• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK İLAÇLARINI PİYASADA BULAMIYORUM

Fulyada da Selen eczanesi 02122155800 ben tüm ilaçlarımı bu iki yerden buldum telefonla arayıp sormayı deneyin gezdikçe bulamayınca sinir basıyor insanı 🤗
Gittim orayada malesef şöyle bir şey var ellerin ilaç var ama benimki raporlu olduğu için kotamız dolu diyorlar. Parayla alınca hepsi veriyor 🤦🏼‍♀️

Elimde gonalf var kızlar ihtiyaci olan yazabilir. 250 mm kadar

Merhabalar aynı durumdayım ilaçlarınızı nerden buldunuz acaba?
Merhaba nişantaşında nabız eczanesi var. Orayı arayabilirsiniz. Yine nişantaşı Amerikan hastanesi karşısısın da sütşurup eczanesi, Koç Üniversitesi Hastanesi karşısı topkapı eczanesinde bulabilirsiniz

Merhaba nişantaşında nabız eczanesi var. Orayı arayabilirsiniz. Yine nişantaşı Amerikan hastanesi karşısısın da sütşurup eczanesi, Koç Üniversitesi Hastanesi karşısı topkapı eczanesinde bulabilirsiniz
Teşekkür ederim canım bi arıyım

Teşekkür ederim canım bi arıyım
Sizi öyle iyi anlıyorum ki haram zıkkım olsun bize bu stresi yaşatıyorlar. Benim de amh düşük raporum var ama ilaçlarımı raporla alamadım . Cetroide ı tam 9 gün aradık ellerinde ilaç var vermiyorlar artık raporu geçtik Cetroide ı parayla bile satmıyorlar sakarya Eskişehir Afyon Kocaeli İstanbul abartmıyorum 100den fazla eczaneyle görüştük yok. En son bir tanıdık sayesinde elinde olup da satamayan bir eczaneden ki biz iki kere gittik oraya yok demişti zorla aldık. Ben raporu en çok ilaçlarım iÇin istemiştim ama devletin bana verdiği hakkı kullanmama bile izin vermediler. Hakkımı helal etmiyorum hem maddi hem manevi olarak . O stresi yaşatmaya hakları yok.

Merhaba arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum. Birkaç gün sonra regl zamanım. Tüp bebek tedavisine başlayacağım. Amh düşük olduğu için tüp bebek raporum da var ama ben tüp bebek ilaçlarını temin edemiyorum. Çünkü piyasada ilaç kalmamış. İlaçlara zam geleceği için depoda bekletiyorlarmış. Kimi eczane ilaçların gelmesi nisan ayını bulur dedi. İlaçları bulamazsam bu ayı pas geçmek zorunda kalacağım. Zaten amh çok düşük iyice düşecek diye korkuyorum. Yakın zamanda ilaç alan arkadaşlar hangi eczanelerden temin ettiniz. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Ilaç iğne var maalesef bilerek vermiyolar hele bide raporlaysanız alabilmeniz çok zor ücretle almayı teklif edin o zaman alırsınız izmirde bazı eczanelerde var ama istanbul hakkında bilgim yok

Sizi öyle iyi anlıyorum ki haram zıkkım olsun bize bu stresi yaşatıyorlar. Benim de amh düşük raporum var ama ilaçlarımı raporla alamadım . Cetroide ı tam 9 gün aradık ellerinde ilaç var vermiyorlar artık raporu geçtik Cetroide ı parayla bile satmıyorlar sakarya Eskişehir Afyon Kocaeli İstanbul abartmıyorum 100den fazla eczaneyle görüştük yok. En son bir tanıdık sayesinde elinde olup da satamayan bir eczaneden ki biz iki kere gittik oraya yok demişti zorla aldık. Ben raporu en çok ilaçlarım iÇin istemiştim ama devletin bana verdiği hakkı kullanmama bile izin vermediler. Hakkımı helal etmiyorum hem maddi hem manevi olarak . O stresi yaşatmaya hakları yok.
Bahçelievlerdeyiz.Bugün cetrotide aradık bulamadık raporlu da değiliz parayla bile alamadık. Doktor onun yerine hap varmış onu verdi.ilaç bulmak sıkıntılı Allah kolaylık versin

Şifa olsun inşallah , ben bugün opu oldum . Aynı odada yattığım abla da bulamamış o da tarlusal kullanmış
Amin hepimize 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Geçmiş olsun inşallah güzel haberler alırsınız. Bunu hapı kullanınca 1.5-2 ay sonra transfer oluyormus taze transfer yapamayız dediler.

Amin hepimize 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Geçmiş olsun inşallah güzel haberler alırsınız. Bunu hapı kullanınca 1.5-2 ay sonra transfer oluyormus taze transfer yapamayız dediler.
Valla ben bilmiyorum ama o kullanan abla da öyle dedi ama doktor ona taze transfer olacak dedi . O da ısrarla sordu doktora ben cetrotide kullanmadım taze olmaz biliyordum diye . O da yok onun onla alakası yok rahmin durumuyla alakalı dedi

Valla ben bilmiyorum ama o kullanan abla da öyle dedi ama doktor ona taze transfer olacak dedi . O da ısrarla sordu doktora ben cetrotide kullanmadım taze olmaz biliyordum diye . O da yok onun onla alakası yok rahmin durumuyla alakalı dedi
Hadi ya şaşırdım bak şimdi neyse dondurulmuş yapacaklar bana artık

Bahçelievlerdeyiz.Bugün cetrotide aradık bulamadık raporlu da değiliz parayla bile alamadık. Doktor onun yerine hap varmış onu verdi.ilaç bulmak sıkıntılı Allah kolaylık versin
amın kuzum yaaa, benıde sımdıden stres bastı vallahı yaaa

Back
X