Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim malesef fulyayı gezdim bugün hepsi kotamız dolu diyorŞimdiden tebrik ederim umarım rahat mutlu geçer süreciniz Fulya daki eczanelerde ve Maslak Acıbadem hastanesi yakınındaki eczanelerde %99 bulunuyor![]()
Maslak Acıbadem in orada Sezer eczanesi var 0212 286 59 09 arayıp sorun isterseniz yanında bir eczane daha var eli boş döneceğinizi sanmıyorumTeşekkür ederim malesef fulyayı gezdim bugün hepsi kotamız dolu diyor![]()
Fulyada da Selen eczanesi 02122155800 ben tüm ilaçlarımı bu iki yerden buldum telefonla arayıp sormayı deneyin gezdikçe bulamayınca sinir basıyor insanıTeşekkür ederim malesef fulyayı gezdim bugün hepsi kotamız dolu diyor![]()
Gittim orayada malesef şöyle bir şey var ellerin ilaç var ama benimki raporlu olduğu için kotamız dolu diyorlar. Parayla alınca hepsi veriyorFulyada da Selen eczanesi 02122155800 ben tüm ilaçlarımı bu iki yerden buldum telefonla arayıp sormayı deneyin gezdikçe bulamayınca sinir basıyor insanı![]()
Merhaba nişantaşında nabız eczanesi var. Orayı arayabilirsiniz. Yine nişantaşı Amerikan hastanesi karşısısın da sütşurup eczanesi, Koç Üniversitesi Hastanesi karşısı topkapı eczanesinde bulabilirsinizMerhabalar aynı durumdayım ilaçlarınızı nerden buldunuz acaba?
Teşekkür ederim canım bi arıyımMerhaba nişantaşında nabız eczanesi var. Orayı arayabilirsiniz. Yine nişantaşı Amerikan hastanesi karşısısın da sütşurup eczanesi, Koç Üniversitesi Hastanesi karşısı topkapı eczanesinde bulabilirsiniz
Sizi öyle iyi anlıyorum ki haram zıkkım olsun bize bu stresi yaşatıyorlar. Benim de amh düşük raporum var ama ilaçlarımı raporla alamadım . Cetroide ı tam 9 gün aradık ellerinde ilaç var vermiyorlar artık raporu geçtik Cetroide ı parayla bile satmıyorlar sakarya Eskişehir Afyon Kocaeli İstanbul abartmıyorum 100den fazla eczaneyle görüştük yok. En son bir tanıdık sayesinde elinde olup da satamayan bir eczaneden ki biz iki kere gittik oraya yok demişti zorla aldık. Ben raporu en çok ilaçlarım iÇin istemiştim ama devletin bana verdiği hakkı kullanmama bile izin vermediler. Hakkımı helal etmiyorum hem maddi hem manevi olarak . O stresi yaşatmaya hakları yok.Teşekkür ederim canım bi arıyım
Ilaç iğne var maalesef bilerek vermiyolar hele bide raporlaysanız alabilmeniz çok zor ücretle almayı teklif edin o zaman alırsınız izmirde bazı eczanelerde var ama istanbul hakkında bilgim yokMerhaba arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum. Birkaç gün sonra regl zamanım. Tüp bebek tedavisine başlayacağım. Amh düşük olduğu için tüp bebek raporum da var ama ben tüp bebek ilaçlarını temin edemiyorum. Çünkü piyasada ilaç kalmamış. İlaçlara zam geleceği için depoda bekletiyorlarmış. Kimi eczane ilaçların gelmesi nisan ayını bulur dedi. İlaçları bulamazsam bu ayı pas geçmek zorunda kalacağım. Zaten amh çok düşük iyice düşecek diye korkuyorum. Yakın zamanda ilaç alan arkadaşlar hangi eczanelerden temin ettiniz. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Bahçelievlerdeyiz.Bugün cetrotide aradık bulamadık raporlu da değiliz parayla bile alamadık. Doktor onun yerine hap varmış onu verdi.ilaç bulmak sıkıntılı Allah kolaylık versinSizi öyle iyi anlıyorum ki haram zıkkım olsun bize bu stresi yaşatıyorlar. Benim de amh düşük raporum var ama ilaçlarımı raporla alamadım . Cetroide ı tam 9 gün aradık ellerinde ilaç var vermiyorlar artık raporu geçtik Cetroide ı parayla bile satmıyorlar sakarya Eskişehir Afyon Kocaeli İstanbul abartmıyorum 100den fazla eczaneyle görüştük yok. En son bir tanıdık sayesinde elinde olup da satamayan bir eczaneden ki biz iki kere gittik oraya yok demişti zorla aldık. Ben raporu en çok ilaçlarım iÇin istemiştim ama devletin bana verdiği hakkı kullanmama bile izin vermediler. Hakkımı helal etmiyorum hem maddi hem manevi olarak . O stresi yaşatmaya hakları yok.
Tarlusal . Bana da bulamasaydım onu alacaktım.Bahçelievlerdeyiz.Bugün cetrotide aradık bulamadık raporlu da değiliz parayla bile alamadık. Doktor onun yerine hap varmış onu verdi.ilaç bulmak sıkıntılı Allah kolaylık versin
Aynen tarlusala başladım artık ilk ilacı aldımTarlusal . Bana da bulamasaydım onu alacaktım.
Şifa olsun inşallah , ben bugün opu oldum . Aynı odada yattığım abla da bulamamış o da tarlusal kullanmışAynen tarlusala başladım artık ilk ilacı aldım
Amin hepimizeŞifa olsun inşallah , ben bugün opu oldum . Aynı odada yattığım abla da bulamamış o da tarlusal kullanmış
Valla ben bilmiyorum ama o kullanan abla da öyle dedi ama doktor ona taze transfer olacak dedi . O da ısrarla sordu doktora ben cetrotide kullanmadım taze olmaz biliyordum diye . O da yok onun onla alakası yok rahmin durumuyla alakalı dediAmin hepimizeGeçmiş olsun inşallah güzel haberler alırsınız. Bunu hapı kullanınca 1.5-2 ay sonra transfer oluyormus taze transfer yapamayız dediler.
Hadi ya şaşırdım bak şimdi neyse dondurulmuş yapacaklar bana artıkValla ben bilmiyorum ama o kullanan abla da öyle dedi ama doktor ona taze transfer olacak dedi . O da ısrarla sordu doktora ben cetrotide kullanmadım taze olmaz biliyordum diye . O da yok onun onla alakası yok rahmin durumuyla alakalı dedi
amın kuzum yaaa, benıde sımdıden stres bastı vallahı yaaaBahçelievlerdeyiz.Bugün cetrotide aradık bulamadık raporlu da değiliz parayla bile alamadık. Doktor onun yerine hap varmış onu verdi.ilaç bulmak sıkıntılı Allah kolaylık versin
Merhaba ne yaptınız ilaçlarınızı bulabildiniz mi?Kızlar hiç bi yerde yok. 60 kutu meriofert 75 cetrodite 5 kutu ovitirella 1 kutu lazım![]()