- 3 Mayıs 2021
- 1.337
- 1.399
- 83
- 39
İnşallah sıkıntı yaşamazsın depolardan getirdiler.amın kuzum yaaa, benıde sımdıden stres bastı vallahı yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sıkıntı yaşamazsın depolardan getirdiler.amın kuzum yaaa, benıde sımdıden stres bastı vallahı yaaa
inşallah tatlım,İnşallah sıkıntı yaşamazsın depolardan getirdiler.
Çok iyi yaparsınız öncesinde konuşun.bende çok heyecanlıyım koştura koştura eve geldik iğne içininşallah tatlım,
bır ıkı eczane ıle konuscaz oncesınde ınsallah yardımcı olurlarda, sıkıntı yasamayız..
hayırlııs ıle başlsaydım bende heyecanlı hısseıdyorum
Esin konuscak bakalım kuzum.eve yakın birde bakalım.Çok iyi yaparsınız öncesinde konuşun.bende çok heyecanlıyım koştura koştura eve geldik iğne içinbide iğne fobim var yumurta toplamayı da düşünüyorum hem korku hem heyecan hepsi var.
Göbekten iğne vuruluyor canım yumurtaların büyüyene kadar bi cok kisi kendi vuruyor daha sonra opu yani yumurta toplama işlemi yapılıyor. Daha sonra embriyo transferine hazirlaniyorsunArkadaşlar merhaba ben bu süreçte yeniyim mazur görün sorularımıdoktor yumurta gelişimi için iğne mi veriyor onu nerye nasıl vuracagız süreç nasıl oluyor acaba
Ben de yavastan hastane arastırmasına basladım canım hastaneyi bulmak en zor kısım galibaGöbekten iğne vuruluyor canım yumurtaların büyüyene kadar bi cok kisi kendi vuruyor daha sonra opu yani yumurta toplama işlemi yapılıyor. Daha sonra embriyo transferine hazirlaniyorsunkolay yani islemler gözünde büyütme hic
![]()
Aşılama denemedin sanırım daha öncesinde igneyi hic vurmadigina göreBen de yavastan hastane arastırmasına basladım canım hastaneyi bulmak en zor kısım galiba![]()
Senin hastane ve doktorun kimdi canımGöbekten iğne vuruluyor canım yumurtaların büyüyene kadar bi cok kisi kendi vuruyor daha sonra opu yani yumurta toplama işlemi yapılıyor. Daha sonra embriyo transferine hazirlaniyorsunkolay yani islemler gözünde büyütme hic
![]()
Eskişehir yunusemre devlet hastanesi teoman haluk minsin ama ben bir kere görüstüm doktorla iste tüpe karar verdik o ara rapor cikmasını beklerken kendim gebe kaldım nasip böyleymisSenin hastane ve doktorun kimdi canım
Merhaba, cetrotideler duruyor muMerhaba iyi günler bende iki tane cetrotide 250 mcg
Merhaba arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum. Birkaç gün sonra regl zamanım. Tüp bebek tedavisine başlayacağım. Amh düşük olduğu için tüp bebek raporum da var ama ben tüp bebek ilaçlarını temin edemiyorum. Çünkü piyasada ilaç kalmamış. İlaçlara zam geleceği için depoda bekletiyorlarmış. Kimi eczane ilaçların gelmesi nisan ayını bulur dedi. İlaçları bulamazsam bu ayı pas geçmek zorunda kalacağım. Zaten amh çok düşük iyice düşecek diye korkuyorum. Yakın zamanda ilaç alan arkadaşlar hangi eczanelerden temin ettiniz. Yardımcı olursanız
Elinizde hala cetrotide var mı acabaMerhaba iyi günler bende iki tane cetrotide 250 mcg
Hangi ilaçlar lazım bizim eczaneye sorayımMerhaba arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum. Birkaç gün sonra regl zamanım. Tüp bebek tedavisine başlayacağım. Amh düşük olduğu için tüp bebek raporum da var ama ben tüp bebek ilaçlarını temin edemiyorum. Çünkü piyasada ilaç kalmamış. İlaçlara zam geleceği için depoda bekletiyorlarmış. Kimi eczane ilaçların gelmesi nisan ayını bulur dedi. İlaçları bulamazsam bu ayı pas geçmek zorunda kalacağım. Zaten amh çok düşük iyice düşecek diye korkuyorum. Yakın zamanda ilaç alan arkadaşlar hangi eczanelerden temin ettiniz. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Konuyu geçen sene açmıştım.Hangi ilaçlar lazım bizim eczaneye sorayım
Kusura bakmayın vallahi gece dikkat etmedi acildir diye hemen yazdımTeşekkür ederim. Konuyu geçen sene açmıştım.![]()