TÜP BEBEK İLAÇLARINI PİYASADA BULAMIYORUM

inşallah tatlım,
bır ıkı eczane ıle konuscaz oncesınde ınsallah yardımcı olurlarda, sıkıntı yasamayız..
hayırlııs ıle başlsaydım bende heyecanlı hısseıdyorum
Çok iyi yaparsınız öncesinde konuşun.bende çok heyecanlıyım koştura koştura eve geldik iğne için😂😂😂 bide iğne fobim var yumurta toplamayı da düşünüyorum hem korku hem heyecan hepsi var.

Çok iyi yaparsınız öncesinde konuşun.bende çok heyecanlıyım koştura koştura eve geldik iğne için😂😂😂 bide iğne fobim var yumurta toplamayı da düşünüyorum hem korku hem heyecan hepsi var.
Esin konuscak bakalım kuzum.eve yakın birde bakalım.
Oyy iğne bnde zor yaparım diyordum alıştım ya.
Sonucumu çok güzel inşallah ❤️
Evet hem korku hem heycan karışık duygular ya

Arkadaşlar merhaba ben bu süreçte yeniyim mazur görün sorularımı 🤷🏻‍♀️😅 doktor yumurta gelişimi için iğne mi veriyor onu nerye nasıl vuracagız süreç nasıl oluyor acaba

Arkadaşlar merhaba ben bu süreçte yeniyim mazur görün sorularımı 🤷🏻‍♀️😅 doktor yumurta gelişimi için iğne mi veriyor onu nerye nasıl vuracagız süreç nasıl oluyor acaba
Göbekten iğne vuruluyor canım yumurtaların büyüyene kadar bi cok kisi kendi vuruyor daha sonra opu yani yumurta toplama işlemi yapılıyor. Daha sonra embriyo transferine hazirlaniyorsun 😊 kolay yani islemler gözünde büyütme hic 🌺

Göbekten iğne vuruluyor canım yumurtaların büyüyene kadar bi cok kisi kendi vuruyor daha sonra opu yani yumurta toplama işlemi yapılıyor. Daha sonra embriyo transferine hazirlaniyorsun 😊 kolay yani islemler gözünde büyütme hic 🌺
Ben de yavastan hastane arastırmasına basladım canım hastaneyi bulmak en zor kısım galiba 😂

Ben de yavastan hastane arastırmasına basladım canım hastaneyi bulmak en zor kısım galiba 😂
Aşılama denemedin sanırım daha öncesinde igneyi hic vurmadigina göre 😊 aynen güvenilir bir hastane bulmak önemli aklında olsun 2 olumsuz iğneli aşılaman olunca devlet rapor cikartiyor daha uygun fiyatli oluyor devlette hakkında hayırlısı olsun 😊

Merhaba arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum. Birkaç gün sonra regl zamanım. Tüp bebek tedavisine başlayacağım. Amh düşük olduğu için tüp bebek raporum da var ama ben tüp bebek ilaçlarını temin edemiyorum. Çünkü piyasada ilaç kalmamış. İlaçlara zam geleceği için depoda bekletiyorlarmış. Kimi eczane ilaçların gelmesi nisan ayını bulur dedi. İlaçları bulamazsam bu ayı pas geçmek zorunda kalacağım. Zaten amh çok düşük iyice düşecek diye korkuyorum. Yakın zamanda ilaç alan arkadaşlar hangi eczanelerden temin ettiniz. Yardımcı olursanız

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum. Birkaç gün sonra regl zamanım. Tüp bebek tedavisine başlayacağım. Amh düşük olduğu için tüp bebek raporum da var ama ben tüp bebek ilaçlarını temin edemiyorum. Çünkü piyasada ilaç kalmamış. İlaçlara zam geleceği için depoda bekletiyorlarmış. Kimi eczane ilaçların gelmesi nisan ayını bulur dedi. İlaçları bulamazsam bu ayı pas geçmek zorunda kalacağım. Zaten amh çok düşük iyice düşecek diye korkuyorum. Yakın zamanda ilaç alan arkadaşlar hangi eczanelerden temin ettiniz. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Hangi ilaçlar lazım bizim eczaneye sorayım

Elimde 2 kutu gonal f 900 var eczaneden uyguna vereceğim
IMG-20230201-WA0001.webp

Back
X