneden aldigini ya da merdiven alti olmadigini...

Aslinda boyle dusununce mantikli geliyor

canim ucretsiz verincede mi sikinti oluyormus acaba

Hanımlar,
ücretli veya ücretsiz ilaç alışverişi yasak çünkü Sağlık Bakanlığı 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı bir mahkeme kararı çıkardı ve bu kararı sitemize yolladı, tüp bebek ilaçları başta olmak üzere tüm ilaçların kişiler arası alışverişinin önünü kesen bir karar bu, sizler tedaviniz için zor şartlarda dişinizden tırnağınızdan arttırarak alıyorsunuz ilaçları, haklı olarak da elinizde kalan ilaçları satmak istiyorsunuz ama Bakanlık kararına saygı duymak zorundayız, çünkü lütfen hiçbiriniz üzerinize alınmayınız, Sağlık Bakanlığı'nın çıkardığı mahkeme kararının gerekçelerini göz önüne alarak yazıyorum zira benzer gerekçelerle ilaç satışı yapan yüzlerce site kapatıldı ve para cezasına çarptırıldı, alacağınız ilaçlar her ne kadar size reçete edilmiş ilaçlar olsa bile saklama koşullarına uyuldu mu, satan kişi elinde kalan ilaçları mı satıyor yoksa aslında ilaç ticareti mi yapıyor, satılan ilaç sahte mi gerçek mi bilemezsiniz, Bakanlık olası riskleri vatandaşın sağlığını göz önünde bulundurarak böyle bir karar çıkardı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…